arkadaşlar iki gündür youtube giremiyorum 4-2-2010 tarihi itibariyle çözümleriniz neler
arkadaşlar iki gündür youtube giremiyorum 4-2-2010 tarihi itibariyle çözümleriniz neler
Sizinle aynı sorunu yaşayan birkaç kişiye daha rastladım sorunları da devam ediyor halen.Sorun DNS numaralarında. Ki sanırım siz de DNS ayarlarını değiştirerek giriyorsunuz Youtube açan başka DNS numaraları bulmayı deneyebilirsiniz.
4.2.2.2
4.2.2.3
dns ayarlarını denedim ses yok.
en son jacker2 programını indirdim
bir kaç hafta sorunsuz açılmaya devam etti
ancak son 3-4 gündür açılmamaya başladı
kullandığınız TCP/IP protokolünden DNS ayarlarını değiştirin. sorun ortadan kalkar.
isteyene pm den atarım dns adreslerini...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
ben isterim!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
8.8.8.8
8.8.4.4
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Eğer 8.8.8.8 veya daha önce verilen DNS adreslerini deneyip açamadıysanız sorun DNS'ten kaynaklanmıyor demekki.
Açmaya çalıştığınızda karşılaştığınız durum nedir? youtube hiç mi girilmiyor? Giriliyorda videolar mı açılmıyor? Hata mesajı mı alıyorsunuz?
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
208 67 222 222
208 67 220 220
dns leri böyle yapın...ve ardından rest atın pc ye...
ben hergün giriyorum...aksama kadar müzik dinliyorum...
işe yaramaması gibi bir durum olamaz sende başka bir problem vardır.ben yıllardır aynı dns ayarı ile giriyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------
kuvvetmira ben yazmadan racer yazmış zaten oradan kopyala yapıştır yapabilirsin
saygılar...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
aynen yaptım fakat hala girmiyor ben çok fazla anlamam ama dağa önce 4 2 2 4----4 2 2 5 ile girebiliyordum noldu bu bigisayara nerelerine bakayım nerelerini ayarlayım google yazıyor ve http.www youtube.com cıkıyor oraya tıklıyorum bu seferde sorunları araştır diye sayfa cıkıyor
Aynen abi benimde dnsler değişik olduğu halde bir kaç gündür sayfa bulunamıyor diyor youtube a
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
The address www.youtube.com could not be found.
Suggestions
•Try Again
•Go to http://yoputube.com/
•Try finding an archived copy in the Wayback Machine.
Why am I seeing this page?
The Alexa Toolbar offers suggestions when the page you are looking for cannot be found.
bu yazı çıkıyor arkadaşlar O RH + youtube çok acil varmı anlayan
dns ayarlarınızı 4.2.2.3 ve 4.2.2.4 yapın bilgisayarı yeniden başlatın.
Herkes konuşur ama eylem yapmak özgür insan işidir.
4222
4322 de giriyor............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)