Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Arkamdan bağıran öküz!...

REKLAM ALANI
    barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aklıma bir anım geldi ne kadar yanlış olsada insan sinirlenince kendisine hakim olamıyor...

arabamla öylesine bir gezintideydim.. önümde şeridinde gitmeyen TOROS dikkatimi çekti.. eski püskü yıkık bir arabaydı ama belliydi doğru kullanmadıkları.. en son bir bayan sürücüye el kol işareti yaptılar.. moralimi çok bozmuştu inselerde bi pataklasam düşüncesindeydim.. ışıklarda durunca bira şişelerini yola fırlattılar...
    baktımki hem sarhoş hem serseri birisinin bunlara dur demesi gerekiyordu.. pisliğe pislikle cevap vermenin zamanıdır dedim.. önce hafif sıkıştırdım.. ağza alınmayacak bir küfür işittim.. deli olmuştum en son vurmayı dahi göze aldım sonuna kadar sıkıştırdım kaza yaptırmayı kafama koymuştum bi güzel biber gazıylada etksiz hale getirip

karşımdakilerin cesaretlenmesini beklerken şöför kendini kurtarmaya baktı durmasını bekledim kırmızı ışıkta ani refleksle sola dönüp kaçtı gitti bende kırmızı ışıkta geçtim ama o hızda dönmeyi ne bekledim nede cesaret ettim...

hiç unutmadığım bir anımdır... böyle şerefsizlere prim vermeyi hayatta sevmem... arabama güvendim.. motordada başıma geldi asla motordayken uymam.. çünkü bunlar deli anında çarparlar ve bir anlık sinirimizle tüm hayatımız mahvolur... aman uymayın derim gerekirse gazlayın gerekirse sağda 2 dk bekleyin... saygılar
    benim bilader çok agrasiftir geçen servis minubusu yal ağzında durmuş yolcu indirip bindiriyor abim de korna çalmış hadi yolu kapatma devam et de geçelim diye servis şöförü de arabanın kapısını açmış iner gibi yapıp bekle be demiş ki bizimki sürmüş arabayı üzerine herifin bacağı kopuyormuş az kalsın ortadan gömmüş arabaya adamı zor almışlar elinden sonra karakol rapor falan kasko sıfır gibi yaptı arabasını öteki gerizekalı da haksız çıktı yola araba park etmekden olan hem işine hem aracına hem de kendine oldu akıllı olmakda fayda var çatarsın bizimki gibi bir deliye hem yasal hem illegal madur eder seni artistlik yapayım derken
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki er6-n
    Bu tip moronlar çok ist'da...
    Allah kolaylık-sabır versin bizlere.
    Fakat cc yükselttiğimden bu yana problemler çok çok azaldı.
    Kafamı bozan bırsey oldugunda basıp geçiyorum.Çünkü orasını burasını kırsamda değmez.gereksiz insanlar bunlar...

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Eğer pozisyonu uygunsa asla yavaşlayıp, laf yetiştirmeye veya hareket yapmaya çalışmamak gerektiğini düşünüyorum..

Zira arkadaşın dediği gibi, çıkartır tabancayı üstünüze ateş eder..
    Şimdiye kadar 2 kez gördüm böyle bir olayı. Birinde adam boğaz köprüsünün üzerinde kendisinin önüne geçen bir arabaya camdan sarkıp resmen ateş etmişti tabancayla..

O nedenle, son çare değilse gerek yok bulaşmaya..Bir anda canınız gidiverir..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler