saç traşını kendisi yapanlar
Reklamlar
-
şu traş olduğunuz makinaların nasıl bişey olduğunu sorsam ayıp olmaz sanırım. bana link veya bi kaç foto paylaşabilirmisiniz? eğer dediğiniz gibi kolaysa, bende denerim. hiç yoktan daha sağlıklı. makastan,taraktan,makinadan hastalık tarzı şeylerin buluşmasını önlemiş oluruz.
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
Reklamlar
-
espri kutusu adlı üyeden alıntı
şu traş olduğunuz makinaların nasıl bişey olduğunu sorsam ayıp olmaz sanırım. bana link veya bi kaç foto paylaşabilirmisiniz? eğer dediğiniz gibi kolaysa, bende denerim. hiç yoktan daha sağlıklı. makastan,taraktan,makinadan hastalık tarzı şeylerin buluşmasını önlemiş oluruz.
büyük teknoloji marketlerinde ya da hipermarketlerin küçük ev eşyası v.s satılan bölümlerinde rahatça bulabilirsin bu makinalardan,aldımı kaliteli dayanıklı bişey al derim ben ,ayarlanabilir tarak kısımlarının dayanıklı kaliteli olmasına dikkat et çünkü kırılması kolay zamanla,bide sakal bıyık düzeltme makineleri var onlarla karıştırma saç tıraşı yapamazsın onlarla kolay kolay , oldukça uygun fiyatlara güzel makineler var gerisi senin bütçene kalmış.
-
Şu var mesela saç kesimi için. Ben philipsin daha alt seviye bir ürününü almıştım. Yaklaşık 30 € ya mal olmuştu bana... yanında küçük ama keskin bi makas da şart
-
evet zaten genelde makinenin yanında makası da oluyo kutusunda ,rütuş için gerekli.bu arada bu makine de güzelmiş=) motor bakmayı bıraktık tıraş makinelerine sulanıyoruz iyi mi=))
-
omuzlarımı geçen saçlarımı kulak hizasına getirdim.
ancak daha fazla kestirmeye yemiyo açıkcası
-
genelde 3 4 ayda bi defa berbere gidiyorum(babamın zoruyla:S) traş 9 tl olduuna göre aylık 3 tl. makine alıp insanlık dışı bi kesim yapcağıma o parayla 36 kez traş olurum :D
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
-
5-6 ay önce motorumu aldıktan sonra ben de kendim kesmeye başladım..kask takıyorum diye önceleri 3 numara kesiyordum..sonraları önler biraz kalsın yok alaburus felan derken baya askerdeki kep altı dedikleri gibi ben de kask altı iyi bi traş şekli çıkardım..evde hanım çocuk hiç yadırgamıyor..hatta fikir veriyolar...en güzeli günahıyla sevabıyla yaptığından sen mesulsün..ayrı bi zevk veriyor..daha da ilginç olanı kankam da bana gelmeye başladı traş için..evde kendisi 3 numara yapıyo,sonra uzamaya başlayınca şekil için bana geliyo..olayın en kötü tarafı arkadaşım olan berber..adamın kapısından geçerken selam bile veremiyorum ((: ama yapıcak bişey yok..alıştım bi kere ((:
zaman ile sınırlanan,ne kadar özgür olabilir ki...?
-
Lifeisgood adlı üyeden alıntı
Bu arada king de ne oluyo?Nasıl bir alet?Nasıl oluyo da kendini traş edebiliyosun?Kaç para bu alet?
king marka ayarlamalı traş makinesi,
-
edremitli;
açtığın bir konuda şöyle demişsin;
edremitli10 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün kafama takıldı aylık ne kadar yiyorum hesaplayayım dedim.
evli değilim ( yani hiç bir sorumluluğum yok )
babamın işyerinde çalıştığım için 600tl maaş alıyorum. (aylık elime geçen para)
aşağıda harcamalarım dışında hiç bir masrafım yok ( sizce çokmu para harcıyorum)
aylık benzin harcamam. 210tl
aylık sigara harcamam. 165tl
aylık yemek harcamam. 140tl
aylık alkol harcamam . 235tl
diğer ıvır zıvır. 50tl
Toplam aylık 800tl
yılda 800 x 12= 9600tl yapıyor, hiç bu kadar para harcayacağımı ummazdım
masraflarımı kısmak için her türlü yolu denedim, sigarayı bırakmak istiyorum ama kaç kez bıraktım yine başladım, benzinin önüne geçemiyoruz, mecburen dışarda yemek yemem lazım. gerçekten şu sigaraya ve içkiye verdiğim paraya üzülüyorum.
sizlerde belirtirmisiniz, büyükşehirde olan arkadaşların masrafları tabii daha çoktur, onların allah yardımcısı olsun.
burada 110 tl berber masrafı görünmüyor.
çelişkili ifadeler var. çapraz sorgu için bizimle merkeze kadar gelmenizi reca edeceğim
bir açıklama bekliyoruz.
http://www.motosiklet.net/forum/konu...-ne-kadar.html
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
bsd adlı üyeden alıntı
Ben de 3-4 yıldır berbere gitmiyorum kendim kesiyorum. askerde ense traşımı kendim yaparken alıştım. Aynanın önünde arkana bir ayna tutarak kolayca yapılabiliyor. Philipsin ayarlanabilir makinesini kullanıyorum. Sakal için de daha ufak yine philipsin ayarlanabilir makinesi var. Onu da kullanıyorum. Sonuç gayet iyi.
Berbere gitmekten nefret ederim. Parasını da geç, 3 tutam saç için berberden randevu alıyorsun, gidiyorsun, adam 1 saat uğraşıyor şak-şuk, sonra kaşına kaşına eve gel, duşa al falan 2 saatin gidiyor.
şimdi 5 dakikada makineyle zırt diye bitiyor. Hemen de duşa giriyorsun, gömleklerin kıl olup seni kıl etmesi derdi de yok. Ohh be diyorum. Tavsiye ederim.
berber bahane de sitede ilk defa gt650r kullanıcısı görüyorum,makinayı anlatırmısın biraz,memnunmusun,kısaca bahsedersen memnun olurum
-
edremitli10 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar, aramızda benim gibi saç traşını kendisi yapan varmı?
ben king traş makinesi aldım aynı berberin yaptığı traşımı kendim yapabiliyorum, herkeze tavsiye ederim
berbere para vermediğim için ayda 110tl cebimde kalıyor
aslında para yönünden sıkıntım yok ama, düşündüm acaba yapabilirmiyim dedim ve başarılı bir traş yaptığımı düşününce bundan sonra traşımı kendim yapmaya karar verdim, sizler için iyi bir fikirmi
benim berbere verdiğim para yılda 120 tl ayda bir traş oluyorum 110 tl aylık traş parası veriyosan zaten kendini traş etmen lazım senin
-
Bende saç yok ama etek traşımı kendim oluyorum.
Sizin gruba katılabilirmiyim?
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
Valla ben 3-4 ayda bir sac kestiririm ama kullak ustu ensemi falan kendim alırım artık insalınktan cıktığım zamanlarda berbere giderim 1 yıl oncesine kadarda sacımı annem keserdi motoru aldım artık sac kesimi icin anneme giderim yem yemeklerini yerim hem sacımı kestiririm
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
:D her model kesebiliyormu makine ben yanları kısaltıp üstü de makasla kısaltıyorum numarası ama hepsi aynı hizada olmuyor bunu da yapabilirmi
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
-
ben hiç kesmiyorum tavsiye ederim :D:D
-
necatik35 adlı üyeden alıntı
Bende saç yok ama etek traşımı kendim oluyorum.
Sizin gruba katılabilirmiyim?
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ben hiç kesmiyorum tavsiye ederim :D:D
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
etekteki kılları uzatıp satıyorum hacı iyi para yapıo
-
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
hani sakal traşı neysede saç traşı benim için çok zor sivilce olursa daha zor....
-
bende kendi saçıı kendim kesiyorum. tam 5 yıldır.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler