arkadaşlar kanuni motorum var vee bu gün vitese bişey olduu normal dee vitese bastığındaa boşaa almasıı lazım ama almıyor örneğin 4 vitestee boşaa almıyor???????? sizcee neden msn adresimee yazarsanızdaa sevinirim
avast5@hotmail
arkadaşlar kanuni motorum var vee bu gün vitese bişey olduu normal dee vitese bastığındaa boşaa almasıı lazım ama almıyor örneğin 4 vitestee boşaa almıyor???????? sizcee neden msn adresimee yazarsanızdaa sevinirim
avast5@hotmail
4.viteste zaten boşa almaz.debriaj elden olmadığı için,güvenlik için boşa alma motor çalışıyorken mümkün değil.stop et 4 ten boşa alabilirsin.iyi sürüşler.boşa alıp gezme derim.
ek bilgi olsun:zamanında yağını ve buji değiştir.karbiratör temizliği yaptır.ekonomik olsun dersen vitesleri uygun kullan.veeee servisle iyi geçin.gerçi birkere genel bakım yaptıktan sonra servisi 6 aydan önce göremezsin.amman düşmemeye gayret et.plastikler çok pahalı.250-350 ytl falan tutuyor.yolun ve farın açık olsun.
4. vitesten boşa geçiyor bu motorlar tamirciye göster büyük bi sorun degildir bence
Debriyaj kaçırıyor .
dişliler kaymış olabilir. 4 viteste giderken neden boşa almayı istiosunuzki? benim bi arkadaşımda cbf150 var. beraber gezerken bile 20-30km hızla giderken 2.vitesten boşa alırken çarpma yapıyodu şanzuman.
benim bi arkadaşta çelik var rampa aşağı 4te inerken bi daha vitese basıyo boş ondan sonra bide kontağı kapatıyo tam oluyo benzin milli servet ama o kadarda gerekli bişey değil bence :S :S
bende kanuni tigrina kullanıyorum 2005 model. yolda 4. vitesde giderken boşa alınmıyor. almıyo daha doğrusu 1000 km de bi yağını değiştiririm. 9400 de aldım 14500 km oldu daha tık demedi ..... her gün şehiriçi 10 km haftasonu da 60 kmyi geçik yol yaparım
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)