''Bir zahmet'' programını sevenler buraya
Reklamlar
-
Lifeisgood adlı üyeden alıntı
Nerden biliyosunuz?Kanaldan öyle bir açıklama mı yapıldı?Yoksa söylenti mi?
Vidyolara yapılan yorumlardan bahsediyor heralde , kesinlikle bir fa-sollarını yakalamadım,ama son yapımlarda epey tanındığı için 2500'ü alıp gideyim,5000 vermezler yakalanırım diyen olabilir.
Reklamlar
-
İster doğaçlama isterse senaryo üzerine oluşturulsun izlerken keyif veren güldüren bir program.
-
Eskilerden bir program vardı.Kel kafalı bi adam dedektiflik yaparak eşlerini aldatan adamları iş üstünde yakalıyodu.Daha sonra o programdakilerin hepsinin oyuncu olduğunu anladık.Hep dizilerde karşımıza çıktılar.Acaba bu programda öyle bir açık mı verdi ki sahte olduğunu söylüyorsunuz?O yüzden merak ettim.Yoksa sahte olmasına ihtimal vermiyor değilim.Burası Türkiye.İzlediğimiz haberlerin bile yalan olduğunu biliyoruz.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Tüh bilmiyordum bir daha izlemem
,vay kandırıkçılar vay.
Halkın geneli bunları doğaçlama bildiğinden ötürü paylaşma gereği duydum.Gerçekler bilinsin istedim.Biliyorsunuz ülkemizde genel bir kandırıcılık sorunu var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------
Lifeisgood adlı üyeden alıntı
Nerden biliyosunuz?Kanaldan öyle bir açıklama mı yapıldı?Yoksa söylenti mi?
Kanaldan öyle bir açıklama yapılmadı ama başka bir programın formatının izinsiz kullanıldığına dair bilgim vardı o kadar.
-
-
sayfanın başındaki ilk video "otopark mafyası" gerçekçi. gerisinde rol kesildiği belli oluyor zaten. yinede yetenekli bi arkadaş.
tigermbz adlı üyeden alıntı
Allah' ın Erzincanlısı!
bak kınamışlar seni
sana bir mani ile seslenmek istiyorum tigra1.6 xe
suya düştü bigudim
ıslak bigudi yanmaz
ayıptır be yigidim
erzincanlı kınanmaz
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Aklınıza takılan herşeyi Gökhan Yıkılkan ın resmi forumunda sorabilirsiniz.Gökhan Yıkılkan tarafından cevaplanacaktır sorular. http://gokhanyikilkan.org
-
nincatospa adlı üyeden alıntı
Aklınıza takılan herşeyi Gökhan Yıkılkan ın resmi forumunda sorabilirsiniz.Gökhan Yıkılkan tarafından cevaplanacaktır sorular.
http://gokhanyikilkan.org
Aklıma takılan bişey yok, olan yazsın.
Hiçbir fa-sol veya sol-fa görmedim şükür.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Aklıma takılan bişey yok, olan yazsın.
Hiçbir fa-sol veya sol-fa görmedim şükür.
Hocam bende görmedim kesin konuşmak istemem tabiki tam bilgiyede sahip değilim..
Bu programın bir bölümünde inşaatçı rolünde oynamıştı insanlara mektup okutmaya çalışıyordu...yine şakazade zannettiğimiz bir abi bizim yan komşumuz o oynuyordu gerçekmi diye çok merak ettim sorduğumda gerçek değil demişti...Evlilik programlarına filanda çıkıyordu bu dediğim şahıs..tam bilgim yok yinede kesin konuşmiyim
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
sana bir mani ile seslenmek istiyorum tigra1.6 xe
suya düştü bigudim
ıslak bigudi yanmaz
ayıptır be yigidim
erzincanlı kınanmaz
bak arkadaşım sana samsın yöresinin bir manisiyle sesleneceğim
şu şehr-i samsındır ki var mı dünyada eşi
yiğittir adamı başedemez dördü beşi
hem gözüpektir çoktur geride leşi
yetiştiği yer şen yuva çocuk kreşi
hayda breeeee!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler