saç traşını kendisi yapanlar
Reklamlar
-
Aynen 2005'ten beri kendim kesiyorum, iki makine eskittim. Artık iyice ustalaştım, bayağı beğeniliyor berberliğim. Başlama sebebim berbere gitmeyi sevmememdi. Her seferinde ticari kaygıdan yapılan gereksiz muhabbet, sürekli kafamın üstünde bir el, randevu al, bekle beklet.. En güzeli makinanı alacaksın kendinin berberi olacaksın, tavsiye ederim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Reklamlar
-
Ben de yıllardır kendim keserim. Makasla o kadar kolay ki bu iş, sadece cesaret meselesi. Çok da keyifli. Geçen sene makine aldım, en büyük tarağı 12 mm olduğundan tepelere fazla kısa geliyor sadece yanlarda kullanabiliyorum. ama makas kadar doğal olmuyor. üstlere 12 yanlara 9 veya üstlere makas yanlara 12 sırıtmıyor. ense ve kulak arkası gibi sınırlar makasla daha doğal bir görünüm kazanıyor tabi berber gibi düz cizgi şeklinde kesmezseniz.
butun aile kafaları bana emanet etmiş durumda, bu da işin kötü yanı
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
+1 de benden kendim değil ama ev kesimi ve en temiz en güzeli hem iy olmayınca rötuşu duştan sonra söyleytebiliyorsunuz
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
valla 3 ayda bır sac trası oluyom...
oda 5 tl...gecen hafta oldum 6 tl olmus...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler