12 milyara süper harley v-rod yetişen alıyo
-
Reklamlar
-
-
hastayım sen ve senin gibilere
-
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Fake account..
olabılırr
-
ebayde her satılan motor için bu topiklerimi görücez.
bi de vergi de vergi muhabbeti.
tamam bu memlekette motorlu araç servet vergisi olarak değerlendiriliyor ama öte yandan bi çok ülkede motorlu taşıt kullanmanın işletme gideri çok yüksek. zorunlu sigorta bedelleri eski model taşıtlarda neredeyse araç bedeli kadar. burada 3 kuruş motorlu taşıt vergisi (yıllık olan ötv den bahsetmiyorum) 3 kuruş sigortayla kullanıyoruz. bu tarafa basan yok hiç
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
tamam bu memlekette motorlu araç servet vergisi olarak değerlendiriliyor ama öte yandan bi çok ülkede motorlu taşıt kullanmanın işletme gideri çok yüksek. zorunlu sigorta bedelleri eski model taşıtlarda neredeyse araç bedeli kadar. burada 3 kuruş motorlu taşıt vergisi (yıllık olan ötv den bahsetmiyorum) 3 kuruş sigortayla kullanıyoruz. bu tarafa basan yok hiç
Sus uyandırma yaw.Duyacaklar şimdi onlara da zam yapacaklar.Ondan sonra bu ülkede motorlu araca binmek hayal olacak.
-
Mersin İl Temsilcisi
chopperrider adlı üyeden alıntı
basılmış bil
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Bir moderatör gördüm sanki
-
@takırtukr sacma sapan seylerle ugrasma daha fazla 2 gunden berı sen motor bakmıormuydun bundan mı alacaksın?elalemın motorlarıyla ılgılen me kım ne satarsa satsın burdakı cogu ınsan ebayı bılıor merak etme satısları canlı canlı yayınlaman gerekmıyor.daha fazla guldurme kendını??
-
6900$ olmuş, türkiyede olsa alınmaz mı bu motor!
Sonsuza kadar yatabilen ölü değildir,
Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Fake account..
fake değil dostum yeni üye sadece...
başka bir başlığı daha var "ankaradakiler bakarmısınız" diye...
ps cafe açacakmış semt önerisi alıyor bizde birşeyler yazdık bildiğimizce ama böyle başlıklar açacağını bilsem sürekli vallahi de cevaplamazdım
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
Böyle aklına estiği her şey hakkında konu açmaya devam ederse , moderasyonun bu arkadaşı uçurması yakındır.
-
Deli motormuş gerçekten.Üff içim bir hoş oldu 9000$ olmuş bu arada
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler