dışarda boş onca üni mezunu var kpss yi hakkıyla kazanan bir sürü insan var ama yok bizim ülkemizde torpil ve para geçiyor ondan sonra ilerlemeyi bekliyorlar
dışarda boş onca üni mezunu var kpss yi hakkıyla kazanan bir sürü insan var ama yok bizim ülkemizde torpil ve para geçiyor ondan sonra ilerlemeyi bekliyorlar
hayırlı olsun. mutlaka hatayı düzeltmeleri için emniyete başvur. Allah korusun bir kaza durumunda ehliyetteki kan gurubuna göre müdahale yapılması gerekebilir.
öyle kalsın diyen arkadaşlar neye göre bunu söylüyor bunu da anlamak güç.
raven71
Açık Profil bilgileri
raven71 nickli üyeye özel mesaj gönderin
raven71 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
raven71'i temaslarıma ekle
raven71'i temaslarıma ekle
hayırlı olsun ehliyetin, benim ehliyete ismimi yanlış yazmışlardı ) alır almaz farketmiştim, yanlış bu dedim, şimdi çok yoğunuz iki gün sonra gel dediler, iki gün sonra verdim ehliyeti yarım saatte düzeltip geri verdiler, kart parası da almadılar. Ama aynı kartta tek harfi daktiloda değiştirdiklerinden de para istememiş olabilirler...
Öncelikle hayırlı olsun,aynı sorun benimde başıma gelmişti.Anne adını AYNUR yerine ÖZNUR yazmışlar ne alakaysa!!!İtiraz ettim hemen paşa paşa düzelttiler,masrafta alamadılar tabi.Hakkını ara derim.Hatayı düzeltip üzerine bir katman daha plastik ekliyorlar yeni kart verilmiyor,doğal olarakta masraf yok zaten.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
hayırLı oLsn seneye inŞ Bende alma çalısmalarına baŞLıcaM
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Evvet arkadaşlar Emineye gittim dedim böle böle kan grubum yanlış. Hemen yazıcıdan çıkarttılar. Pritt ile yapıştırdılar üstüne jiletin mi artık neyse ondan çekip fırınlayıp 10 dkye verdiler.. Ama kan grubu yeri çok kötü oldu.. :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)