bekar olduguma bı kez daha sevındım.yasasın
bekar olduguma bı kez daha sevındım.yasasın
gıcık
bekarlık güzeldir de ne alaka?
evlenmekten iyice gözüm korktu.vallaha çekilmez yav.cinayet sebebi bu diyolog
valla kadınları mutlu etmek çok zor.zamanla genişleyen özgürlükleriyle birlikte,maymun iştahlı egoist ve erkeksi oldular.aynı anda 20 kişinin ilgisine alışmış bi organizma evlenince tek kişinin ilgisiyle nasıl yetinebilir ya.beni kara kara düşündüren şey bu.evlililik mi,,yok ben almıyım alana da meani olmiyim..
"normal olmadığın belli evet" dedim niye teşekkür ediyosun? iyi bişey demedim ki.
Sana öyle geliyor :D.
May the Force be with McLaren Mercedes
"farklı olan her zaman iyidir" düşüncesine sahipsin bence.
ona bakarsan selçuk parsadan da farklı ..............."titan saadet zinciri" hesabı parsayı topladı rahmetli...hiç de iyi biri olarak anılmaz .............farklı olan her zaman iyidir diye bişey yok.
İmzama bak, herkes kendinden sorumludur .
Kadın erkek arkadaş olabilir demek Selçuk Parsadan kadar farklı olmak demek yani? Güzel mantık...
sayın water colours..
kadın erkek .üreyip çoğalsınlar diye farklı ekipmanlarla donatılmışlardır.o yüzden farklılar..
arkadaş olsunlar diye yaratılmamışlardır...doğaları gereği ateşle baruttur bu arkadaşlar.arkadaş falan olamazlar..
...kadın çok aşırı çirkin,erkek de çok kro ya da sıkıcıysa ve aynı iş ortamını paylaştıkları için arkadaş olmak zorunda(!) kalırlar.olurlar.ama o bile sağlıklı bir arkadaşlık modeli değildir.doğa kanunlarına terstir.
Sayın raf lar,
Bir tonluk cisimlerin de uçması doğa kanununa terstir ama insanoğlu azmi ve iradesiyle bunu başarmıştır.
Ateşle barut yeterince dikkat edilirse yan yana durur, ama tabii bunu yapabilmek herkesin harcı değildir.
eskiden s... diye bir arkadaşım vardı. gayet de güzel bi kızdı.hatta bir ara hoşlanıyordum ilgi göstermeyi düşünmüştüm ama erkek arkadaşı var mı, benden hoşlanıyor mu,anlayamadığım için üstüne gitmemiştim.iyi bir arkadaşımdı da. onunla da çok tartışırdık.o olabilir derdi ben hayır derdim. bu şabalak bir gün sevgilisinden ayrılmış.en yakın kankee erkek arkadaşlarına da anlatmış. hepsi çekirge sürüsü gibi yazmışlar kıza.surat bi karış geldi bu....ne oldu dedim sen haklıymışsın dedi...............kusura bakmayın ama bence kadın erkek arkadaşlığı tamamen yedekte tutulan adamları kamufle etmek için bi kılıf sizin için..bu abaza toplumda kadın erkek arkadaşlığına inanacak kadar salak değilsiniz.ama bazı saftorik erkekleri buna inandırıp gemisini yürüten kaptan olacak kadar uyanıksınız.her kuşun eti yenmez.yemezler..
O olay, o erkeklerin adiliğini gösterir, arkadaşlığın olamayacağını değil.
bu gece 46 yaşında bir erkek arkadaşımız daha pes etti ve evlendi onu geçde olsa kaybettik
erkekler adi falan değil.türk kadınını tavlamak için medeni cesaret yetmez,cahil cesareti gerekir. adamlar da peşlerinde sizin gibi 28 kişi olmadığı için önüne gelene yazmak zorundalar .bunu yapmazlarda papaz hayatı yaşarlar. kendine alternatif yaratmak zorunda olan adama adi diyemezsin.hiç bir bedel ödemeden oturuğunuz yerden bulabiliyor olabilirisiniz ama erkekelrde öyle bir olay yok. hayati ihtiyacını karşılayamamış adam sosyal ihtiyacını düşünemez.buna "aç adam nargile içmez önce karnını doyurur".da diyebiliriz.
O kastettiğin şey ne zamandır hayati ihtiyaç oldu bakalım? İşte onu hayati ihtiyaç olarak gördüğün için hiçbir kıza arkadaş gözüyle bakamazsın.
kanka ayağı g*t ayağı
iki farklı cins arasındaki dostluk yada arkadaşlık hiç bir zaman iki aynı cins arasındaki dostluk yada arkadaşlık kadar saf ve çıkarsız olamaz
[B][CENTER][SIZE="2"][U]If you have a 10$ brain then you should buy a 10$ helmet[/U][/SIZE][/CENTER][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)