Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Karşı cinse vereceğin tek ve en önemli öğüdün ne olurdu?

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    olduğun gibi görün...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

yada göründüğün gibi ol

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aglanacak halimize guler olduk ne garip degilmi ?
    Genelevde gecen gunluk bir hayatın benzerini dizi yapıyorlar..
    Ahlaken bilincaltımıza yerleştirip bunu daha sonra bu kurguların gercek hayatta oldugunda tepki boyutunun dusurulmesine hatta hiç ayıplanmamasına kadar bir surece sokuyorlar bizi..
    Ama biz sadece guluyoruz..

Bir Aile yapımız kalmıstı bozulmadık..
    Onunda .......... besyuz babanın tek evlatları...
    Baska da tutunacak birşeyimiz kalmayacak aile yapımızda bozuldugunda....
    bu halid ziya'nın romanlarında zaten genel itibarıyla bir ahlak problemi var niyeyse. kitabını okumadım, dizisini hiç seyretmem.

bunun dışında bizim milletin bu tür abuk sabuk dizilere olan merakını sorgulamaya hiç gerek bile yok. aşk-ı memnu, yaprak dökümü ve bunlar gibi bugüne kadar televizyona adapte edilmiş tüm kitaplar ne hikmetse televizyonda çok tutuyor da (zaten yapımcılar da bunu keşfetmiş, bir süre sonra tutunca da altın yumurtlayan tavuğu kesmemek adına, diziler devam etsin, cepler dolsun diye, uzattıkça uzatıyorlar. e böyle olunca da sayfa sayısı belli bir romanı sündürebilmek için bir süre sonra hikayenin kitapla uzaktan yakından alakasının kalmaması da normal hale gelmiş oluyor), bunları büyük hevesle izleyenlere "yahu kardeşim o kadar meraklıysanız şunun kitabını okuyun, biraz da edebiyat kültürünüz olur" deseniz, 1 sayfasına bile yaklaşmayacaklarına eminim.

hiçkimseye hakkettiğinden fazla değer verme..

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Balkondan beni motosikletin üstünde seyreden eşime"Bak!!!geleceksen gel,yoksa arka selenin talibi çok bayan var"demek isterdim
    Ama yemiyor
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Kontrolsüz güç,güç deildir;Pirelli
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Tamamını okumadım ama, öğüt denince bile neler çıkmış; ultimatom ver, amiyane tabirle ayar ver falan dense nasıl kan götürecek ortalığı merak ettim
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamamını okumadım ama, öğüt denince bile neler çıkmış; ultimatom ver, amiyane tabirle ayar ver falan dense nasıl kan götürecek ortalığı merak ettim

benim konularımda bir enteresanlık var heralde

'' Yüksek bir yere çık, kafa üstü atla, boynunu kır. Dünyaya bakış açın değişsin.'' hahaha (aman diyim ha yapmayın,sonra sorumlusu ben olmayım )

Motosikleti
    nexus 250i
    azla yetinmesini bilmeyen çogu hiç bulamaz...

ne oldum degil ne olucam demeli insan...

asla asla deme
    Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı peoples adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ne oldum degil ne olucam demeli insan...

birde bana sor ... zabahınan çift jambonlu tost oluyordum...şimdi halime gülüyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    olmaz olmaz deme olmaz olmaz

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Bir kağida imza atmadan önce iyice oku.. Çünkü iri yazılan sana verilenleri, minik yazılarda senden alınacaklari içerir.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    nexus 250i
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde bana sor ... zabahınan çift jambonlu tost oluyordum...şimdi halime gülüyorum...
    Çok şükür ki gülebiliyorsunuz, espiriler yapıp bizleri de gülümsetebiliyorsunuz o tramvay duramayadabilirdi . mt de açılan o başlıgın içergigi çok farklı da olabilirdi.
    allah hepimizi sevdiklerimize bagışlasın.
    Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.

Motosikleti
    Afrika..
    Çok şükür ki gülebiliyorsunuz, espiriler yapıp bizleri de gülümsetebiliyorsunuz o tramvay duramayadabilirdi . mt de açılan o başlıgın içergigi çok farklı da olabilirdi.
    Abla ben metehan abiyi ezicek bi tramway'in icat edildigini düşünümüyorum henüz ) maaşallah adam kapi gibi ) Metehan abi kizmiyorsun dimi, takiliyorum sana

üzdümü gazla gitsin o seni evde uyuyor zannetsin derim mesela bende

Motosikleti
    İşte hayat bu...inanırmısın bu olayın gecesi Sultanahmetde bomba patladı 1 arka sokağındaydım... arkadaş şansa yaşıyoruz işte...şu an kalp krizi geçirmeyeceğimizinde bir garantisi yok ki...şimdi Heıdı gibi yaşayalımda demiyorum ama ne bilim işte kafa biraz karışık oluyor...

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abla ben metehan abiyi ezicek bi tramway'in icat edildigini düşünümüyorum henüz ) maaşallah adam kapi gibi ) Metehan abi kizmiyorsun dimi, takiliyorum sana

Hacı tramvay yolunda ters girdiğim günler geliyorda aklıma...sorumsuz biriyim...aslında suç ve ceza bağlamında başıma bir şerrin geleceğinden şüphem yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte hayat bu...inanırmısın bu olayın gecesi Sultanahmetde bomba patladı 1 arka sokağındaydım... arkadaş şansa yaşıyoruz işte...şu an kalp krizi geçirmeyeceğimizinde bir garantisi yok ki...şimdi Heıdı gibi yaşayalımda demiyorum ama ne bilim işte kafa biraz karışık oluyor...

Hacı tramvay yolunda ters girdiğim günler geliyorda aklıma...sorumsuz biriyim...aslında suç ve ceza bağlamında başıma bir şerrin geleceğinden şüphem yok...
    E bosuna dememisler abi bir nusubet bin nasihattan iyidir diye.. Şöyle eve 300-500 TL ceza makbuzu gelirse belki bir daha o tramway yoluna ters girmezsin abi ))

harbi ol adam ol adam gibi adam ol

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı cüno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harbi ol adam ol adam gibi adam ol

Üstadim sen karşı cinse böyle kadir inanir gibi sert çıkışlar yaparsan Bir daha ne onu görebilirsin nede adam olduğunu görebilirsin

Motosikleti
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    E bosuna dememisler abi bir nusubet bin nasihattan iyidir diye.. Şöyle eve 300-500 TL ceza makbuzu gelirse belki bir daha o tramway yoluna ters girmezsin abi ))
    yok abi illa kafayı yarıp ayağı kırıp klozete otururken bile bi tarafım acıyacak ki akıllanayım...

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler