Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

burun ameliyatı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    yok be deli , seni masaya yatırmadan önce bir sürü testten geçirecekler zaten , sonra 3'ten geriye say dicekler sen de '' tama...'' ışıklar sönecek bir anda ... sonra uyanacaksın , önce gözlerini açamayacaksın , sadece etraftaki sesleri duyacaksın ... gözlerini açmaya basladığında cillop gibi bıyıklı bi erkek hemsire geçmiş olsun dicek

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer ciddi ciddi ameliyat olmak istiyorsanız ben sizi görüştürürüm , yardımcı olmalarını sağlarım , hem ücret konusunda hem de ilgilenmeleri açısından ... laf olsun diye ameliyat olacam diyorsanız yormayın beni dediğim gibi ciddiyseniz özelden konusalım ...
    yok be deli , seni masaya yatırmadan önce bir sürü testten geçirecekler zaten , sonra 3'ten geriye say dicekler sen de '' tama...'' ışıklar sönecek bir anda ... sonra uyanacaksın , önce gözlerini açamayacaksın , sadece etraftaki sesleri duyacaksın ... gözlerini açmaya basladığında cillop gibi bıyıklı bi erkek hemsire geçmiş olsun dicek
    tmm ama ben bıyıklı erkek hemşire istemiyorum

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bıyıklı mı hahahaha narkozu zaten merak ediyodum seversem eve alırım bi tüp

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler