ins hayırlısı olur şimdi çok merak ediyorum gece sonuç nolcak
ins hayırlısı olur şimdi çok merak ediyorum gece sonuç nolcak
Arkadaşlar sonuç açıklandı
http://www.millipiyango.gov.tr/sayisallotosonuc.html
bakabilirsiniz ben daha kontrol etmedim bakalım sonuç ne olacak hadi hayırlısı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------
baktım sadece 7 ve 41 sayısı tutmuş
olmadı haftaya cumartesiye kadar bir kupon daha yaparım belki bir gün tutar umuduyla ... sizlerinki nasıl?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:12 ----------
size bir tavsiye SÜREKLİ AYNI KUPONU OYNAYIN belki bir gün o şanslı rakamlarınız tutar
Tühhhh yavf bugün oynamayı unuttum hee neyse bu hafta siz alın paraları haftaya alırız bizde artık.
arkadşlar sayısalı tutturan oldysa bizide görsün...
sayısaldan 6 tutturiyim sevgilimden ayrılırım birazını ihtiyacı olanlara birazını mehmetcik vakfına veririm geri kalanıylada ruslarla yerim :D
haftayada aynı kuponu oynıcam inşAllah bi gün bu kupon tutar.
Hepinize bol şans diliyorum, kime çıktı acaba
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Birisi de 3 tuttursa yaaa tesellimiz olur du heee MT hepten bu hafta karavana çektik galiba
bu hafta kimseye vurmadı sanırım belkide cıktıda gelmiyorlar buraya aynı kuponu oynayın arkadaşlar mutlaka bigün tutar belki
sayısal fan club'a üye olcm..mt'den hayr yok...
bugüne kadar hep yatırmadığım kuponlara yuksek ikramiye cıktı.. kendimi asmamak icin zor tutmustum
bnde ne zmn rüyamda bi sayı görsm çıkmadı,doğum günleri desen bi yere kadar,makinaya oynatıorm gene tık yok..
BANA ÇIKTI BANA ÇIKTI diye bağırmak isterdim ama nerdeee
gökten yağmur yağsa başıma taş düşer
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
13 milyonda 1
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
6 kolan oynadım tutan sadece 41 ve 11
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
bendede 7 ve 41 tuttu sadece 1 kolon oynamstım yine aynı kuponu oynucam belki bi gün tutar o kupon
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)