hakiki kara tezyen benim
hakiki kara tezyen benim
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
,,,,,,,,,,,,,,
kanki123, "hayır benim" diye devam etmen gerekmez miydi? Hayırdır niye sustun?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
olm yapma yaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------
yeter bırak peşimi işin gücün radar gibi benimi yakalamak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------
bi kerem gerçekten yanlışlıkla açılmış o konu açılan konu silinmez ama kimse cevap yazmadan başlık değişebilir ama kimse cevap yazmadan
Yetişememişim gidişine...
Şansı varken kendine düzen vermeyince insan, sonra böyle oluyor işte...
Şu birkaç günde rastgele oldu bu bulmaların, yakalamaların hepsi ama bundan sonra daha çok çalışırım artık üstünde...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Seni birazdaha saygılı olmaya davet ediyorum.kartezyan yani izzet abi belki siteden atılmış olabilir,burda onunla msn den görüşen insanlar vardır muhakkaki zaten onlardan biride benim...
Heee formdan atılmış olabilir uzaklaştırıla bilir formun yöneticileri var bu formunda belli başlı kuralları var ihlal edilmemesi gereken,zaten yöneticilerde bu kural ihlallerine taviz vermemeye çalışıyorlar.
Dikkat ettinmi bilmiyorum ama formdan uzaklaştırıken bile ( mal,salak,gerizekalı,aptal vs.vs. ) türünde ithamlarda bulunmuyolar...
Sen içinden geldiği gibi düşünüp yazıyorsun.Bence birazdaha düşünerek yazmalısın.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Hepimiz karayiz,hepimiz tezyeniz!!!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Hemmen geyiğe bağlamışsınız.
Neyse allahtan biz çok geyik otlattık alışkınız
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
pardon yanlışlıkla okudum
kilitlenmeden bende birsey yazayim da gorunmeyen mesaj sayim artsin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)