bilgi için teşekkürler.ben bu 1 nisan olayına pek alışamadım ne eskiden ne şimdi boş işler bunlar yaa kısacası salla gitsin
bilgi için teşekkürler.ben bu 1 nisan olayına pek alışamadım ne eskiden ne şimdi boş işler bunlar yaa kısacası salla gitsin
Kardeş osmanlının öldürdüğü iranlı ,mısırlıdan bahsetmişsin ama osmanlı hiç bi zaman masum halka kıymamıştır. Bu dediğin olay olsa olsa savaşlarda ölenlerle sınırlıdır. Elbetteki savaş varsa ölende vardır. Enazından biz osmanlıyı öyle biliyoruz. Birde trafiği karıştırmışsın olaya iyice hoşaf olmuş
http://www.flashokey.com
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Bir milletin yönetim şekline dini duygular karışırsa, o milleti istediginiz gibi yönlendirebilirsiniz.
Yaşadıgımız Cumhuriyet dönemini bi kenara bırakalım, osmanlı tarihi ve öncesinde selçuklu devleti bile halkını bu şekilde yönlendirmiştir.
Dini duyguları sömürerek yanlışları kabul ettirmiştir.
Yani kölelik sistemi
Konu başlıgındaki ''1 Nisan'' ile ilgili söylentiler yanlış.
Çünkü bu kavimlerin her ikisi farklı yüzyıllarda yaşamıştır.
Fakat işin içine müslümanlık girince ne yazıkki yanlışları biz dogrular olarak kabul ediyoruz. Araştırma gereği duymadan internette yayılan bi şehir efsanesinin peşinden gidiyoruz.
Google'de bu konuyla ilgili binlerce makale var.
Tartışmaya girmeden önce ufak bi araştırma yapmakta fayda var.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
herkesin bildiği kendine diycem ama biraz argo olacak...incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu daha...yahu biri diyoki müslümanlar vurdu kırdı öldürdü..öteki diyo ki yok efendim onlar savaş esnasında öldüler...olup olmadığı resmi tarih belgelerinde geçmeyen bir konu nerelere kadar uzamış...allah için dün benim de aklıma geldi bu yazıyı paylaşmak..ama sonra düşündüm ne gerek var..ben bu yazılanın gerçek olup olmadığını bilmiyorum elimde belge yok..biri çıkar ters bi laf eder ben de dayanamam karşılık veririm yok yere gerilirim...iyiki paylaşmamışım...
abilerim kardeşlerim ben ilmini öğrenip de yurdumda üretil-e-meyen bir araç motoru veya önemli bir motosiklet aksamı tasarlayıp üretip kendi ülkemde bunu satmayı isterdim...belki imkanım olmadı okumak için belki de okumaya çalışsam kapasitem yetmeyecekti vs. vs..
ama şurda bir sürü okumuş ilim sahibi bilgi sahibi mühendis vs. insan var...bunlar bir araya gelse de şu konu üzerinde kafa yorsa daha faydalı olmaz mı...en azından şu lüzumsuz konudan ve uzayıp giden atışmalardan daha faydalı olur kanısındayım..
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
aman diyorum sıvışıyorum ....
can't be worried about that shit. life goes on man.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
orası burası surası her ne ıse konular detaya gırmek ıstemıyorum ama toplumda su dıkkatımı cekmekte.
batıdan gelen butun fıkırlerı geleneklerı vs vs sogrulamadan alıyoruz.
dogudan gelen hıc bır fıkrı batıya duydugumuz hhayranlıkla oldugu gıbı kabullenemıyoruz bu hep boyle hep de boyle olucak hey haytt korkarım kı batı bızı bıtırcek bır kac kusak sonra..........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)