Msn messengerdan msn imi açamıyorum ama hotmail den mail sayfamı açabiliyorum?
Reklamlar
-
Arkadaşlar 2 gündür msn e girmiyordum, şimdi gireyim dedim ama messengerı açamadım yalnız hotmail sayfasından aynı şifrelerle denedim ve hotmail sayfamı açtım ; hotmail sayfasından parolamı değiştirdim ama yeni parola ile yine msn imi açamadım ; nasıl açabilirim?
Reklamlar
-
szr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 2 gündür msn e girmiyordum, şimdi gireyim dedim ama messengerı açamadım yalnız hotmail sayfasından aynı şifrelerle denedim ve hotmail sayfamı açtım ; hotmail sayfasından parolamı değiştirdim ama yeni parola ile yine msn imi açamadım ; nasıl açabilirim?
messenger in bazen böyle gel gitleri oluyo belkide güncelleme falan yapıyorlardır bilemiyorum
-
Yo ondan değil; annemin msn adreside şifre ile pc de kayıtlı ve az önce onunkini denedim ve onunki açıldı ; benim 3 tane msn adresim var üçünüde açamadım ama hotmailden açabildim...
-
msn i silip tekrar kurmayı dene hocam faydası olabilir ama farklı bi setup dosyası bul yani elindeki sorunlu olabilir yenisini indir
-
Super Moderator
Messenger ile mail apayrı şeylerdir, birinin açılması diğerinin açılacağının garantisi değildir.(Özellikle webmail çok özel sorunlar yaşanmadıkça her zaman çalışacağından, messenger uygulamasınınsa bir çok sebepten tekleyebileceğinden olay gayet normaldir.)
Açılmadığında muhtemelen bir hata kodu verecektir, kodu araştırarak sebebi en kısa yoldan öğrenebilirsiniz. Diğer bir hesapla oturum açılabildiğine göre, sürüm uyumsuzluğu değil, bir süre sonra normale döner olay.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler