saç traşını kendisi yapanlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
berbere ne amaçla gittiğine bağlı bir olay,ayda 110tl lik ne var saç traşı anlayamadım,Ha bayan kuaförüne gidiyorsan birşey diyemeyeceğim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
kendi sac trasını kendisi yapan bi arkadaşım vardı
bu arada ayda kaç kere sacını kestiriyorsun ve sizin orada saç kesim ücreti ne kadar ki ayda 110 tl cebinde kalıyor ????
-
tomass adlı üyeden alıntı
kendi sac trasını kendisi yapan bi arkadaşım vardı
bu arada ayda kaç kere sacını kestiriyorsun ve sizin orada saç kesim ücreti ne kadar ki ayda 110 tl cebinde kalıyor ????
eskiden ayda 5 kez traş olyordum, 55lira veriyordum sonraları haftada iki kez sakal traşı ve yok enseleri al derken ayda bizim cebimizden yaklaşık 110tl çıkıyordu
-
edremitli10 adlı üyeden alıntı
eskiden ayda 5 kez traş olyordum, 55lira veriyordum sonraları haftada iki kez sakal traşı ve yok enseleri al derken ayda bizim cebimizden yaklaşık 110tl çıkıyordu
eğer o kadar cok traş oluyorsan iyi yapmışsın
-
dynner adlı üyeden alıntı
berbere ne amaçla gittiğine bağlı bir olay,ayda 110tl lik ne var saç traşı anlayamadım,Ha bayan kuaförüne gidiyorsan birşey diyemeyeceğim
yok be arkadaşım, ayda kimbilir kaç kez berberime uğruyordum sakal traşı yap at 7 lira git, sonra arada bir enseleri al falan diyrodum 110tl yi buluyordu valla
-
-
-
benim içinde geçerli bu başlık makasla iki şık şık ver 8tl ben sacımı uzatmaya karar verdim iki senedir kestirmiyorum at kuyruğu yaptım sakalıda kendim kesiyorum
-
Konu başlığı bana bana faceyi hatırlattı Allah allah nasıl yapıyon arkaları falan. :D
-
Böyle bir şey mi demek istedin...
Temmuz 1 deyince kafayı kazırım. Daha havadar oluyor.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
Bu arada king de ne oluyo?Nasıl bir alet?Nasıl oluyo da kendini traş edebiliyosun?Kaç para bu alet?
-
Bende yurt dışındayken paradan tasarruf etmek için yapmıştım bu yöntemi hala kullanıyorum. Philips in saç kesme aletinden aldım. 6-9 mm uzunluklarda saçları komple kısaltıyorum. Bir tek enseyi yapmak zorluyor onu da önüme 1 ayna arkama 1 ayna koyup aynadan kese kese yapıyorum. Ya da evde biri varsa ona düzeltiriveriyorum.
-
tam 110 lira tutuyor yani
-
Sen adresini ver evin karşısına berber açayım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
3 numara felan mı yapıyorsun saçını:D
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Sen adresini ver evin karşısına berber açayım....
böyle 2 tane müşterin olsun tamam
hem bu işin öyle sermayesi de yok
fırça yok sabun yok
gibicibicis marka traş köpüğü, o da firmamızın hediyesi çok muhterem abilerim
-
ben de uzun zamandır berberin yolunu unuttum açıkcası,maddiyattan ziyade berberle ne kadar samimi de olsan ya da işinde ne kadar iyi de olsa model ve kesim konusunda bir türlü tatmin olamıyo insan ,tıraştan gelince ufak tefek rütuş yaptığım da olurdu sık sık,ordayken anlaşılmıyo bazen,o yüzden en iyisi kendi işimi kendim göreyim diyerekten uzun zamandır kendi saçımı kendim kesiyorum ,öyle çok abartılı modeller olmadıktan sonra gayet pratik ve de kolay ,kaliteli uzun ömürlü bir makineyle gayet mümkün=) haydi hayırlı tıraşlar
-
ya arkadaşlar, allahınızı severseniz bana da gösterin şu sistemi. kendi saçınızı nasıl kesiyorsunuz ya?
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler