teker teker git tabi, yaşlısın kalbin kaldırmaz..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
yahu gürkan olayı gördüm diyosun nasıl oldu anlatsana
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Herkez benin kadar şanslı olmayabilir, sana da bunlar çakar çivileri
http://www.vtunnel.com/index.php/101...c5844f15c17848
GKN MOTORS
Şimdi bu arkadaşlar istanbulun fethınde bır araya gelmişler surları tekrar ele gecirelim derken kendılerını gaza getırecek mehter marşı ile marşa basıp kemerden gecerken gecememişler olayın özeti bu arkadaşlar
Bide bu modeller var
http://www.vtunnel.com/index.php/101...14362d24417848
GKN MOTORS
bir sabah evden cıktım her sabahki gibi yeşil fıstıkla tam surlara yaklaşıyorum bi acı fren sesi duydum yaklaştım zaten olay bu haldeydi sonrası malum içinden bayan sürücü cıktı üstteki arabadan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 ----------
her çivi çaktıkları böylemi oluyor çahillik işte bilmiyoruz o zaman zamanında cerrahide caktırmıştı çivi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
kontrolun kendısınde olmasından hoşlanıyor demekki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 ----------
hey maşallah geldikçe geliyor.
Konuyu Toplam 27 Üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
ilker GV 650
Ehehehe yav muhabbet nereye dönmüş gene
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Konuyu Toplam 24 Üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
bu topiğin sonunu iyi görmüyorum..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
yetenek. herkes yapamaz
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
şimdi bayanlar doluşur buraya..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)