ayna kırılsa pek kasmazdım fren kolu kırıldı yarın yalova yapcaktım şimdi bmw ile gidecegim artık
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bende @aykan ı banladım ama
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Korkuyormusunuz kimi banladığınızı sölemeye?....
Toplanan istatistikten yeni topic açıcaz... En çok banlamak istediğiniz üye kim diye...Alt yapı oluşturmaya çalışıyoruz...
Alenen belli aslıda ama...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
vallah kendimi banlamışam.
iç hesaplaşma
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ben açıkca sölim alp_tunayı banlamak istedim k.bakma abi o an aklıma ilk sen geldin mz cisinya
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
hakketten kendi rumuzumu yazdım o kutucuğa.
dedim ya iç hesaplaşma.
kendimi banlayarak diğer insanlarla ilişkilerimde bir içsel benlik geliştirip tehditkâr ve 'zalim' gerçekliğin erişemediği, bedenle incecik, hemen hemen hiç bağı olmayan bir yanılsamalı konumda olmayı umduğum ve bunun imkansız bir amaç ve ilişkilerdeki karşılıklığın kaybolduğu nesnel bir eleştiri-özeleştiri gerekliliğini vurgulamak istedim
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)