Dinmek güzeldir tabii de dinlemek daha bir güzeldir .
Heavy Metal, Progressive, Death Metal ya da türevleri
Alternative rock ve türevleri
Türkçe Rock, AnadoluRock
Halk Müziği, Özgün Müzik ve türevleri
Türk Sanat Müziği
Arabesk, fantazi ya da öyle bir şey
Rap, Hip hop vs.
Caz, Blues vs.
Türkçe Pop
Yabancı Pop
Dinmek güzeldir tabii de dinlemek daha bir güzeldir .
May the Force be with McLaren Mercedes
rap daiımaa dinlerımm
Efkar bastıysa içerken:Türk Sanat Müziği,Arabesk, fantazi ya da öyle bir şey
efkarsız içerken:Heavy Metal, Progressive, Death Metal ya da türevleri,Alternative rock ve türevleri
Eglenceliysem:Türkçe Pop,Yabancı Pop
Bazen içerken(sago)bazen eglenirken:Rap, Hip hop vs.
Gerisini arada bir dinlerimGenelde içerken müzik dinlerim
Genelde her tür müzik dinliyorum...
Rap müzik tutkum var Almanları,Amerikalıları ve Türk rap'cileri dinliyorum.
Ondan önce de bir rock tutkum vardı (ki şu anda da var). Babam müzikle çok ilgilidir stüdyosu var ve eskiden bir grup kurmuştu. Onun kanı bana da geçmiş sanırım . Birçok dj ve rapperla tanıştığım oldu. Genelde tarz olarak rap hoşuma gidiyor ama rock da dinliyorum. Arada bir pop dinlediğim oluyor. Klasik ve jazz müzik var birde ama onlar ayrı. Bana kalırsa onları herkesin dinlemesi gerek insanın ruhunu dinlendiriyor...
Zaten giyim tarzından belli olur insanın ne tarz müzik dinlediği. Metalciler genelde abartıyor çok uçuk giyiniyorlar. Tabi metalle kafayı sıyıranlar için geçerli
Hip-hop dinleyenler bol giyiniyor danslar vs...
Pop dinleyen bayanları kolaylıkla ayırt edebiliyorum ayrıca
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
müslüm baba başka'sı...kesmez?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Metalci ve alternatifçi kardeşlerim! Hepinizi seviyorum
Şebnem Ferah gerisi yalan.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
brit pop; trip hop
the cure massive attack
Türkçe, kaliteli her şarkıyı -türküyü dinler, çalar, söylerim. İşim bu zaten. Ama özellikle dinlediğim bir tarz yok. bir gün Mozart, ertesi gün Arif Sağ, ertesi gün Bob Marley, sonra Mercedes Sosa, sonra Evanescence, sonra Müzeyyen Senar,Orhan Gencebay dinleyecek kadar geniş bir müzik anlayışım var. Belirli bir tarza sıkışmak saçma geliyor bana.
Bir de "Alışmak Çürümektir" Sözüne sonuna kadar katılıyorum
...Sergerdan...
rap bazen de rock
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Önce Zeki Müren sonra da hip-hop derim ben
ve ben gelirim..
Ozan arif.sefai,osman öztunç,Ahmet şafak,ali kınık,grup gökçek,grup ötüken,Ahmet yılmaz,Mustafa yıldızdoğan vb.sanatçıların yaptığı müzikleri dinlerim.
yukarıdaki ankette kendime uygun seçeneği göremedim...
bu konu neden anketler bölümüne açılmadı pro canım,
placebo, muse, starsailor, keane, coldplay, anathema, manic street preachers, pearl jam, u2, dj tiesto, portishead, mor ve ötesi, HIM, killers, the calling, mozart, mercan dede...
walla bn kulaga hos gelen her tarzz muzıgı dınlerım o ankı ruh salıgımaa baglıı ama genelde kop kop dınlerım
Diğer yandan, ANKETLER bölümü, anasayfada gösterilen ve oylamaya açılan motosikletlerle ilgili anketleri içermektedir. Bu başlığın motosikletlerle ilgili olmadığını fark edebilmiş olmanızı temenni ederdim. Sağlık olsun, bir daha ki başlıklara nasipse...
Bilginize saygıyla sunarım
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
anketi görür görmez hemen caz blues dedim sonucununu görünce hadi be dedim...
yaniii...
bence müzik akyanusa düşen bir su damlası ise
o su damlasının oluşturacağı dalgaların vuracağı son kayalık blues olur...
saygılar..........
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)