Arkadaşlar hiç yorum bile yapmadan size konuyla ilgili haberin linkini veriyorum
http://haber.mynet.com/detay/yasam/o...olculuk/502711
Arkadaşlar hiç yorum bile yapmadan size konuyla ilgili haberin linkini veriyorum
http://haber.mynet.com/detay/yasam/o...olculuk/502711
Çıldırıyorum bunları görünce..
Ya bazıları var kaskı birde kendi takıyo..
Tamam insanın durumu olmaz araba alamaz taksiyle gidemez ama bari bi kask takar bir önlem alır ufacık çocuk la bir de okadar tehlikeli ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bilinçsiz halk, caydırıcı olmayan cezalar.. Sonuç bu.. Allah korusun o çocuk düşse sorumlusu kim olacak. Onu oraya koyan ailemi, koymasını engellemediği için polis mi?
yorumsuz......
yorumu bile haketmiyolar çünki
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
ya çok şey söylemek lazım yada hiç birşey...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Cahillik. Her seyin basi egitim diyoruz demeyede devam edecez. Birileri bunu anlayana kadar. Bu is tecrube isi degil egitim isi. 30 sene motora bile binseniz benim gozumde sifir dir. Egitim yok ise her turlu hatayi yapmaya aciksiniz demektir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bilinçsiz kullanıcı...Hayat şartları...
Cahil cesareti üçlemesinin bir araya gelmesi....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
sat ybr yi al 131 3 kişi bineceksen
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Artık umursamıyorum. Her koyun kendi bacağından asılır. Ben kendime bakarım.
adam kendi kask takıyor karısı ve çocugunda bişe yok bu nasıl bir zihniyettir yaa böyle süren kişileri heryerde görüyorum sinir olmamak elde değil....
Polis adaletli davransa, metropollerde olduğu gibi en ufak kusura ceza kesse bu gibi durumlar olurmu acaba?
cezayı arttıracaklar kask yoksa motorda yok..... ilk cezasında men edicen trafikten motorunu bak sorun kalıyor mu ?
neyse uyanayım da işe gideyim....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
bize bişey olmaz tayfası bunlar
kendi cahilliklerinin faturasını çocuklarına çıkaracaklar.
Polis birde bunları durdurup napıyosun demiyor ama bizi ne zaman görse çek kenara maşallah hiç sekmiyor
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)