Microsoft, XP’den desteğini çekiyor
Reklamlar
-
Microsoft hem Windows 7 kullanıcılarını hem de Windows XP kullanıcılarını yakından ilgilendiren önemli bir karar aldı.
Yapılan açıklamaya göre Windows Server 2000, Windows 2000 Professional ve Windows XP Service Pack 2 işletim sistemlerine verilen destek 1 Temmuz'da sona eriyor. Artık bu işletim sistemleri için güvenlik yaması ya da güncelleme çıkmayacak.
Özellikle yeni nesil mini dizüstü bilgisayarlarla birlikte halen satılmakta olan Windows XP işletim sistemini kullananların acilen Service Pack 3'ü yüklemeleri gerekiyor. Service Pack 3 yüklü Windows XP'lere verilen destek 2014 yılına kadar sürecek.
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
Reklamlar
-
Teknolojiyi yakalamak lazım Win vista tam bir fiyaskoydu ama Microsoft hataları gordu ve Win 7 çok harika olmuş.Rm yamalarından beri 6 aydır kullanıyorum System dosyalarına zarar geldiginde onarıyor ve format derdinden kurtarıyor.Antivirüs kullanmaya gerek bile yok
-
valla ben wistada kullandım win 7de ama xpden vazgeçemedim şu andada xp kurulu gittiği yere kadar kullanırım
-
aynen bende xp den vazgecemeyenlerdenım yaa
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
-
Is yerim icin Ticari lisans anlasmasi ile Office 2007 Plus ve Windows 7 e gecis yaptim " 18 lisans aldim " ve inanilmaz bir rakama
Hersey harika , ama kendi bilgisayarim halen xp sp3 ve cok seviyorum.
-
bende xp den vazgeçemeyenlerdendim.ama 3 aydır win7 kullanıyom
harika..alışmak kolay olmadı ama şimdi çok iyi. iyiki çıkarmışlar.
win7 den başkası yalan artık benim için.
-
"Fakirseniz teknolojiden geri kalin hahahaha"
taktigi.
Ahh Bill Gates ah kafan hala cok calisiyo namissiz seni kizdigim kadar kiskaniyorum da.
Windowsun belki de tek sevdigim versyonu xp dir 2014te desgtegi cekicek olmalarina uzuldum.
-
geçen ubuntu linux yükledim ohh kafam rahat olur bundan sonra ne ürün kodu filan bişey istemez dedim ama bu seferde msn giricektim webcamın sürücüsünü yüklüyemedim sonra düğer programları gene xpye geçiş yaptım.ee malum eskidi tabi bence bu zmana kadar servis pack3 ü 2014 e kadar uzatmaları mucize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler