sitresten uzak bir yaşam
sitresten uzak bir yaşam
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
emre abi bu ne yaa
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Stressiz yaşam mümkün mü bu devirde?
Emre bende hakkaten mucizevi bir ilaç keşfettin diye daldım içeri
Şu ömrü hayatımda motor üstünde saçlarım rüzgarla ahengle dans etmedi ya ona yanarım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Koyde yasyan adamin saci dokulmuyormu Yada yayla evinde tek basina takilan avcinin Malesefki sac dokulmesinin ana sebebi genetik. %5 vakalar stress yada baska sebeblerden oluyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
"Koyde yasyan adamin saci dokulmuyormu" kelimesi zaten tezat anlamli. Yani onunda streesi var onunda dokuluyor , sehir koy fark etmez. Bu is genetik. Stress ise dunyadaki her insanda var. Adada tekyasan biri bile sabah denizde balik olacakmi diye stress yapiyor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
o zaman kellere hasta olanlaar ne yaprdı bide o taraftan bakmak laızm işe
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Babama bakıyorum kac yasında ne durumda diye adım adım takip ediyorum gerisi yalan armut dibine düşer.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Bosuna tornacı olmadık ama dimi abim
Kapak konusunda acayip uzmanlastım.
Sipariş verene cuk diye oturan kapak monte ediyorum.
cm sasmıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------
CERRAHI, OGLUMVE BEN+, wermeer, t.madde, okanco
Kim okuyor diye baktım adamın Nickini WERMEEM diye okudum basladım kahkaha atmaya
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
insanları ümitlendirio bi de aaaaaaaa
Herkes bi heves dalmış içeri aman aman nedir bu diye
Bir gün daha bekleyip öyle yapsaydın bari anlam kazanırdı
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Hergün düzenli kafa masajı yaptırın beyler, kan dolaşımı hızlanacağı için saç dökülmesi yavaşlayacaktır
:cherry: :cherry: :cherry:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)