Arkadaşlar sitelerde öyle gezinirken buldum ama bu ilana çok güldüm yahu açıklamaları okumalısınız
http://www.sahibinden.com/sifir_olu_...XQQdisplayitem
Arkadaşlar sitelerde öyle gezinirken buldum ama bu ilana çok güldüm yahu açıklamaları okumalısınız
http://www.sahibinden.com/sifir_olu_...XQQdisplayitem
gerçekten ölü araçmış yani. Açıklamalar da süper olmuş
bayıldım ve koptum zaten efsane ilan seçilmiş 71000 den fazla bakılmış
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Espri kabiliyetini dökmüş arabası için ama yemezler.
Plakası var,muayenesi yok,yapacağı 750Tl.
Arkadaşa 1850'ye aldık ilk sahibinden mekaniği süper,çürüğü bundan kat be kat az.Muayene olmadığı için 1000Tl'ye okuttu yeni.
bunun gibi bir kaç tane efsane ilan var
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Yer uçağı :D
Makarasına yazdıgı belli
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
"Aracın farları vardır. Fakat uzun ve kısa far diye bir şey olmadığı için geceleyin onunla uğraşmadan direk yola yoğunlaşabiliyorsunuz." 77 modeli satıp 79 model alıyo adam işe bakk
Tekerimiz iki ama gözümüzü dört açalım
Komedi edebiyatimiz da yeni bir yazar yetisiyor sanirim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Karikatür gibi valla. Okurken koptum
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Heheheh
Şaane ilanmış
Amma sakın küçümsemeyelim bir noktayı, yeğenim köyde oturuyor, 4 çocuk var ve ekonomi süpper kısıtlı. Aldık bir 87 Broadway, akraba talukat 10 günde elden geçirdikti. O zamanlar LPG takmak zengin işi. Bu araç aileye inanılmaz bir katkı sağladı. Gezmeler tozmalar, hatta istanbula bizi ziyarete gelmeler Köyün tüm hasta ve yaşlıları en az bir kere bu araçla hastaneye kaldırılmıştır ki elbette bilabedel Benzin inanılmaz rakkamlara ulaşınca, paralara kıyılıp LPG de taktırıldı, oldu bitti İşin ilginçyanı, geçen bunca yılda, bu araçtan daha İYİ biraraç olmadı etrafında. Yeni model araçlar vardı, alındı, havalar atıldı tabii ki köyde. Ama hiç biri bu araç kadar meşhur olamadı. Hala aynı haliyle binilmektedir.
Sonuç: neye sahip olduğun, neyi kullandığın önemli değildir, sahip olduğun şeyi ne yapacağın, Neyi kullanacağın dan ziyade nelerin seni kullanmasına izin vermeyeceğin önemlidir Amma da aforizmalar uçurdum yaav. Amaç ve hedef düşük olduğunda, tatmin de kolay olabiliyor demeli belkide
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)