başlıktada belirtiğim gibi ben ve benim gibi arkadaşlar yılbaşı gecesini neden bilgisayar başında geciriyorsunuz,şu an online 120 kişi var hepiniz benim gibi yanlızmısınız yoksa kalabalıkları sevmeyenlerdenmisiniz.
başlıktada belirtiğim gibi ben ve benim gibi arkadaşlar yılbaşı gecesini neden bilgisayar başında geciriyorsunuz,şu an online 120 kişi var hepiniz benim gibi yanlızmısınız yoksa kalabalıkları sevmeyenlerdenmisiniz.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
bunu ben sana sordum zaten. biz yalnızız. yalnız olmayanlar sevdiklerinin yanına gitsin lütfen.
May the Force be with McLaren Mercedes
ben yapıcak daha iyi bişe bulamadım.waterle takılıyoz işte
Bende evde yalnızım bizimkiler akraba ziyaretine gitti....!Hem ben fazla kalabalığı sevmiyorum
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
bir tek watercolours online değilki 120( 30 üye-90 misafir)online kulanıcı var ben onlara sordum.
tamam düzelttim memnun oldunmu
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
biz cevap verdik. bir de watercolors değil, watercolours.
120 üye cevap veremez, 33'ü cevap verebilir.
kim demiş ki bilgisayar başında olduğumuzu ben alemleden geliyorum siz derdinize yanın
hıck hıck!
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
online ların yarısı şu durumda:
bilgisayarı açık www.motosiklet.com da
kendisi salonda ailesiyle ya da arkadaşlarıyla eğleniyor saat başı gelip ne var ne yok die bi 5 dk kontrol edior. böyle işte.
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
yılın her günü her haltı yiyebilirim,, ama yılbaşı dendimi tık yok.erkenden yatarım,nebiliim gıcıklık olsun diye tv de cinema clasıci,yeşilçam tvyi,cnbc eyi açarım.. bilumum agresif modlara girerim.bilgisayara takılırım.vede keyif alırım şahsen.
ben çok keyif aldım dün valla (vlad sağolsun). o kadar yemeseydim daha da keyif alırdım aslında
nedemek waterim.nice senelere birlikte girmek dileğiyle ::santa001watercolours adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)