İran Kedisi arıyoruummmmm!!!!
-
Sevgili arkadaşlar çok afedersiniz ama dişi iran kedimle baş edebilecek bi erkek kedi ariyorum. Mümkünse iranlı olsun ama iranlı olacak diye yobaz felanda olmasın sakın... Tamam benim kızımda iranlı ama gayet modern bi iranlı... Evin içinde salına salına geziyor, bir görseniz dersiniz ki brezilyalı sambacı sanki!
Neyse kızımın resimlerine geçelim. Çevrenizde tanıdık bildik, işi sağlam ssk'sı mevcut mart ayı sendromunu atlatamamış bi erkek iran kedisi bulursanız lütfen kızımı gösteriniz...
Ah benim canım kızım seni ellerimle vermekte varmış yaban ellere.. Oy zalım oy derdo...
Buradada terbiyesizce uzanmış yatıyor. Ahlaksız kedi...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Reklamlar
-
Çok tatlı bişey bu yaa
buarada damat adayına öyle hemen kız vermeyiz biz (hemen kız tarafı oldum yalnız hehe )
-
Ofelya adlı üyeden alıntı
Çok tatlı bişey bu yaa
buarada damat adayına öyle hemen kız vermeyiz biz (hemen kız tarafı oldum yalnız hehe
)
e tabi kiz tarafı olucan, yok bide erkek tarafi olsaydin
Şunu hayırlısıyla bi baş göz etseydik. Artık torunlarımı kucaklamak istiyorum )
-
Bende yavru iran kedisi arıyorum elinde fazla olan ve vermek isteyen varsa iletişime geçerse sevinirim.
0536 355 63 20
Efkan TOKER
Mesaj atın ben size dönerim
Saygılarımla.
Sonsuza kadar yatabilen ölü değildir,
Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.
-
Elimde çok güzel 1.85 boylu poslu bir kangal var ?
Ne dersin abi uygunsa size gelelim istemeye
Valla benimkide erkek dişi bulmam lazım ama safkan İNŞ buluruz ikimizde
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Bende safkan golden var.
-
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
-
Bende Brahma aramıştım bu başlık altında polimik konusu olmuştu seninki apayrı ahlaksız teklif diye banlanırsın valla
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Bizim arka bahcede devasal bir erkek kedi var, mahallenin uremesinden sorumlu. Iran Turk Amerikan pek ayirt etmiyor calismasi hayli verimli , istersen bir konisiyim kendisi ile
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
abbath adlı üyeden alıntı
Bende yavru iran kedisi arıyorum elinde fazla olan ve vermek isteyen varsa iletişime geçerse sevinirim.
0536 355 63 20
Efkan TOKER
Mesaj atın ben size dönerim
Saygılarımla.
Değerli dostum inanki yavru kedim yok, hem olsa bile yavruları biribirinden ayırmayı düşünmüyorum açıkçası Zaten ben böyle birşey yapmaya kalkarsam bile annem müsade etmez sanırım Yahu ben hayatımda bu kadar hayvan sever bir kadın görmedim, mahallede karga,martı,kuş,güvercin,kedi,köpek, ne bulursa besliyor. Birde konuşuyor onlarla a benim kuzum a benim canım diye
Ama bu konuda çevrem geniştir, annesiz kalmış bir yavru iran kedisi bulursam söz ilk sana haber vereceğim, çünkü artık benim bakacak gücüm kalmadı...
Saygilar dostum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Bizim arka bahcede devasal bir erkek kedi var, mahallenin uremesinden sorumlu. Iran Turk Amerikan pek ayirt etmiyor calismasi hayli verimli , istersen bir konisiyim kendisi ile
ahahahah.
Abi bu durum iran kedilerinin nesli açısından tehlikeli olur sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------
zenon adlı üyeden alıntı
Bende Brahma aramıştım bu başlık altında polimik konusu olmuştu seninki apayrı ahlaksız teklif diye banlanırsın valla
Valla üstadim açıkçası bu konuyu açmadan önce baya tereddüt ettim. Acaba banlanırmıyım diye o yüzden bu topic'i ''Konu Dışı'' bölümünde açmayı uygun gördüm. Moderatör arkadaşlarında hayvan sever olduklarını bildiğim için bu konuda inşallah bana istisna gösterirler
-
bütün yorumlara çok güldüm ya,muhabbete sarmışsınız hemen konuda müsait olunca
sinanaksu,yavruları vermicem diorsun da, o kadar yavrunun hepsine bakacakmısın evde
-
bütün yorumlara çok güldüm ya,muhabbete sarmışsınız hemen konuda müsait olunca
sinanaksu,yavruları vermicem diorsun da, o kadar yavrunun hepsine bakacakmısın evde
Çaresiz bakacağız artık. En azından büyüyene kadar kardeşlerinden ayırmayı düşünmüyorum. Hiç bir canliya ailesinden daha güzel kimse bakamaz.
-
Ya aslinda evde 6.5 kg lik kaplan bozmasi bir Norvec orman kedimiz var. Hayli hasin bir erkektir kendisi. Fakat kendisi 6 aylik sonrasi kisirlastirildigindan bu konular ile pek ilgilenmiyor Cok pis fare avlar kendisi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
sınan sakın kedıyı evden falan cıkarayım deme.gecenlerde yasanan at vakasına maruz kalabılır kedı babası bellı olmayan yavrularla ugrasmak zoruna gıdebılır
-
-
zeda3000, gerçekten çok güzelmiş kedin sinanaksu nun kedisiyle de güzel bir evlilikleri olabilirmiş aslında. ben kız tarafı olaraktan bu delikanlıyı beğendim ama yavru işi yatar ozaman
ya bişey dicem, sinanaksu,belki kız kariyer yapmak istiyor,çocuk yapmak istemiyor ozaman zeda3000 nin kedisiyle tanıştırılabilir.
-
zeda3000, gerçekten çok güzelmiş kedin sinanaksu nun kedisiyle de güzel bir evlilikleri olabilirmiş aslında. ben kız tarafı olaraktan bu delikanlıyı beğendim ama yavru işi yatar ozaman
ya bişey dicem, sinanaksu,belki kız kariyer yapmak istiyor,çocuk yapmak istemiyor ozaman zeda3000 nin kedisiyle tanıştırılabilir.
Ben konuştum onunla, baba yaşım kemale erdi geldik gidiyoruz dedi, artık anne olmak istiyorum dedi
Kasımda 8 yaşını dolduracak kendileri
-
oooo maşallah,evde kalmış zaten kalacağı kadar
-
oooo maşallah,evde kalmış zaten kalacağı kadar
Yediği önünde yemediği arkasinda, ekmek derdi yok su derdi yok, artık torun istiyorum abi torun torun!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler