Türkçe rap ve yabancı müzik dinliyorum.Önceleri türkçe rap ceza ,sagopa dinlemezdim ama çok anlamlı şarkıları var,seçici olmak lazım..
Heavy Metal, Progressive, Death Metal ya da türevleri
Alternative rock ve türevleri
Türkçe Rock, AnadoluRock
Halk Müziği, Özgün Müzik ve türevleri
Türk Sanat Müziği
Arabesk, fantazi ya da öyle bir şey
Rap, Hip hop vs.
Caz, Blues vs.
Türkçe Pop
Yabancı Pop
Türkçe rap ve yabancı müzik dinliyorum.Önceleri türkçe rap ceza ,sagopa dinlemezdim ama çok anlamlı şarkıları var,seçici olmak lazım..
ne kadar derin müzikler varsa hepsini dinleriz ekip olarak
...............
beraberken temizinden halk müziği; geceler boyu blues; şarapla karışık fado ve sonrasında çigan; denizin dibinde SANTANA.....
Rap müzik tarzını dinlerim...Hiphop kültürü tam anlamıyla kendimi bulduğum işte bu dediğim kültür açıkcası ona ait olan herşey benim tek gözdem...Aynı zamanda rap müzikle uğraşan biriyim.Tarz olarak American tarzını benimsiyorum.Türkçe rap dinlemiyorum,Americadakilerle yani asıl raple alakası olduğu zaman yani rapi olması gerektiği gibi yapıldığı zaman belki Türkçe rap de dinlerim ama şu an değil...Türk halk müziği de dinlerim,türk sanat müziğide...Aslında Metal müzik olmadıktan sonra beğendiğim her türlü müziği dinlerim...
OLD ScHoOl rAp
AmErİCaN sTyLe
Rap & Rnb
Forever...
Aslında pek ayırım yapmam.(Arabesk-TSM-THM hariç)Çoğunu dinlerim.
Ama genelde listede olmayan Klasik,New age,Trance,Slow ve 70s,80s li şarkıları dinlerim.
Yabancı pop
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
aslında konuyu hortlatmak gibi olmasını istemiyorum ama böyle bi konu açmak istedim. aratınca bu çıktı.
kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim. ayrım yapmam. ama ağırlıklı olarak yerli yabancı pop.
Turkce rap ozellikle Ceza,S.kajmer falan ama favorim NEFRET-VATAN.hatta bu yaziyi yazarken su an bunu dinliyom.Ama gun gelir efkar basar,vodkami alir,derimki benim bu aksam derdimden Cengiz Kurtoglu,Hakan Altun anlar.koyarim sarkilarini,eslik ederim ve maziyi hatirlayarak aglarim.Eger arabada veya motosiklette aksiyon yapacaksam her zaman turkce pop(mustafa sandal ve serdar ortac manyak gaz veriyo bana)Bigun kaza yaptigim aracta kesinlikle bu muzikler calcak yazin bi kenara
Atmosferik alternatif proggresive acılı turşulu acid metal dinlerim
T------r--------a------s--------h------- ------p-------u------n------k-----
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
bencede çok dar alan olmuşcenkmenderes adlı üyeden alıntı
valal ben illede şunu bunu dinlerim diye bişey diyemem o anki ruh haliam nasılsa artık kafam doluysa klasik , dellenmişsem heavy metal, . .. ama dinlemem dediğim tek tür var fantezi arabesk bunlardan nefret etmiyorum ama dinlemem !! niye? çünkü böyle dinlerken insanın ruhu kararıyo ya böle hayat bomboş gözüküyo acayip oluyorsun
Kask tak!
protest müzik
[FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]YORGUNUM YORGUNLUĞUMUN YAŞAMAK GİBİ BİR ANLAMI VAR[/COLOR][/I][/B][/FONT]
Hard Rock Hallelujah ...............
CaSCaRiNo
ruh halime göre deişio ama arabesk,fantazi ve metal uzak dursnn
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
ben zamanında yapmıstım bu anketi ama tutmamıstı..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Bu Dünya'da ne dinlenir ki RAP'ten gari ...
1950-1990 arası yapılmış yabancı şarkılar tercihim. onun dışında birşey dinlediğimi pek hatırlamıyorum yıllardır. listede en yakını yabancı pop olduğu için onu işaretledim.
herbişiyi dinlerim. bazen canim birini diil otekini ceker dun gece bi belgesel izledim, İstanbul müziklerini falan anlatiodu, bi roman havasi dinledim. offfffff..... muthis:D romani genellikle seviyorum. bi kadin da kurtce soyluyodu. seymis, kurtce sarkilarda agit cokmus ama.. sesi o kadar duru o kadar temizdi ki, hayran kaldim ona da. Fatih Akin in belgesel filmiydi. baskaa...
hehe, serdar ortaci ben de dinniom bazen ama hicbir sarkisini arsivlemedim simdie kadar. radyoda falam dinniom. tuvalette dinniom bi de hep radyoyu yani:D serdar ortaci degil ozellikle:D
baskaa.. arjantin tango dinliyorum, gotan project dinliyorum, emir kustrica dinniorm, madonna dinniorm, pamela da dinniyorum. korn seviyorum, hip hop seviyorum ama cok dinlemiyorum. arabesk de severim
kanima hitabetsin de.. ole iste.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)