Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ehliyetimi Aldım Ama...

Motovento
    REKLAM ALANI
    t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    dışarda boş onca üni mezunu var kpss yi hakkıyla kazanan bir sürü insan var ama yok bizim ülkemizde torpil ve para geçiyor ondan sonra ilerlemeyi bekliyorlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tekintekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki BANDİT 650 S (Haydut)
    hayırlı olsun. mutlaka hatayı düzeltmeleri için emniyete başvur. Allah korusun bir kaza durumunda ehliyetteki kan gurubuna göre müdahale yapılması gerekebilir.

öyle kalsın diyen arkadaşlar neye göre bunu söylüyor bunu da anlamak güç.

raven71
    Açık Profil bilgileri
    raven71 nickli üyeye özel mesaj gönderin
    raven71 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
    raven71'i temaslarıma ekle

raven71'i temaslarıma ekle

maerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-03
    hayırlı olsun ehliyetin, benim ehliyete ismimi yanlış yazmışlardı ) alır almaz farketmiştim, yanlış bu dedim, şimdi çok yoğunuz iki gün sonra gel dediler, iki gün sonra verdim ehliyeti yarım saatte düzeltip geri verdiler, kart parası da almadılar. Ama aynı kartta tek harfi daktiloda değiştirdiklerinden de para istememiş olabilirler...

Alıntı maerhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun ehliyetin, benim ehliyete ismimi yanlış yazmışlardı ) alır almaz farketmiştim, yanlış bu dedim, şimdi çok yoğunuz iki gün sonra gel dediler, iki gün sonra verdim ehliyeti yarım saatte düzeltip geri verdiler, kart parası da almadılar. Ama aynı kartta tek harfi daktiloda değiştirdiklerinden de para istememiş olabilirler...
    Öyle şey mi olur ya.. Adamların kendi hatasından kaynaklanıyor.. Kırmış olsam tamam..

maerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-03
    Alıntı okanco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle şey mi olur ya.. Adamların kendi hatasından kaynaklanıyor.. Kırmış olsam tamam..
    aynen... eğer ki kart parası isterlerse amirinizle görüşmek istiyorum de, hemen hallolur

dunpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B & IZHPLANET5 350cc-2zamanlı
    Öncelikle hayırlı olsun,aynı sorun benimde başıma gelmişti.Anne adını AYNUR yerine ÖZNUR yazmışlar ne alakaysa!!!İtiraz ettim hemen paşa paşa düzelttiler,masrafta alamadılar tabi.Hakkını ara derim.Hatayı düzeltip üzerine bir katman daha plastik ekliyorlar yeni kart verilmiyor,doğal olarakta masraf yok zaten.
    ...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
    ...55VATAN41MEKAN...

BiLaL_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SuperKing 110-2 [ cup ] Çan Çin Çon =)
    hayırLı oLsn seneye inŞ Bende alma çalısmalarına baŞLıcaM
    Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com

Evvet arkadaşlar Emineye gittim dedim böle böle kan grubum yanlış. Hemen yazıcıdan çıkarttılar. Pritt ile yapıştırdılar üstüne jiletin mi artık neyse ondan çekip fırınlayıp 10 dkye verdiler.. Ama kan grubu yeri çok kötü oldu.. :(

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler