http://www.vidivodo.com/353214/kadir...reklam-videosu
Yakıtım bitti uleeeeeen
http://www.vidivodo.com/353214/kadir...reklam-videosu
Yakıtım bitti uleeeeeen
Hastayım bu adama
Biriside yorum yazmış petrol ofisinde çilingir sofrasının işi ne çok saçma diye zeka seviyesi düşük olanlar için alt yazıda geçmek lazım reklamlara.
Kadir İnanır yabana biraz kızıyordu bir röportajında söylemişti benim taklidimi yapıyor telif hakkı falan filan diye söylenmişti demekki araları düzeldi gerçekten güzel reklam olmus
Son sahnesi çok komik duruyor yalnız. Kükreme işi sanki ne yapalım ne yapalım da bitirelim bunu diye düşünürken birinin aklına gelivermiş gibi. Onun dışında güzel.
Ya birde telif deyince aslında bu karakterlerde (cüneyt olsun, kadir olsun) aslında seslendirme daha ön planda. "N'alan" repliği gibi. O yüzden bu oyunculardan çok seslendirenlerin hakkı olduğunu düşünüyorum.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
"bu kadar kötü ve saçma bir reklam filmi olamaz. Her şeyden önce yaban masayı deviriyor ama o ana kadar hiçbir karede masayı görmüyorsunuz. Ayrıca benzin istasyonun ortasında çilingir sofrası gibi masanın işi ne? Kadir inanırın kükremesine ne demeli? "
biri linkin olduğu sayfaya böyle yorum yazmış, bende oraya üye olsaydım: "inanacaksın ulen" diye cevap yazardım
Gerçekten çok iyi bir reklam. PO yu tebrik ediyorum. Son zamanların popüler karakterini aslıyla birlikte oynatmak gerçekten reklamcılığın kalitesini gösteriyor.. Bu reklamla eminim ki kazancı artar. Verdiği parayı fazlasıyla çıkartır..
po yakıt kalitesi olarak birçok yabancı markadan iyi ben dizelimide oradan alıyorum lpg olarakta milangaz kullanıyorlar bir çok kişi bilmez ama bu katkılı otogaz muhabbeti çıkmadan önce zaten milangaz kalitesi çok yüksek bir gazdı isimden kaybediyor kanımca..sadece Aydın doğan Sorunsalı hep kafamın bir kenarında:(
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
o masa falan ne ara gelmiş oraya direk başlıyo yıkmaya, kadir abi de gelince baya iyi olmuş
kadir bubanın rolü zayıf kalmış, kükreme falan olmamış bence, çabucak bitiveriyor reklam ..
Bu nayakabı......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Kadir inanırı hiç sevmem.. ama reklam fena değil.. Yaban kotarmış işi..
En azından artık Sn Kadir İnanır ın da gönlü alınmış böylelikle
güzel bi reklam olmuş..
masa yıkma olayı güzel kadir abi kızdımı filimlerde masayı dağıtır hemen
ne günahı varsa masanın artık. ama kükreme olmamış.
onun yerine dağılın uleen deseydi daha iyiydi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)