mecnunun değilim leylayı seviyorum derdim ben direk
mecnunun değilim leylayı seviyorum derdim ben direk
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
" Beni az fakat ilelebet sev "
Allah güzel baht yazsın hepimize, gerisi boş.
Kendi kurallarınla kendin için kendi yararına yaşa, ama kimseye kötülükte bulunma. Motosiklet ile özgürlük peşinde koşmuyorsun Kendi kralın olduğun müddetçe özgürsündür gerçekten.
Savaşçı ruh sahibi olmak, cesur olmak çok farklıdır. Gerçekten birisinin gözlerine baktığında anlarsın. Anlayabilmek için de sende de olması lazım. Eğer sende yoksa zaten anlama ihtimalin yok, sonra çakalı aslan sanırsın yazık olur..
Benim gibi mi? Bahse girerim o söylediklerinin çoğu benden daha olgundur. Ben yaşıtlarıma göre daha olgunum sanırım orası ayrı. Bu biraz da hep kendime etrafımdakilere sahip olabilme çabasından. Elbet benim de toy kalmış yanlarım var mıdır, vardır. Zaten bunu da yeri gelirse, yada olası bir durumla karşılaşırsam söylerim, buda bir olgunluktur.
Sana tavsiyem; dünü boşver, bugünün ve yarının için hareket et. İçini temiz tut, dürüst kal. Dürüstlüğün verdiği onur ve cesareti verebilen başka hiç bir şey görmedim ben insan hayatında.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------
Kadınlara bu söylenmez, çünki sözler onlar için bağlayıcı değildir.
Bunu yapmak erkeklere düşer
Şahsen ben onuru ve haysiyeti üzerine yemin edeni de; ailesi üzerine yemin edeni de, hatta anne babası kardeşi üzerine yemin edeni de, hatta çocuğu üzerine bile defalarca yemin edenleri biliyorum. Yeminlerin yalan yere edildiğini söylemeye gerek yok bittabi O yüzden bir kadının sözüne yada yeminine inanmak sadece bedbahtlık olur.
İyi düşün kızım,bak benim gibisini nerde bulacaksın
facebook.com/kaskafa
dediğimi yap yaptığımı yapma
Bugün beğenmediğinin çok daha azına razı olursan beni hatırlayacaksın.
doğru konuş,canımı al
bitti dediysem uzatma lütfen . . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Bir Fatih Sultan Mehmet yetiştirmeye ada kendini. Yeni fatihler lazım dünyayı fethedecek bayrağımızı, sancağımızı dünyanın dört bir yanında dalgalandıracak.
Dünyayı siz yaratmadınız....
yeter rahat bırakın artık :D
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
herşey onların dönmesi ile başlamadı, bence herşey osmanlının son demindeki özenmeler, ve dışa açılma ile başladı. yabancıların bunda tabiki etkisi oldu,
sabetayist: aslen yahudi olup, ancak osmanlı devletinde ve cumhuriyette kendilerini müslüman olarak gösteren kişilerdir.
ve bunların birde ben peygamberim diye ilan eden sebatey sevi adında biri vardır.
bu listenin hepsinin doğru olabileceğini düşünmüyorum açıkçası.
ayrıca soner yalçın, adlı şahsın her yazdıklarını okuyalım ancak önemli bir araştırma yapmadan inanmayalım, dini, dindarları,değerleri olan herkezi karalamaya çalışan biridir. bir başörtü yüzünden yazmadığı şeyler kalmamıştır kapalılara.
Kimseye Güvenme
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yalan söylemekten vazgeç artık.
yalanın batsın yalancısın.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
arkama atla ve kendini rahat bırak! bu nasıl arkadaşlar
geleceksen gel, gelmiyceksen gelecekler var....
DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın. Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir
Gençlere takıl, genç yaşa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)