Bunlar Kendini Ne Sanıyor Yahu Sinirli.gif
Reklamlar
-
Lisede bir kız arkadaşım vardı bütün günümüz beraber geçerdi arkadaşımdı ama aradan 9 sene geçmesine rağmen kopmadık smsleşiriz yazışırz msnde hani beni iyi bilir asla art niyetle sevgili gözüyle bakmadım..Günde 100 sms hakkım vardır her yöne mtdekiler dahil her gece günaydın diye sms atarım her gün sağa sola güzeldir günaydın ile kalkmak nezakettir..Yahu msni açmış sen bana nasıl günaydın şirinem diye sms atarsın diye bozuk atıyor ee herkeze atarım nolmuş dedim şirinem dediysem nolmuş herkeze öyle konuşurum asıldımmı sandın dedim kıvırdı ya okuyan olur smsimi yahu dedim cep teli kişiye özeldir senin smsi başkası nasıl okur ayıptır yahu dedim..Sonra fırçaladım hepten siz insan olduğunuzu unutmuşsunuz kalkmış bir günaydının kavgasını ediyorsun benle dahada yazmadı konuşmadı.. Yahu bunlar kendilerini ne sanıor anlamıyorum ne bu kibir tekim ben havası anlamıyorum..
Reklamlar
-
iddia makamının söyleyeceği bişey yoksa hatun kişiye beraat musti'ye 43 gün ev hapsi veriyorum.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
-
Valla bi laf derim ters düz olur kimsedende duymadığı bir laf olur..Güzel bir günaydının dahi tribini yapıyorlar..
Kuvvetmira konuya gel..
-
musti81 adlı üyeden alıntı
Kuvvetmira konuya gel..
eleştiriye tahammülün varısa gelirim konuya musti çavuş
-
Ayıpsın hacu gel trenden korksak demire binmezdik..
-
niyette kuşkumuz yok eyvallahda;
içinden gelen her laf heryerde herkese edilmez!
lisan-ı münasip var.
samimiyetten dolayı şirinem dedinde "ağır ol bakalım mustafa" cevabını aldıysan hatun kişiyi değil samimiyet derecenizi yanlış anlamış olabileceğini sorgula.
900 senedir yazışmanız konuşmanız "şirinem" deme serbestliğini kazandırmaz, tercihidir, herkes senin gibi düşünmez ki ben dahil.
seni sevmekte şart değil ya, kızılacak bi durum yok.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
niyette kuşkumuz yok eyvallahda;
içinden gelen her laf heryerde herkese edilmez!
lisan-ı münasip var.
samimiyetten dolayı şirinem dedinde "ağır ol bakalım mustafa" cevabını aldıysan hatun kişiyi değil samimiyet derecenizi yanlış anlamış olabileceğini sorgula.
900 senedir yazışmanız konuşmanız "şirinem" deme serbestliğini kazandırmaz, tercihidir, herkes senin gibi düşünmez ki ben dahil.
seni sevmekte şart değil ya, kızılacak bi durum yok.
Dünkü konuştuğum insan değil yavru..
-
-
samimi olduğunu düşündüğün kız arkadaşlarınla özelini binlerce kişinin girip çıktığı forumda pervasızca paylaşmak ve "yavru", "kibirli" gibi sıfatlarla anmak sence düzgün.
nerde duracağını öğrenmek için daha kaç kere yuvarlanacaksın o merdivenlerden?
kusuruma bakma sert olduysa. başkası açsa böyle tırıvırı mevzu kelime yazmam
gel dedin geldim abdurrahman çavuş
Yavru diye sana dedim.. Özel bi durum ne burda onu göremiyorum..
-
zorlan, sorgula, kendinle uğraş beybifeys.
kimse için değil, kendin için.
"ben buyum, iyi adamım" demek işin kolayı.
"bazen çok mu cıvıklaşıyorum acaba" de kendine!
korkma!
herkes cıvıklaşır bazen
-
Yok konuyu anlamadın sen özel birşey yok bunlar galiba tüm milleti kendilerine aşikar sanıyorlar bi günaydını bile terso alıyor oysa herkeze atarım gece mtdekilerde dahil şirinem dediysem sanada kuvvetmiram derim ne yani hollandayamı yollasınlar bizi yahu insan olduklarını unutmuş bunlar hala tabularlayız..
-
yok ben anladım mevzuyu
"-ulan bu kız milleti böyle. bunları havaya sokanda biziz aslında " gibisinden yazsam iyi mi?
benim demem hamsın. yoksa şirine değil şirin baba köpek çekse koymaz adama.
"yok, ben oldum" dersen iyice hamsın.
pişsen kral adamsın
-
yok ben anladım mevzuyu
"-ulan bu kız milleti böyle. bunları havaya sokanda biziz aslında " gibisinden yazsam iyi mi?
benim demem hamsın. yoksa şirine değil şirin baba köpek çekse koymaz adama.
"yok, ben oldum" dersen iyice hamsın.
pişsen kral adamsın
O parantez içinde dediğin zaten iletildi hacu.. Şimdi olay şu yahu arkadaşım bu benim okuldan insan arkadaşına dahi şöyle taktik düşünmese trip çekmese hakkaten saçma.. Demek istediğim arkadaşımıza bari düşünmesek bıraksalar hani insan olsalar bunun pişmişlikle bi alakası yok yada hamlıkla..
-
olayın bütününe bak.
olmuş bir ufak mevzu;
esas nokta bunu beklenmedik bulmak, hayret etmek, satışa gelmiş hissine kapılmak.
kendine sataş, baştan başla.
10 yıl sonra değil, bu bahara anla beni
işin "musti81" boyutundayım. ha mevzuyada inerim ille in dersen. şirinem neymiş, yerim öyle samimiyeti. öyle vıcık vıcık dostluk olmaz hatun kişiyle.
-
olayın bütününe bak.
olmuş bir ufak mevzu;
esas nokta bunu beklenmedik bulmak, hayret etmek, satışa gelmiş hissine kapılmak.
kendine sataş, baştan başla.
10 yıl sonra değil, bu bahara anla beni
işin "musti81" boyutundayım. ha mevzuyada inerim ille in dersen. şirinem neymiş, yerim öyle samimiyeti. öyle vıcık vıcık dostluk olmaz hatun kişiyle.
Kızın ismi şirin. Recep olak illa diyon..
-
Kızın ismi şirin.
Recep olak illa diyon..
yok, recep'i bilirim, musti'dende beterdir, yamyamdır, karaktersizdir
ben seni-sen beni anlar gibi olduysak misyon tamamlanmıştır.
gecen iyi olsun hacı
-
Yok yahu böyle olmamalı..
-
Yok yahu böyle olmamalı..
yaw senin hani kız arkadaşın yoktu bi ara kız arkadaşım hiç yok diye bi konu açmıştın beni ilgilendirmez ama yazıyım dedim öyle..
-
Moto43 adlı üyeden alıntı
yaw senin hani kız arkadaşın yoktu bi ara kız arkadaşım hiç yok diye bi konu açmıştın
beni ilgilendirmez ama yazıyım dedim öyle..
Sevgilimdi o konu arkadaş olarak tonla kız arkadaşım var arkadaş olarak ama..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler