Bir Erkek Nasıl Çıldırtılır?
Reklamlar
-
23 Eylül 2006, 02:13
Ne okuduğumu biliyorum raflar. Senin erkek kızı bağlar lafına karşılık arkadaş bağlamak hakkında yorum yapmış. Sonra sen bağlanmaktan bahsetmişsin.
Senden daha çok bağlamak lafını duymaya alışmış biri olarak bağlanmak lafını kullandığını görmek de ilginç oldu. Tarihi not edeyim bir yere.
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
-
23 Eylül 2006, 03:59
Boş verin onu bunu gidin bi motosiklet bayisine alın sıfır km bi sevgili tepe tepe binin.Boşverin gerisini fazla kafaya takmaya gelmez.
-
23 Eylül 2006, 10:19
watercolours adlı üyeden alıntı
Ne okuduğumu biliyorum raflar. Senin erkek kızı bağlar lafına karşılık arkadaş bağlamak hakkında yorum yapmış. Sonra sen bağlanmaktan bahsetmişsin.
Senden daha çok bağlamak lafını duymaya alışmış biri olarak bağlanmak lafını kullandığını görmek de ilginç oldu. Tarihi not edeyim bir yere.
kadınları genel olarak sevmem.bunun milyon tane sebebi var.en önemli sebebi peşlerinde 20-30 kişi oluyor ve bu yüzen tavlamak için taklalar atmak türlü maymunluklar yapmak zorundayız (ben o maymunlukları hiç yapmadım ama yapabilmeyi çok isterdim rekabet şansım daha çok olurdu.)tüm emeklerimize rağmen son kararı gene onların paşa gönlü veriyor.bu haksızlık.hiç bir emek harcamadan bizi elde ettikleri için de değerimiz o kadar oluyor...doğal olarak da resmen köpek muamelesi yapıyolar.tepemiz atıp da bas git dediğimizde gene biz kaybediyoruz çünkü o stoktan eanında yeni bir eleman çıkarıp çıkmaya başlıyor biz gene aylarca tırmalıyoruz.tabi köpek muamelesi yapar umurunda mı...evlilikten de o yüzden kaçıyolar. çünkü evlenince 20-30 kişiden ilgi göremicek adamın kanuni hakları var o 13 yaşından beri alıştığı 20-30 kişilik ilgi eanında 1 kişiye düşecek egosu sarsılacak.evlilik işine gelmiyor kadının.çoğu da bunalıma iriyolar balayı bitince.sebebi bu yani.
.bağlamak da bağlanmak da vardır ...........hayatta olan gerçek kavramlardır.ama tüm canlı türlerinde dişi seçer erkek seçilir.o yüzden bi kıza ,peşinde bu kadar çok adam varken bu kroyu niye seçtin denebilir ama bi erkeğe niye bu kaşarla çıkıyosun denemez. onu bulabilmiştir onunla çıkıyordur adam.
-
23 Eylül 2006, 13:54
Sonuçta, bağlamak demişsin, değil mi?
Bir de topiği baştan beri takip ediyorum zaten, düşüncelerini tekrarlaman gerekmiyordu. Ama bence bir erkek kendini bir kız için düşürmemeli. Sonuçta peşinde koştuğunuz şey, hayatın idamesi için gerekli bir şey değildir.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
23 Eylül 2006, 21:46
dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsunuz hehe :p
-
24 Eylül 2006, 01:20
evet aynı şeyleri tekrar ediyorum ve buna gıcık oluyorum. ama nedense basmıyo bazı kafalara ondan tekrar ediyorum.al bak gene tekrar ediyorum. bağlamak da vardır bağlanmak da vardır.hayatın içinde olan şeylerdir.erkek karizma ve cool olursa klasik türk kızı onun ilgisiz soğuk donuk ve sıkıcı biri olduğunu düşünür. erkek türlü maymunluklar yaparsa da,kız onun ilgili,sıcak ve eğlenceli olduğunu düşünür ki kızlar için haytta en önemli şey eğlenceli adamdır.ayrıca da kız kene gibi yapışan adama aşık olur, ısrarcı olmayana da "medeni cesareti yok" "ezik" hatta nişantaşı türkçesiyle "İZİK" damgasını vurur.
kızlar farklı olan her şeye illa ki iyidir mantığıyla yaklaşırlar.erkek de bu durumda saksıyı çalıştırmalı reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip türlü maymunluklar yapmalı kızın dikkatini çekmelidir.cool takılısa avucunu yalar.
not:kız mantığına muhalefet olarak kendi mantığımı devreye sokuyorum burda.gökhan demirkol da yaratıcılığıyla "farklı" bi abimizidir ama her farklı olan iyidir diye bişey yok bana göre..
-
25 Eylül 2006, 00:34
konuyu kitliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler