askerliğim hatay/iskenderun çıktı, çok mutluyum :D
-
arkadaşlar bugün sülüs almaya gittim askerlik şubesine ama 16 şubatta vericeklermiş sülüleri. iş yerindeki tertip arkadaşım memleketteki askerlik şubesini arayıp öğrenmiş yerini, banada dedi. bende aradım ve hatay iskenderun er bilmem ne taburu dedi, heyecandan tekrarda sormadım. ama araştırdığıma göre iskenderunda deniz er eğitim alayından başka acemi birliği yok.
büyük ihtimal bahriyeli olucam, inanın hayalimde bahriyeli olmak. sonunda hayalime kavuşuyorum. çok mutluyum. diğer sülüs bekleyen arkadaşlara hayırlı yerler ve teskereler diliyorum.
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
Reklamlar
-
Bende Askerliğimi İskenderunda yaptım.. Çok güzel Yerdir Küçük İstanbul.. Çarşı iznine çıkmak için can atarsın yani. Kebapları tatlıları özellikle künefesi ve Kabak tatlısı meşhurdur. Birde Mehmetçik sokağında uğur ustanın adana kebabı Tarif edilemez bir tat.
Bu arada Heryerde Motorsiklet
Acemi birliği olarak denizci olma ihtimalin yüksek. Ama eğer kısa dönemsen gideceğin yegane yer 39. Mekanize piyade Tugayı - Bir diğer ismi ile Akçay Kışlası ve bir diğer ismi ile Şehit Teğmen Ahmet TOR kışlası Esas İSmi ile SÜRGÜN YERİ:(
Şİmdiden hayırlı teskereler.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
-
htmetin adlı üyeden alıntı
Bende Askerliğimi İskenderunda yaptım.. Çok güzel Yerdir Küçük İstanbul.. Çarşı iznine çıkmak için can atarsın yani. Kebapları tatlıları özellikle künefesi ve Kabak tatlısı meşhurdur. Birde Mehmetçik sokağında uğur ustanın adana kebabı Tarif edilemez bir tat.
Bu arada Heryerde Motorsiklet
Acemi birliği olarak denizci olma ihtimalin yüksek. Ama eğer kısa dönemsen gideceğin yegane yer 39. Mekanize piyade Tugayı - Bir diğer ismi ile Akçay Kışlası ve bir diğer ismi ile Şehit Teğmen Ahmet TOR kışlası Esas İSmi ile SÜRGÜN YERİ:(
Şİmdiden hayırlı teskereler.
önerilerin için teşekkür ederim, dediklerinin hepsini kısmet olursa gerçekleştiricem. özellikle kebap kısmını... :D ben 15ay normal er olarak gidiyorum, meslek yüksek okulu mezunuyum. umarım dediğin gibi güzel bir yerdir.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
kim ne derse desin, ister iyi isterse kötü olduğunu söyleseler de, emin ol çok güzel anılarla dolup taşacasın.
sor bak, askerliğe yine çağırsalar tekrar gider misin diye,
hemen herkes "aynı yerde yapacaksam giderim" diyor
hayırlı tezkereler
Ewet Aynı YErde bir 15 ay daha askerlik yaparım tek şartım var;
--Aynı yer ve aynı KADRO
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
kim ne derse desin, ister iyi isterse kötü olduğunu söyleseler de, emin ol çok güzel anılarla dolup taşacasın.
hayırlı tezkereler
teşekkürler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------
--Aynı yer ve aynı KADRO
o biraz zor değil mi
-
Er olarak gidiyorsan denizcisin hayırlı olsun Karizma bir askerlik seni bekliyor. oraya giderken yanında sadece kimliklerini paranı traş takımını ve kendini götür.. onun dışında herşeyi orada sana verecekler. boşuna yanına yük alma. ilk bir ay dışarı çıkamayacaksın eğer şöför olarak seçilirsen 15 gün daha fazla eğitim göreceksin iskenderunda.
-
-
ne günlerdi bee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:57 ----------
--Aynı yer ve aynı KADRO
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
günaydın arkadaşım..umarım istediğin gibi olur..deniz er eğitim alayı güzeldir.deniz piyade olursan,izmire gelirsin.yada gemilere gidebilirsin,yada deniz kuvvetleri nin kara birliklerine gidersin.şimdiden hayırlı teskereler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
Hayırlı olsun. Şimdiden hayırlı teskereler. Bazen keşke eskiden olduğu gibi motorize birlikler olsaydı diyorum. Yanlız Jandarmada var...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Hatay iskenderun olsa ne olacak olmasa ne olacak ..
kalk saatin 11:00 mi ?? , kahvaltını tek gül ile yatağına mı getirecekler ?? gündüz plaj akşam disko takılır gidersin , nöbette yok Hatayda oohhhh mis gibi, askerlik değil tatil köyü
askerlik işte her yer vatan toprağı , hizmet her yerde aynı hizmet , Hakkariye gitsen üzülecekmiydin ???? hadi hayırlı teskereler
-
Er olarak gidiyorsan denizcisin hayırlı olsun Karizma bir askerlik seni bekliyor
. oraya giderken yanında sadece kimliklerini paranı traş takımını ve kendini götür.. onun dışında herşeyi orada sana verecekler. boşuna yanına yük alma. ilk bir ay dışarı çıkamayacaksın eğer şöför olarak seçilirsen 15 gün daha fazla eğitim göreceksin iskenderunda.
bilgilerinden ve önerilerinden dolayı teşekkür ederim...
Şenonar adlı üyeden alıntı
owww memleketime geliyosun Acemilerin hepsi bizim burda deniz alayına gelir
ama alay deniz kenarı değil onu söyliyim
Yabancılıkta çekmezsin her yer motosiklet doludur burda
sağlık olsun deniz kenarı o kadar önemli değil. askerlik olsun çamurdan olsun bu arada dağıtım gitmeden önce fırsatım olursa çayını içmeye gelirim
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
günaydın arkadaşım..umarım istediğin gibi olur..deniz er eğitim alayı güzeldir.deniz piyade olursan,izmire gelirsin.yada gemilere gidebilirsin,yada deniz kuvvetleri nin kara birliklerine gidersin.şimdiden hayırlı teskereler..
inşallah yazdıklarından birisi olur, ama herşeyden önce hayırlısı neyse o olsun
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Şimdiden hayırlı teskereler. Bazen keşke eskiden olduğu gibi motorize birlikler olsaydı diyorum. Yanlız Jandarmada var...
sağol abi, jandarmalarda az karizma değil ama
ufuktan adlı üyeden alıntı
Hatay iskenderun olsa ne olacak olmasa ne olacak ..
kalk saatin 11:00 mi ?? , kahvaltını tek gül ile yatağına mı getirecekler ?? gündüz plaj akşam disko takılır gidersin , nöbette yok Hatayda oohhhh mis gibi, askerlik değil tatil köyü
askerlik işte her yer vatan toprağı , hizmet her yerde aynı hizmet , Hakkariye gitsen üzülecekmiydin ???? hadi hayırlı teskereler
tabii ki dediklerin orada yoktur ama hani en ağır askerlik komandoların ve onlarla kıyasla gideceğimiz ve yapacağımız askerlik rahat oluyor demektir. birde türkiyemin heryeri benim için aynı, doğuya düşsemde gam yemezdim ama ben allahtan çok diledim havacı veya denizci olmak için, ayrıca mesleğim makina teknikeri olduğu için kendimi o bölümde çalışarak geliştirme çabamda var. o yüzden
-
İskenderun'da taştan gemi,
Bir daha gelirsem ....
Bu sözü gittiğin ilk günlerde duyacaksın. Gözün korkmasın, acemilikte belki biraz askerlik yaparsın ama dağıtımdan sonra, bir de gemiye düşersen çok rahat edersin. Karacılara Mehmetçik, denizcilere Levent bey derler ;)
-
boyraz adlı üyeden alıntı
İskenderun'da taştan gemi,
Bir daha gelirsem ....
Bu sözü gittiğin ilk günlerde duyacaksın. Gözün korkmasın, acemilikte belki biraz askerlik yaparsın ama dağıtımdan sonra, bir de gemiye düşersen çok rahat edersin. Karacılara Mehmetçik, denizcilere Levent bey derler ;)
sağlık olsun, karada da denizde de yaparız askerliğimizi. o sözü de zannedersen sıcaktan dolayı derler heralde.
bu arada bir soru sorabilirmiyim genel olarak: ben makina teknikeriyim, meslek seçiminde bunu söylesem acaba motor dairesine filan girebilirmiyim?
-
espri kutusu adlı üyeden alıntı
sağlık olsun, karada da denizde de yaparız askerliğimizi. o sözü de zannedersen sıcaktan dolayı derler heralde.
bu arada bir soru sorabilirmiyim genel olarak: ben makina teknikeriyim, meslek seçiminde bunu söylesem acaba motor dairesine filan girebilirmiyim?
Mesleğin sebebi ile gemiye gitme şansın çok çok yüksek. Büyük ihtimalle makineci veya yara savunmacı olursun. Makineci olursan seyir sırasında makine dairesinde olursun, limanda rahatsın. Yara savunma ismi karizma olsa bile erler arasında lağımcı diye bilinir. Geminin temiz ve pis su sistemleri ile ilgilenirler, çok tercih edilesi bir görev değil fakat elbetteki askerde tüm görevler kutsaldır.
-
espri kutusu gel gel burası güzel yer
sana her türlü gıda işinde yardımcı olabilirim
pac dan döner petekten künefe v.s. :D
-
cihan_kavsak adlı üyeden alıntı
espri kutusu gel gel burası güzel yer
sana her türlü gıda işinde yardımcı olabilirim
pac dan döner petekten künefe v.s. :D
Hacı bu bizim döneri bitiremezki
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
-
hayırlı olsun iskenderun acemi birliği ise her yıl dalgıç yetiştirilmek üzere yüzme bile asker alıyorlar ve istanbulda beykozda 6 aylık bi eğitim verip tekrar dağitim yapılıyor öyle bir durum olduğunda bana pm den msj at
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler