Arkadaşlar bugün sertifikamı aldım ve Perşembe günü emniyete gideceğim.. Kurstaki bayan oradan belge dalan alıcan dedi o ne belgesi. Adı ney? Ve bana bundan sonra harç ne kadar tutar? 120 sanırım ama tam emin olmak istiyorum..
Arkadaşlar bugün sertifikamı aldım ve Perşembe günü emniyete gideceğim.. Kurstaki bayan oradan belge dalan alıcan dedi o ne belgesi. Adı ney? Ve bana bundan sonra harç ne kadar tutar? 120 sanırım ama tam emin olmak istiyorum..
Şoförler odasına bir 15, vergi dairesine 60 kusur emniyete 70 kusur ödeyeceksin. En azından izmir de durum böyle
Direksiyon sınavı sonuçları hangi adresten yayınlandı.
sınavı geçtiğinde kayıtlı olduğun sürücü kursuna evrakların gelicek.
o evrakları emniyet müdürlüğüne götürüceksin,parmak izi vericeksin sana ehliyetine imza attırtacaklar.
fazla yoğun olursa ertesi gününe ehlyietine kavuşucaksın inşallah benim gibi şanslı olursunda 1 saat sonra ehliyetini alırsın.
ertesi gününe babanı çeker karşına ben aldım ehlyieti,bu işi ciddi bi şekilde konuşalım baba dersin
şimdiden hayırlısı olsun dostum
istanbul için konuşuyorum 78 tl falan yanılmıyorsam kursdan evrakları aldıkdan sonra vergi dairesinde ehliyet harcını yatırıyorsun ordan emniyete gidiyorsun kursdan aldığın evraklar ve vergi dairesine ödediğin harç makbuzuyla başvuruyorsun yine yanlış hatırlamıyorsam 60 tl ehliyet parası ödüyorsun emniyete evrakları verdiğin günün bir hafta sonrası aynı gün alıyorsun ehliyetini ist da 1 günde ehliyet veren emniyet yoktur sanıyorum ben 10 yıl önce 1 saat de almıştım tuzladan şimdilerde sabahın fecrinde millet sıraya gidiyor zeytinburnunda
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
hayırlı olsun şimdiden. beyler hazır konu açılmışken bende bişey sorayım müsadenizle. 2005'ten beri b ehliyetim var. ağustosta A2 için sınava girdim ve 28 eylül 2009da sertifikayı aldım. bir kere gittim sertifikayı almadı ve isim yazdı emniyette, on gün sonrasına randevu verdiler. bir daha gitmek nasip olmadı. sertifika hala bende. ne zamana kadar gidip ehliyeti alabilirim?
evet 10 yıl sonra da gitsen alabilirsin sanırım mevcut yasaya göre ama sadece sertfika geçerli diğer evrakları yenilemen gerekir sağlık raporu sabıka kaydı v.b
sabıka kaydı ve sağlık muayenesi belli bir tarihten sonra banada mantıklı geliyor. geçenlerde arkadaş 1 yıllık sertifika ile b ehliyet aldı. ben şimdi (bu adam bildiklerini unutmuştur) diyerekten emniyetten yine sertifika istemesinler diye dua ediyorum ki burası Türkiye... her şeye hazırlıklı olmak gerekir.
haco 150 girecek...net 150...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaşlar bugün itibari ile sertifikamı da emniyete teslim etmiş bulunmaktayım. Allah kısmet ederse 16,04,2010 tarihinde ehliyet elimde
hadi hayırlı olsun şimdiden ama emniyet de kardeşim 20 gün sonra mı veriyor yuhh valla
Masrafları Söyleyeyim:
78 TL Trafik,
62 Kart.
Toplam= 140
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)