Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
konuyla ilgili bır yoruma rastladım arkadaşlar sürücülerden bır tanesi kayakçıymış hayatını kayarak gecındırıyormuş sanırım arabayıda o kaydırmış arabadan çıktığında ilk sözü kaydım olmuş sanırım yer ıslaktı duramadım kayarak öndeki arabanın arkasına vurdum üstüme cıktı altında kaldım ama suç benım değil ben kaydım demiş
Selam beyler çok önemli bir olaya değinmişsiniz.Şekil a da görüldüğü üzere arkadaşlar çok çok ileri sürüş teknikleri uygulamışlar.Zaten bunlar OMM*4*4*4 okulundan mezunmuşlar bilgilerinize.Bu okula girebilmek için önce bazı testlerden geçiyorsunuz tabi testlerden canlı çıkabilirseniz.siz siz olun böyle olmayın .
hahah bişi değil ben orada bi hareketlenme oldugunda amannn napıo bu oyuncular abimin tepesine cıkmış dövüolarmı der oyuncuları döverim kamerayı kafalarında kırarım falan
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
Allahtan çekimlerde yerçekimi uygulamışlar mazaallah olmasaydı ne olurdu.....
Flaş Flaş Flaş....
Baş rol oyuncularından biri buymuş
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)