burası Türkiye her an herşey olabilir
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Şimdi bunlardan hangileri öküz_?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
ne demiş bir büyüğümüz? nice insanlar gördüm üstünde elbisesi yok!! nice elbiseler gördüm içinde İNSAN yok!! ne yapsın zavallılar.o tüylü kostümleri giymesini istemiş Yaradan!!! dünyadaki tek akıllı varlık insandır..ama akıl olmasada iradeleri onları tehlikelerden koruyor.insan akıllı olan mı şimdi???
O kadar klişeyiz yani; üst geçidi yorumlamadan, yoldan yürüyen yayaları eleştiriyoruz?
Kaçınız üst geçitte o hayvanları görüp, çekinmeden çıkar da oradan geçersiniz? Tabii ki yoldan yürürüz hepimiz...
İlla birine öküzlük sıfatı yükleyeceksek, o öküzleri üst geçide çıkaran, çıkmasına müsade eden sahibidir bence ünvanı hak eden...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Birincisi bu resim değil.. Fotoğraf..
İkincisi aynen burası Türkiye xD
fotoşop olamaz mı
yedek takırtıkur(co pilot mevzusundan girdim olaya) bilader!
sen hangi eski üyemizsindir
üst geçit de otluyorlar işte
çok mu acayip bişi sanki
@tigermbz, k'den x'e kadar tahmin hakkımız var sanırım
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bir moderatöre yakışan bakış açısı tebrik ve teşekkür ederim
takır tukur gitmiş arkadaş , acaba bu üstü çizilenler ne yapıyorlar da çiziliyorlar ben şahit olamadım da bu olaylara bir sabah uyandığımda üstümde çizgiyle uyanmak istemediğimden soruyorum.
sonra bazı arkadaşların çizgileri düşüyor acaba onlar rüyadan mı uyanıyor ohh be çizgi gitmiş diye
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Resmi bilmemde seni yorumlamıslar hatta hırpalamıslar baya
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
o inekleri ufaktan koymuşlar bence oraya 200kilo nası çıksın hayvan, inekleri koyan arkadaşlar biraz çim ekmeyi de ihmal etmemiş beton üzerine
mantıklı ben olsam aynı şeyi yapardım nolmuş öküze laf dinletemezsinki git desen gitmez ama insan aşağıdan koşarak geçebilir arabada yok , öküz e koş desen koşmaz araba hızla geliyor desen dinlemez bence normal...
...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)