Yorumsuz diyorum sizden yorum bekliyorum
Reklamlar
-
23 Aralık 2009, 17:37
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
23 Aralık 2009, 17:38
-
23 Aralık 2009, 17:39
onlar apayrı yetenekler..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
23 Aralık 2009, 17:39
MFM adlı üyeden alıntı
evet evet biliyorum... bide park esnasında aracı ters çevirenler var
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
23 Aralık 2009, 17:46
bır bayan arkadaşıma dıreksıyon dersı verıyordum kaldırımda kardeşini gördü sanki kırk yıl görmemiş gıbı ayyyyyyyyy kardeşim dedi bağardı kaldırıma cıktık nereye dıyorum eee kardeşim dıyor yanına gıdıyorum dedim in arabadan öyle git kaldırıma cıkmana ne gerek var aaaa dıyor ben kaldırımamı cıktııııııııım ay inanmıyoruuuuum
-
23 Aralık 2009, 17:48
üstteki araç yukardan düşmüş olamaz , çünkü alttaki aracın tavanı hiç ezilmemiş ... yada çok sağlam ki sanmıyorum ...
-
23 Aralık 2009, 17:50
-
23 Aralık 2009, 17:52
eftelya adlı üyeden alıntı
üstteki araç yukardan düşmüş olamaz , çünkü alttaki aracın tavanı hiç ezilmemiş ... yada çok sağlam ki sanmıyorum ...
yukardan gökten düşmemiş tabi alttakı arac onu üstüne almış sanırım üsteki araç sürücüsü anlatılana göre bayanmış o sırada makyaj tazeliyormuş frene basınca arkadaki altına gırıp onu üstüne almış işte bende dıyorumki bayan sürücülere her zaman dıkkat etmek lazım
-
23 Aralık 2009, 17:52
seninde bir bayan oldugunu düşünüyorum ki böyle yazmışsın
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
23 Aralık 2009, 17:53
köprü bacağı gibi bir yerden geçerken olmuş , dolayısıyla köprüden düşmüş olma ihtimali var ... geyik yapardım da çok yoruldum buğün : )
-
23 Aralık 2009, 17:53
askon adlı üyeden alıntı
yukardan gökten düşmemiş tabi alttakı arac onu üstüne almış sanırım üsteki araç sürücüsü anlatılana göre bayanmış o sırada makyaj tazeliyormuş frene basınca arkadaki altına gırıp onu üstüne almış işte bende dıyorumki bayan sürücülere her zaman dıkkat etmek lazım
sen bayanlara kötü bişi mi dedin?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
23 Aralık 2009, 17:54
[/B]
-
23 Aralık 2009, 17:55
-
23 Aralık 2009, 17:56
köprü bacağı gibi bir yerden geçerken olmuş , dolayısıyla köprüden düşmüş olma ihtimali var ... geyik yapardım da çok yoruldum buğün : )
sen istanbula gelmedin dimi gelirsen kemer oldugunu görürsün
geyik niye yapıyorsun yorum yap boş konu degil bu
:
-
23 Aralık 2009, 17:57
KyCd adlı üyeden alıntı
çekirge bacagı napcan niye sordun
[/B]
-
23 Aralık 2009, 17:58
eftalya sen hiç istanbula geldin mi?
geyik yapmak için sormuyorum ciddi bi soru yani
-
23 Aralık 2009, 17:58
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
çekirge bacagı
napcan niye sordun
sever o zıplayan ları
:
-
23 Aralık 2009, 17:59
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
sen istanbula gelmedin dimi gelirsen kemer oldugunu görürsün
geyik niye yapıyorsun yorum yap boş konu degil bu
orda insanlar ölebilir ciddi konu tabi..
çekirge bacagı
napcan niye sordun
bacak lazım.. kız var papaz var on lu var as var.. bi bacak yok arada
bacak = kahve dilinde Vale'ye denir..
-
23 Aralık 2009, 17:59
ben haftanın 3 günü izmir 5 günü mersin yazsaydım bu sorduğun soru komik olurdu ama şimdi anlamsız oldu ...: )
-
23 Aralık 2009, 18:00
KyCd adlı üyeden alıntı
kemer abi kemerın bacakları olmazmı hem sonra insanın dilide sürcebılır normal değilmi zaten kaza yapan bayan değilmiymiş onunda hatası olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler