olduğun gibi görün...
olduğun gibi görün...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yada göründüğün gibi ol
bu halid ziya'nın romanlarında zaten genel itibarıyla bir ahlak problemi var niyeyse. kitabını okumadım, dizisini hiç seyretmem.
bunun dışında bizim milletin bu tür abuk sabuk dizilere olan merakını sorgulamaya hiç gerek bile yok. aşk-ı memnu, yaprak dökümü ve bunlar gibi bugüne kadar televizyona adapte edilmiş tüm kitaplar ne hikmetse televizyonda çok tutuyor da (zaten yapımcılar da bunu keşfetmiş, bir süre sonra tutunca da altın yumurtlayan tavuğu kesmemek adına, diziler devam etsin, cepler dolsun diye, uzattıkça uzatıyorlar. e böyle olunca da sayfa sayısı belli bir romanı sündürebilmek için bir süre sonra hikayenin kitapla uzaktan yakından alakasının kalmaması da normal hale gelmiş oluyor), bunları büyük hevesle izleyenlere "yahu kardeşim o kadar meraklıysanız şunun kitabını okuyun, biraz da edebiyat kültürünüz olur" deseniz, 1 sayfasına bile yaklaşmayacaklarına eminim.
hiçkimseye hakkettiğinden fazla değer verme..
Balkondan beni motosikletin üstünde seyreden eşime"Bak!!!geleceksen gel,yoksa arka selenin talibi çok bayan var"demek isterdim
Ama yemiyor
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Kontrolsüz güç,güç deildir;Pirelli
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Tamamını okumadım ama, öğüt denince bile neler çıkmış; ultimatom ver, amiyane tabirle ayar ver falan dense nasıl kan götürecek ortalığı merak ettim
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
azla yetinmesini bilmeyen çogu hiç bulamaz...
ne oldum degil ne olucam demeli insan...
asla asla deme
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
olmaz olmaz deme olmaz olmaz
Bir kağida imza atmadan önce iyice oku.. Çünkü iri yazılan sana verilenleri, minik yazılarda senden alınacaklari içerir.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
üzdümü gazla gitsin o seni evde uyuyor zannetsin derim mesela bende
İşte hayat bu...inanırmısın bu olayın gecesi Sultanahmetde bomba patladı 1 arka sokağındaydım... arkadaş şansa yaşıyoruz işte...şu an kalp krizi geçirmeyeceğimizinde bir garantisi yok ki...şimdi Heıdı gibi yaşayalımda demiyorum ama ne bilim işte kafa biraz karışık oluyor...
Hacı tramvay yolunda ters girdiğim günler geliyorda aklıma...sorumsuz biriyim...aslında suç ve ceza bağlamında başıma bir şerrin geleceğinden şüphem yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
harbi ol adam ol adam gibi adam ol
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)