şimdiılık delıkanlı arkadaslarıyla bı tanıssın,daha sonra evlılık kararı al.hemen yakısıklı dıye olmaz bu iş sınancım.babası olaraktan yol göster kedıcık sonra uzulmesın zaten 8 yasına gelmış bundan sonra aılesını kursun buyutsun mınık yavrularını
şimdiılık delıkanlı arkadaslarıyla bı tanıssın,daha sonra evlılık kararı al.hemen yakısıklı dıye olmaz bu iş sınancım.babası olaraktan yol göster kedıcık sonra uzulmesın zaten 8 yasına gelmış bundan sonra aılesını kursun buyutsun mınık yavrularını
ilk mi? anlaşılan pek damat beğenmeyen bir babasın ama benim bildiğim 1.5 yaşından itibaren yaptırıyorlar bu işlemi, baya geç kalmış.
benim bir arkadaşımın dişi köpeği vardı,oda senin gibi damat beğenmeyenlerdendi,hangi erkeği getirseler istemedi, ısırıp parçalayıp gönderdi geri hepsni köpek, sonrada sahte gebelik geçiriyordu,yani sakıncalı bir durum olmaz işallah...
Ben bu kızı aldığımda 6 yaşındaydı, daha önce ablam bakıyordu ablamın bebeği oldugu için sakıncalı olur diye bana gönderdiler. Benim bildigim kadarıyla pati değmedi daha buna
Bir defasında bi erkekle odaya attım bunları ben
(kemal sunal'in şener şen'e yaptiği replik aklıma geldi ; ulan sen göz göre göre p*z*v*nk oldun)
Belki o iş olmuştur diye düşündüm ama zaman geçtikçe baktım tık yok
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)