Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İran Kedisi arıyoruummmmm!!!!

REKLAM ALANI
    huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    şimdiılık delıkanlı arkadaslarıyla bı tanıssın,daha sonra evlılık kararı al.hemen yakısıklı dıye olmaz bu iş sınancım.babası olaraktan yol göster kedıcık sonra uzulmesın zaten 8 yasına gelmış bundan sonra aılesını kursun buyutsun mınık yavrularını

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı huska adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdiılık delıkanlı arkadaslarıyla bı tanıssın,daha sonra evlılık kararı al.hemen yakısıklı dıye olmaz bu iş sınancım.babası olaraktan yol göster kedıcık sonra uzulmesın zaten 8 yasına gelmış bundan sonra aılesını kursun buyutsun mınık yavrularını

Kazık kadar olmuş daha ne yolu göstereyim abi
    8 yaşına gelmiş daha tenine pati değmemiş.
    Üstelik ilk deneyimi olacak, korkuyorum umarım damat adayının canını çıkartmaz
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazık kadar olmuş daha ne yolu göstereyim abi
    8 yaşına gelmiş daha tenine pati değmemiş.
    Üstelik ilk deneyimi olacak, korkuyorum umarım damat adayının canını çıkartmaz

ilk mi? anlaşılan pek damat beğenmeyen bir babasın ama benim bildiğim 1.5 yaşından itibaren yaptırıyorlar bu işlemi, baya geç kalmış.
    benim bir arkadaşımın dişi köpeği vardı,oda senin gibi damat beğenmeyenlerdendi,hangi erkeği getirseler istemedi, ısırıp parçalayıp gönderdi geri hepsni köpek, sonrada sahte gebelik geçiriyordu,yani sakıncalı bir durum olmaz işallah...

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Ofelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk mi? anlaşılan pek damat beğenmeyen bir babasın ama benim bildiğim 1.5 yaşından itibaren yaptırıyorlar bu işlemi, baya geç kalmış.
    benim bir arkadaşımın dişi köpeği vardı,oda senin gibi damat beğenmeyenlerdendi,hangi erkeği getirseler istemedi, ısırıp parçalayıp gönderdi geri hepsni köpek, sonrada sahte gebelik geçiriyordu,yani sakıncalı bir durum olmaz işallah...

Ben bu kızı aldığımda 6 yaşındaydı, daha önce ablam bakıyordu ablamın bebeği oldugu için sakıncalı olur diye bana gönderdiler. Benim bildigim kadarıyla pati değmedi daha buna

Bir defasında bi erkekle odaya attım bunları ben
    (kemal sunal'in şener şen'e yaptiği replik aklıma geldi ; ulan sen göz göre göre p*z*v*nk oldun)

Belki o iş olmuştur diye düşündüm ama zaman geçtikçe baktım tık yok
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler