Doğrumu acaba
Kararsız kaldım bir an..
Tuz ruhu plastiği eritmez diye biliyorum
Doğrumu acaba
Kararsız kaldım bir an..
Tuz ruhu plastiği eritmez diye biliyorum
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
gercek olma ihtimali olabilir ama böylesini bende görmedim
:thumright
geçmiş olsun elemana.
haber doğrudur. tuz ruhu plastiği eritmez ama plastiğin içinde demir varsa demir ısınıp plastik erir.
veya tuzruhuyla reaksiyona giren diğer maddeler ortamı ısıtıp plastiği genleştirip borunun birleşim noktasından akmasına neden olur.
başıma geldi biliyorum
Eritmez doğru,ama tıkanmış,ok yükü binmiş,ek yerinden zortlamış,seneryoyu beğenen yapımcılarla görüşürüz.
Eritip sızsa adamın %70'ini yakacak kadar akmaz. Adam kaçar bir şekilde. Belki boru taşıyamadı ve kırıldıyse birden üzerine dökülmüş olabilir.
DHA alayı yalan bunların
büyük geçmiş olsun; bu vatandaşımız bedevi'den daha bahtsızmış....
Fake gibi geldi bana adam da armut toplamayacak heralde kaçardı.
Üzerine su sıçrasa bile refleks olarak kaçarsın.
Kaldı ki bu adam asker (Uzman Çavuş) çevrede olan değişikliklere duyarlılığı normal sivillerden daha fazladır.
Bence tam anlamıyla sahte bi haber.
oLur böyle şeyler oLur
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bence habercilerin abartması.bu haberi düzenleyen kişi kesin haplıdır,ayık kafayla yazılacak birşey değilbu...ohaaaa diyorum,tuzruhunun tamamını adama serpse,gene %70'i yanmaz.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
garip bir haber.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
büyükçe bir bidon tuz ruhu dökmüş anlaşılan
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
YHA haber ajansı yani (YALAN HABER AJANSI )
Yolver gitsin .
sürekli internet cafe ye gıden bırı olarak soyluyorum. gerçektende çogu alt kattakı cafelerde içerden borular geçio hatta zaman zaman su sesınden korktugumuz bıle oluyordu.çok acı bir durum : /
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
bu konunun motosohbetle ilgisi de tartışılır
mavra bir haber,savaş hocam belki uzman çavuş motorcudur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)