Hepinize merhaba.
Öncelikle durumu kısaca özetleyim bu doğrultuda ve ciddiyette öneriler bekleyim.
Okulumun fotoğrafçılık kürsüsünde topu topu 3 ders var, ilkini geçmek basit zira makale ve kitapları okuyup sınava girerek geçebiliyoruz ama ikincisi ve üçüncüsü seçmeli alınıyor dolayısıyla bu dersler basamak şeklinde önkoşullu. ben ikincisini de verdim ve bu dönem üçüncüsünü aldım. Haliyle beklentiler yükselmiş durumda hocalarımız tarafından. Bir konu seçecez ve dönem boyunca bu konuya dair fotoğraflar çekecez. Ben ne seçeceğime henüz karar vermiş değilim ama üst sınıflar genelde ilgi duydukları konuları ya da hobilerini fotoğraflamayı seçmişler bende bu doğrultuda motosiklete dair fotoğraflar çekmek istiyorum. Takdir edersiniz ki motosiklet de geniş bir alan ve birçok alt ayrımı var yani kendince özgün kareler yakalamam lazım. Sert cruisercılar, choppercılar, modifiyeli kurye motosikletleri, karı-koca touringciler vs. yani sıradan motosikletçiler olmamalı, bir farklılığı olmalı diye düşünüyorum çekeceğim karelerin.
Ankara'da bu işi başarmak mümkün mü zira nerden baksan birbirinden farklı 50-60 kareye ihtiyacım olacak.
Ya da öneriniz var mıdır? bu başlıkta açık bir tartışma, beyin fırtınası yürütürsek çok sevinirim.
Saygılar.