Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Daha bir hafta kadar önce iş yerindeki bilgisayardan Flaş Diske dosyaları kopyalıyı eve doğru yola çıktım. Tam evin önünce motoru durduğum zaman flaş diski unuttuğum aklıma geldi.Tekrar atladım motora, O kadar yolu geri gittim. İşyerinde asansöre binip yukarı çıktım. Kapı anahtarı için el çantamı açtığımda flaş diskin çantadan bana gülümsediğini gördüm.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
Motorun anahtarını süreklli üzerinde unutuyorum. Disk kilidini takıyorum ama anahtarı üzerinde bırakıyorum. Bazen de küçük marketlerden alışveriş yaptığımda poşete koyduruyorum herşeyi parasını vermeyi unutuyorum giderken arkamdan çağırıyolar kendimi kötü hissediyorum
geçen arkadaşı unutmuşum beraber malzeme almaya gitmiştik arkadaş arabanın arka koltuğunda oturuyordu indi malzemeleri aldı geldi kapı kapandı ben yürüdüm aradan 5 dk geçti telefon çaldı baktım arkadaş arıyor hemen arkama döndüm koltuk boş tuhaf oldum geri döndüm arkadaş bekliyor meğerse içerde bir şey unutmuş geri dönmüş bende kapı kapanınca bindi zannettim yürüdüm gelene kadar gülmüştüm
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
İlk evlilik yil donumumuzu unuttum...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Geçen hafta pazar günü bağ evine gitmek için eşimle hazırlandık tabi 1 buçuk yaşındaki oğlmuda giydirdik. Evim en üst katta yani 5. kat teras.hazırlık bitti aşağı indik genelde çocuğu annesi alır bende eşyaları alırım,hatun bana demişki sen çocuğu al ben çantaları alıcam demiş bende gayri ihtiyari tama tama hadi sen in dediğimi hatırlıyorum çocuğu al dediğini hatırlıyamıyorum...
Neyse bizim ufaklıkta o esnada içeriki odalardan birinde oyuncağını görünce onunla oynamaya dalmış,kapının ağzındaki ufak çantayı görünce ( hani herzaman çantaları taşıyordumyaa ''alışkanlık'' ) çantayı aldım kapıyı kitledim aşağı indim.arabaya bindim hanımla kendi curcunamızdan farkedemedik o esnada arabayı çalıştırıp sokağın başına gelince arka koltuktan 8.5 büyüklüğünde deprem gibi birsess,hanım bağırıyor TalhaBoraaaaaaaaaa...
O anda benim jeton düştü,aman allahım.
Geri nasıl döndüğümü apartmana nasıl girdiğimi hatırlamıyorum desem tam yerinde olur...
Apartmana bir girdim üst katlardan bir çocuk ağlama sesi geliyor elinde ser bir cisimle kapıya vuruyorrr...
Allahım yarrabbim kafayı çiziyordum azkalsın.
Yukarı aynen şöyle bağırarak çıkıyorum
( Oğlummm,merdivenleri üçer beşer çıkıyorum...Çükünü yediğim ağlama geldim oğlumm,bir yandanda hanıma kızıyorumm sesli bir şekilde.Ulan karıcığım,ulenn hep senin yüzünden oldu bu işler.)
böyle bir an yaşadım çok fena gece uyuyamadım bile
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Motorun anahtarını üzerinde unuttum iki gün sonra fark ettim unuttuğumu :-o neyseki motoru otoparka bırakıyorum
Biz kaybetmeye çalışıyoruz beceremiyoruz...
Arkadaş hazır düşürmüşken geri dönüyor. Bak şu Allahın işine...
4 senedir oturduğum evin adresini taksiciye söyleyecem onu unuttum en son vardık apartmanı bulamadım,zira klonlanmıştı.Ayık kafayla kaskı,gözlüğü,cep telefonunu,anahtarları devamlı unuturum in aşağı çık yukarı.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
bende halı saha macına gidecem geç kaldım diye acele ediyodum evden cıktım bastım motrla sahaya gittim baktım herkez içerde girdim sahaya oynadık filan maç bitti yorgun yorgun gidiyom bi baktım kı koltugun üstünde anahtar duruyo kramponu baglarken üstünde unutmuşum helal mala bişi olmaz diyo yanımdaki adamda
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)