Ehliyet İçin Sürücü kursuna Gitmek lazımmı:S
Reklamlar
-
İyi Ğünler Arkadaşlar Ben Atay a2 Ehliyeti Almak istiyorum fazla para harcamak istemiyorum zaten her geçen yıl pasaport harçlari ehliyet harçlari artiyor ben a2 ehliyeti almak istiyorum maddi durumum o kadar müsait değil fırında calişip rx 115 aldım ehliyet almak istiyorum şimdi nasil yapmam gerekiyor sürücü kursuna gidip bir sürü masraf yapmakmı gerekiyor yoksa sınavı gir al belgeyi oyle bişi varmıdır son yasa nedir bilen gören duyan varmı saygılarımla
Reklamlar
-
ben geçen hafta kayıt oldum yaklaşık 400 liraya mal oluyor 150 lira kurs geri kalanı sınav ücreti maliye harç falan işte. motor sınavına gireceğim sonra direksiyon sınavı, yeterli motor bilgin varsa dersler zorunlu değil bildiğim kadarıyla ben gitmiyorum
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
ehliyet almak istiyosan sürücü kursuna gitmek mecburiyetindesin
-
ehliyet almanın 1. kuralı eğitim değil sağa sola para vermek. eğer sağa sola para verme yeteneğin varsa ehliyet alabiliyosun.
-
valla genelde kasap manavdan alıyor bizim trafikteki şöförlerimiz ama sen kurstan al üstüne birde eğitim al
-
kanucan adlı üyeden alıntı
ehliyet almak istiyosan sürücü kursuna gitmek mecburiyetindesin
Bende merak ettim şmdi, ürücü kursları meb ına bağlımı?
Yani isteyen kendi muamelesini yapıp sınava katılamıyormu ?
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
ehliyet almanın 1. kuralı eğitim değil sağa sola para vermek. eğer sağa sola para verme yeteneğin varsa ehliyet alabiliyosun.
KESİNLİKLE
Parası olan herkes ehliyet alabilir,özel bir yetenek beceri gerkmiyor.
Ve ehliet almak için MALESEF kursa gitmen(daha doğrusu kursa para vermen)lazım.
Mesela ehliyetimin sınıfını yükselttim aralık sınavında.Ehliyetler o kadar adileşmişki resmen karton.
Ve bu karton için senden 62 tl istiyorlar.Gerisi sen hesap et.
-
Sürücü Kursları M.E.B. Bağlıdır. Sınav tarihleri ; gerekli belgeler M.E.B tarafından belirlenir; gerekli yazılar M.E.B. Tarafından gönderilir M.E.Müdürlüklerine; ordan da İlgili kurslara gönderilirler...
Bu konuyu acan arkadaşa ;
Dostum benim Sürücü kursum var; Kursa gitmeden olmaz! Kayıt yaptıracaksın; en az 2 ay bekleyeceksin!
Haa istersen paket yapıp göndereyim sana bi tane
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler