Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Bir Erkek Nasıl Çıldırtılır?

REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kadın güzelse erkek kişisel çıkarları için için arkadaş ayağına yaklaşır .
    arkadaş markadaş olamazlar......................................... ..
    kadın çirkinse, adamın da hoş bi kız arkadaşı varsa görüntüde arkadaş olurlar.ama o durumda da kadın erkeği ayartmak için hırs yapıyordur.o zaman da kadın arkadaş ayağına yaklaşır ince ince yazar.......................
    sonuç olarak kadın erkek arkadaşlığı doğa kanunlarına ters, tamamen art niyetli naylon bir arkadaşlık modelidir.

erkek sadece çirkin bi kızla arkadaş olabilir ama içinden de bunun çevresinde kesin bi kaç hoş kız vardır çevre yapayım diye düşünür.
    Neden arkadaş olmasın anlamadım Benim bir sürü arkadaş olarak kız arkadaşlarım var.Ne yani hepsine yazacakmıyım ya da sırasıyla mı yazıcam onlara?Ya da onlar mı bana sırasıyla yazacak?Bence bir erkek ve bir bayan arkadaş olabilir,arkadaşlık kavramı cinsiyetten cinsiyete farketmez,içlerinden birinin arkadaş olurken ki amacı farklı olmadığı sürece neden arkadaş olmasınlar ki?
    He evet şu da oldu,bir arkadaşımla(bayan)bir kaç ay arkadaş olarak kaldık ve sonrasında arkadaşlığın ötesinde duyguları hissetmeye başladım,o da bana karşı boş değildi ve sonrası malum.Ama zaten sevdiğin insanı tanımadan seversen garip olmaz mı?Tamam tanımadan da birini sevebilirsin,ama tanıyarak onun içindeki güzelliği görüp aşık olmak çok normal birşey,bunun içinde elbetteki bir arkadaşlık evresi olabilir.Ama bunu genelleme yapıp "kadınla erkek arkadaş olamaz" gibi kesin birşey yazmak bence mantıklı değil.Evet şuanda kimseyle birlikte değilim,ama yıllardır tanıdığım kız arkadaşlarımdan herhangi biriyle aramızda birşey olması için de uğraşmıyorum(ki bahsettiğim kızların bir çoğuda allah nazardan saklasın ve sahibine bağışlasın çok güzellerdir).Bir kalp bir kişiyi sever,ama dünyada bir çok karşı cins mevcut...Karşı cinse birini seviyorken bile diğerlerine yedek istepne mantığıyla bakıyorsan ve arkadaşlığını o temeller üzerine yerleştiriyorsan işte o senin içinin fesat olduğu anlamına gelir...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    baş kapatma özgürlüğü aynı zamanda başını açamama yasağıdır.kendinizi de başkalarını da kandırmayın.çoğu kız da aile zoruyla kapanıyor.bırakın bu işleri.bu çağda dine dayalı yaşam tarzını benimsersek her şeyi kuranla açıklamamız gerekir ,hiç bir şeyi sorgulayamayız,bilimsel çalışma yapamayız, teknolojimizi geliştiremeyiz, afganistan gibi pakestan gibi teknoloji isteyen elektronik,sağlık(ilaç) vs vs vs ürünleri dışardan almak zorunda kalırız. bağımlı kalırız.doğu toplumları bu kafayla sömürge olmaya mahkumdur.öyleler zaten.

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence bir erkek ve bir bayan arkadaş olabilir..
    ya düşüncelerine saygı duyuyorum ama gerçekçi bulmuyorum.deniz seki gibi, sibel tüzün gibi bi hatunla tenha bir ortamda tesadüfen tanışsan hiçde yukardaki gibi düşünmezsin.dünya o kadar iyi değil.

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    geneli böyle malesef
    ama geneli dedim hepsi değil
    KAMP ADAMLARI

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    vallla benim bi çok kız arkadaşım var oldumu çok iyi oluyor..
    bayramda iki sms aldım ikiside kız arkadaşlarımdandı hele birisi çok eski ama hiç unutmaz ve dosttuk sevgili de değil
    kafanızdaki kalıpları atar insan diye konuşursanız bir dişi diye değil de herşey daha güzel olur
    2004te kaza yapmıştım çoğu sap arkadaşım hatır bile sormadı bi kız arkadaşım vardı ağlamış bizim dükkanın önünde sevgilim değildi
    benim gibi bir erkek daha yeryüzüne gelmemiştir ya
    slient nerdesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafanızdaki kalıpları atar insan diye konuşursanız bir dişi diye değil de herşey daha güzel olur
    ya senin de düşüncelerine saygı duyuyorum ama gerçekçi bulmuyorum.deniz seki gibi, sibel tüzün gibi bi hatunla tenha bir ortamda tesadüfen tanışsan hiçde yukardaki gibi düşünmezsin.(ulan büyük ikramiye bana vurdu,HUHU HAHA! dersin,(zeki alasya kahkahası)
    ayrıntıları planlamaya başlarsın)

deniz seki ya da sibel tüzün ayarında bi hatunla çıkarsan da çevresindeki herifler de senin kadar olgun düşünmeyeceklerdir emin ol yani....kazın ayağı öyle değil........erkeklerde olay direk üreme içgüdüsü.........dünya o kadar iyi değil.

Motosikleti
    Seyhan 125
    ya senin de düşüncelerine saygı duyuyorum ama gerçekçi bulmuyorum.deniz seki gibi, sibel tüzün gibi bi hatunla tenha bir ortamda tesadüfen tanışsan hiçde yukardaki gibi düşünmezsin.(ulan büyük ikramiye bana vurdu,hehoooyyt! dersin,ayrıntıları planlamaya başlarsın)

deniz seki ya da sibel tüzün ayarında bi hatunla çıkarsan da çevresindeki herifler de senin kadar olgun düşünmeyeceklerdir emin ol yani....kazın ayağı öyle değil........erkeklerde olay direk üreme içgüdüsü.........dünya o kadar iyi değil.
    yalanım varsa siteye girmek nasip olmasın
    ayrıca sen inanma ben inandım yaşıyorum dediğim gibi mutluyum
    valla hiç bi kıza yapışmadım galiba ondan sevgilim olmadı sağlam bi kankam olsun ne gereği var ya .... valla dediğin hatunlardan nefret ediyorum.. ayrıca
    dediğin gibi bir şey olmuştu zamanında çarkıfelekteki hosteslerden biri ile tanışmıştım ve bol kahkahalı bir sohbetimiz olmuştu ne öyle aygın baygın oldum nede başka türlü valla kankamla konuşur gibi konuştum valla çokta deli hatundu sarışın benle boyu vardı
    şimdi bişi desem onada inanmassın valla saçımı bile taramam yapışmasınlar diye
    saça başa bakan kızdan nefret ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yalanım varsa siteye girmek nasip olmasın
    ayrıca sen inanma ben inandım yaşıyorum dediğim gibi mutluyum
    valla hiç bi kıza yapışmadım galiba ondan sevgilim olmadı sağlam bi kankam olsun ne gereği var ya .... valla dediğin hatunlardan nefret ediyorum.. ayrıca
    dediğin gibi bir şey olmuştu zamanında çarkıfelekteki hosteslerden biri ile tanışmıştım ve bol kahkahalı bir sohbetimiz olmuştu ne öyle aygın baygın oldum nede başka türlü valla kankamla konuşur gibi konuştum valla çokta deli hatundu sarışın benle boyu vardı
    şimdi bişi desem onada inanmassın valla saçımı bile taramam yapışmasınlar diye
    saça başa bakan kızdan nefret ederim
    musti kaç yaşındasın bilmiyorum.benden küçüksen bir abi olarak,benden büyüksen de bir kardeşin olarak iyi niyetle eleştirme hakkımı kullanıcam kusura bakma.nereye baksam elimde kalıyosun be arkadaşım.

öncelikle türk kadınının alternatifi çok ve yalakalığa da çok alışmış olduğu için yapışmayan adamın hiç şansı yoktur. papaz hayatı yaşarsın.hiç sevgilin olmaması normal.yapışmak zorundasın.egosunu tatmin etmeyen adamı itici bulur........ yapışana EANINDA kaptırırsın.2 kere 2 eşittir 4...................şu kafanı bi değiştir.

ha ben de yapışmayı hiç sevmem hiç de yapışmam.ama psikolojilerini iyi biliyorum. bir ortamda ealemin kralı olan bi tipsen, ayrıca da esprili eğlenceli bi adamsan,,,,,,,,,, hatun güce taptığı için ve hayattaki tek yaşama amacı eğlence olduğu için sana tıpış tıpış gelir.doğru adam olup olmamanın da onun için bir önemi yoktur..yapışmayı sevmiyorsan o zaman hatundaki güçlü ve eğlenceli erkek saplantısını tatmin etmek zorudasın. bulunduğun ortamda en güçlü, en üst konumda ve en eğlenceli adam olmak ve bunun için çok çalışmak zorundasın.

evet hatunlar tipe bakmazlar.çünkü onlarda göz estetiği hemen hemen hiç gelişmemiştir.(en sosyetik olanında bile derin bi kro damar var bana göre)en kro en hırt adamla bile çıkarlar .ama sağları solları belli olmadığı için her ihtimali düşünmek zorundasın.
    her zaman rakiplerine göre güçlü olmak zorundasın.o yüzden de dış görünüşün çok ama çok önemli.aşık olursan ve kızın peşinde baya okkalı bakımlı herifler varsa kro damgası yiyebilrisin ve ihale onlara kalır. her ihtimale karşı bakımlı olmak zorundasın.o yüzden yapışmasınlar diye saçımı bile taramıyorum falan deme. istersen günde 50 kere tara, zaten peşlerinde küçük bir ordu olduğu için yapışmazlar hiç merak etme.

zaten yapışamadığın için bonus kaybediyosun bari bakımsız görünüp ordan da bonus kaybetme.kendine bakarsan kendini daha iyi hisedersin ruh sağlıyla da alakalı bişey bu.

Motosikleti
    Seyhan 125
    musti kaç yaşındasın bilmiyorum.benden küçüksen bir abi olarak,benden büyüksen de bir kardeşin olarak iyi niyetle eleştirme hakkımı kullanıcam kusura bakma.nereye baksam elimde kalıyosun be arkadaşım.

öncelikle türk kadınının alternatifi çok ve yalakalığa da çok alışmış olduğu yapışmayan adamın hiç şansı yoktur. papaz hayatı yaşarsın.hiç sevgilin olmaması normal.yapışmak zorundasın.egosunu tatmin etmeyen adamı itici bulur........ yapışana EANINDA kaptırırsın.2 kere 2 eşittir 4...................şu kafanı bi değiştir.

ha ben de yapışmayı hiç sevmem hiç de yapışmam.ama psikolojilerini iyi biliyorum. bir ortamda ealemin kralı olan bi tipsen, ayrıca da esprili eğlenceli bi adamsan,,,,,,,,,, hatun güce taptığı için ve hayattaki tek yaşama amacı eğlence olduğu için sana tıpış tıpış gelir.doğru adam olup olmamanın da onun için bir önemi yoktur..yapışmayı sevmiyorsan o zaman hatundaki güçlü ve eğlenceli erkek takıntısını tatmin etmek zorudasın. bulunduğun ortamda en güçlü ve en üst konumda ve en eğlenceli adam olmak ve bunun için çok çalışmak zorundasın.

evet hatunlar tipe bakmazlar.çünkü onlarda göz estetiği hemen hemen hiç gelişmemiştir.en kro en hırt adamla bile çıkarlar. ama sen her zaman rakiplerine göre güçlü olmak zorunda olduğun için bakımlı olmak zorundasın.

zaten yapışamadığın için bonus kaybediyosun bari ordan da kaybetme.
    yok be abi kavgamı etcez herkezin düşüncesi farklı saygı duyarım
    dediklerine hak veriyorum bu kızları anlamadım
    ama şu tipe bakarak yapışanlar he apışıyor..
    ayrıca bulunduğum ortamı tek başına çevircek biriymde neyse abi
    kızları anlamak zor türk kızlarını ise matematik çözemedi
    valla onlar teklif etsin diye bekliyom

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Raflar yine döktürmüşsün.

Bu yazılarını toparlayıp kitaplaştıralım.

Her zaman olduğu gibi raflara katılıyorum. İkili ilişkilerde kadın istediği anda yenisini bulabileceği için erkek tarafı herzaman kendinden daha fazla veren daha fazla gayret edendir.

Aksi taktirde Papaz, budist gibi çeşitli din adamları hayatına alışmalısın.

Al sana çıldırma sebebi.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    evet türk kadını çok dengesiz. bilerek öyle davranıyorlar.amaç kimyamızı bozmak .onları çözmemizi istemiyorlar .(bu bi kendini savunma mekanizması onlar için) ancak çözmeye uğraşmamızı istiyorlar.,,,,,,,,kızı çözdüğünü belli edersen açıklarını yakaladığını düşünür,kendini savunmasız hisseder eanında terk eder.çözmeye uğraşmadığını hissettirirsen de kendini özel hissetmez egosunu tatmin edemezsin ,peşindeki onlarca yalakadan birine tıpış tıpış gider.gene eanında terk edilirsin.
    bunların mutluluk anlayışı acı üzerine kuruludur.hem çekmek hem çektirmek isterler.gizemden ,bilinmeyeni merak edip merak edip hırstan çatlamak ve acı çekmekten keyif alırlar.karşı taraf da benim için acı çeksin hesabı sürekli sinir bozarlar.ve bundan sadistçe bir zevk alırlar.onlar huzuru 50 yaşına gelince aradıkları için türk kadınıyla 60 ından önce mutlu olmayı bekleme.

...sakın kendin olma,seni çözdüğünü düşünürse eanında yedek klubesine gidersin.. nabza göre şerbet ver.kendin fazla konuşma ,gizem yap,onu konuştur , konuştukça açık verecek , konuştukça onun hoşlandığı adamı öğreneceksin ve onu oynayarak sen de kaleyi içten fethedeceksin.ben kendim olurum arkadaş oynayamam dersen hiç şansın yok. peşinde 22 kişi varken seni olduğun gibi kabullenmek zorunda değil.başka yolu yok bu işin.
    onlar teklif etsin diye beklersen daha çoook beklersin. yapışkan heriflere alışmışlardır senden yalakalık görmezse "bu ezik ,medeni cesareti yok,MANEVİ YÖNDEN GÜÇSÜZ Bİ TİP" der anında kaptırırsın zamparalara.yapışamıyorsan ortamdaki maddi ve sosyal gücünle , esprilerinle dikkatini çek.fazla konuşma ve hep onu konuştur. en kolay yolu bu.

Motosikleti
    Seyhan 125
    evet türk kadını çok dengesiz. bilerek öyle davranıyorlar.amaç kimyamızı bozmak .onları çözmemizi istemiyorlar .(bu bi kendini savunma mekanizması onlar için) ancak çözmeye uğraşmamızı istiyorlar.,,,,,,,,kızı çözdüğünü belli edersen açıklarını yakaladığını düşünür,kendini savunmasız hisseder eanında terk eder.çözmeye uğraşmadığını hissettirirsen de kendini özel hissetmez egosunu tatmin edemezsin ,peşindeki onlarca yalakadan birine tıpış tıpış gider.gene eanında terk edilirsin.
    bunların mutluluk anlayışı acı üzerine kuruludur.hem çekmek hem çektirmek isterler.gizemden ,bilinmeyeni merak edip merak edip hırstan çatlamak ve acı çekmekten keyif alırlar.karşı taraf da benim için acı çeksin hesabı sürekli sinir bozarlar.ve bundan sadistçe bir zevk alırlar.onlar huzuru 50 yaşına gelince aradıkları için türk kadınıyla 60 ından önce mutlu olmayı bekleme.

...sakın kendin olma,seni çözdüğünü düşünürse eanında yedek klubesine gidersin.. nabza göre şerbet ver.kendin fazla konuşma ,gizem yap,onu konuştur , konuştukça açık verecek , konuştukça onun hoşlandığı adamı öğreneceksin ve onu oynayarak sen de kaleyi içten fethedeceksin.ben kendim olurum arkadaş oynayamam dersen hiç şansın yok. peşinde 22 kişi varken seni olduğun tgibi kabullenmek zorunda değil.başka yolu yok bu işin.
    onlar teklif etsin diye beklersen daha çoook beklersin. yapışkan heriflere alışmışlardır senden yalakalık görmezse bu ezik medeni cesareti yok der anında kaptırırsın zamparalara.yapışamıyorsan ortamdaki maddi ve sosyal gücünle , esprielrinle dikkatini çek. en kolay yolu bu. fazla konuşma ve hep onu konuştur.
    valla şekerim kendim gibi yaşarım iki çarpık bacak için kendimi bozamam onlar teklif etsin benim çenem düşüktür..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    babam sivasın bir köyünde çobanlık yaparak hayata sıfırdan balamış fakir bir köy çocuğu.yıllarını vererek inanılmaz mücadelelerle eşşekler gibi çalışarak avukat olmuş.bugun belli bir mal varlığı var.hep çocukluğundaki doğa yaşantısının kurdun kuşun , agacın böceğin özlemini çekti.sonunda 7 dönüm bi tepeye 3 katlı havuzlu bi villa yaptırdı 35 yıllık hayaliydi.azman gibi bi alman kurdu aldı.(ondan çok tırsıyorum!) annem onun bahçeye gelmesine zaten aşırı kızdı ve tasmasına ve zincirine 35 milyon verdi diye bir haftadır düşünemeyeceğiniz kadar kafa ütülüyor mesela.babam en sonunda patladı. bak satarım o evi dedi. annemin cevap aynen şu."BANANE SATARSAN SAT!"

adamcağız 45 yıldır çalışıyor.hayatının son 10-15 yılını da rahat geçirsin di mi...........o tasma ve zincirde 35 yılın özlemi,emeği var.......bi insan bu kadar bencil bu kadar egoist olabilir mi ya.dünya kendi çevrelerinde dönüyor. annem de dahil olmak üzere alayı bencil.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    erkeği çıldırtmanın yolları:
    madde 3: adama çin malı bir motor alınır ve 5000 km de bir krankı kitlenir.

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    slient nerdesin
    hehe tartışma alevlenince gözün beni mi aradı musti
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    erkeklerde olay direk üreme içgüdüsü...
    İnsanı hayvandan ayıran, içgüdülerini denetleme iradesidir. Ve herkes kendinden sorumludur.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Forumdan Uzaklaştırıldı
    evet insanı hayvandan ayıran içgüdüler değil aklıyla hareket etmesidir ancak bu insanın da içgüdüleri olmadığı ve o içgüdüleri yaşamadığı anlamına gelmez.yeme, içme, tuvalete gitme,üreme,annelik, babalık , vs , vs vs, doğuştan gelen temel içgüdülerdir..ve insan doğası gereği bu iç güdüleri yaşamak zorundadır.

erkekteki üreme içgüdüsü de kadına göre çok daha baskındır çünkü erkek dölleyendir.sonuç olarak doğamızda olan ve yaşamak zorunda olduğumuz içgüdülerin yaşamımızı etkilemesini inkar edemeyiz.
    sen tenha bir ortamda sibel tüzün,deniz seki ayarında bi hatundan ilgi görsen hiç de aaaa yok ben bunu arkadaş olarak benimseyim demezsin yani.büyük ikramiye bana vurdu der ayrıntıları planlamaya başlarsın. bu da doğanda olan normal bir eğilimdir.tabi normalsen.

Motosikleti
    speederbike
    İnsan iradesiyle içgüdülerini baskılar demiyorum, kontrol eder diyorum. İradesi olan erkekler papaz hayatı yaşasın demiyorum.
    Bu arada, ben normal değilim, bu da biline.

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    bu nebıcım kadın ya ınsanın omrunden ömur calar bu ya kımsenın basına vernesın bole bırını zaten bırınden kurtuldum bole bıseydı zaten

Motosikleti
    speederbike
    Süper Türkçe .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsan iradesiyle içgüdülerini baskılar demiyorum, kontrol eder diyorum. İradesi olan erkekler papaz hayatı yaşasın demiyorum.
    Bu arada, ben normal değilim, bu da biline.
    insan tabi ki içgüdülerini kontrol eder.edemese zaten düğün salonlarında sahne alan tüm dansözler tecavüze uğrardı.ama ne kadar kontrol edersen et o iç güdü senin içinde vardır,olacaktır ve yaşamını etkileyecektir.tümden o etkiyi kaldıramazsın.normal olmadığın belli evet.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler