Anket: Hangi Hattı Kullanıyorsunuz..
- Katılımcı sayısı
- 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Hangi Hattı Kullanıyorsunuz Ne İçin Kullanıyorsunuz..
Reklamlar
-
Soru açık hangi hattı hangi tarifeyi kullanıyorsunuz ne için kullanıyorsunuz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------
Ben vodafone kullanıyorum tek tarife tarifesi kullanıyorum iş gereği her operatörü aramam gerekiyor..
Reklamlar
-
ben avea kullanıyorum...
sebebi de
ilk turkcell ile basladım...
sonra vodafone aldım
kendi kendime dedim:bi kullanmadığın avea kaldı olum...
haziran 2009 da avea ya geçtim
belli bi sebebi yok...millet bana ulassın yeter...
ha bi sevgilim olursa o zaman duruma göre değistirebilirim...
-
Benim ilk kuponla aldığım telsim hat ve motorola telefon vardı sonra faturalıya geçtim sonraları türksele 8 sene kullandım ama baktım konuşulmuyor vodafone vardı eski onu aktif ettirdim memnunum 150 kontör alırım 75 beleş gelir arada bir 50 yollarlar dışarıdan arandımı kontör kazanırım iyi hat..
-
-
eftelya adlı üyeden alıntı
turkcell kullanıyorum , babam bu hattı aldığı için kullanıyorum
babamın hattına bağlı aynı zamanda ,onun alt kümesi gibi bişi yani
ve nereyi aradığım kimle görüştüğüm vs vs hepsi her ay sonu döküman olarak babamın eline ulaşıyor
Yaşın tutmuyor değilmi hat almaya..
-
-
racer2000 adlı üyeden alıntı
döküman ona gidiyorsa...parasıda ona gidiyor ellam...
ekmek elden su gölden konus gitsin bee...
İstediğin kişiyle konuşamadıktan sonra..
-
-
eftelya adlı üyeden alıntı
yoo telefonla çok konusmuyorum aslında ama çok mesajlaşıyorum , mesaj trafiği durmuyo
açıp konuşsam daha az yazar
ama babam ödediği için pek sorun olmuyor
Kesin 15 bin smsçilerden bu..
-
09 Aralık 2009, 19:39
-
09 Aralık 2009, 19:45
çoğunluk turkcell...e o zaman bende turkcell...yıllar boyu avea kullandım pek işim olmazdı öyle mesajla falan.gerekirse arardım aranırdım...ama 8 aydır turkcelliyim...kız arkadaşımın hattı turkcell olduğu için...ama bi ayrılırsak çok yanarım giden avea ma. olsun genelde arkadaşlarım turkcelli bi problemimde yok memnunum...
-
09 Aralık 2009, 20:49
avea + turkcell kullanıyorum türkcelli aile ve arkadaslarla konusmak icin , aveayı kız arkadasımla mesajlasmak ıcın kullanıyorum yapıyorum 5.000 mesaj 1 ay kafam rahat :D
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
-
09 Aralık 2009, 20:54
turkcell, cunku heryerde yerin altında bile çekiyor..
ayrıca diğer operatörler gibi cekmeyip, bazı mesajlarda 12 saat sonra gelmiyor..
ayrıca pahalı olduğunuda kabul etmiyorum, gold müşterisiyseniz ödediğiniz paranın hakkını gercekten veriyor. Bence diğer operatörler 3 liraysa turkcelin 5 lira olması cok normal..
Üç operatörüde aynı anda kullanmıslıgım vardır, buna dayanarak yaptım yorumumu. Ancak son 1 senedir vodafone kullanmadım, suan ne seviyededir bilmiyorum..
-
09 Aralık 2009, 20:57
vodafone kullanıyorum avea ve turkcelle bedava mesaj atıyom millet beni arayıncada kontör kazanıyom ballı kaymak valla
-
09 Aralık 2009, 21:06
Tabiki de TURKCELL.. Genç Tarife.. ;)
-
10 Aralık 2009, 02:33
Cep telefonu aldığımdan beri hattım hep Turkcell oldu ve çok memnunum.
Sadece benim değil eşim oğlum kızım hepimiz aile boyu Turkcell'liyiz.
Bazen balığa göletlere veya en ücra köşelere gezmeye giderim ve oralarda çok güzel çeker daha ne olsun.
Çeşit çeşit kampanyaları var ve bana göre yeterli.
-
10 Aralık 2009, 10:54
Telsimin ilk abonelerindenim...ik numaram 542 285 20 56 idi hiç unutmam...
sonra sürünün bir parçası psikolojisiyle Turkcele geçiş yapmak zorunda kaldım...bu arada avea ve arıa olmadan önce Türk Telekomun ik abonelerindende biriydim...0555 200 50 52 gibi bi numaram vardı...bir zamanlar takıntıdyı bilirsiniz seksi numara almak...
sonra geçiş olayı başladı çok şükür...Turkcelin sürüsünden ayrıldım...Turkcel bizi yıllarca kazıkladı...bu hususta Aveaya minnettarım...77 tl ye 3000 dakika her yöne 75 kişiyle sınırlı tarife bana fazlasıyla yetiyor...bundan önce aldığım kontörlere yanarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
10 Aralık 2009, 14:34
-
10 Aralık 2009, 14:38
racer2000 adlı üyeden alıntı
istediği kisiyle konussun abi...pederin,dökümandaki her numarayı teker teker arayıp sn kimsin kızımın nesi oluyon diyecek hali yokya...
ararsa bi de öyle fatura.... olur....
babam bütün arkadaslarımı tek tek tanıyor zaten şimdi onun elindeki dökümanda hangi tarihte , saat kaçta , kaç dakika , hangi numarayla konstuğum fln yazıyor , babam konusma süresine bakıyor mesela , işte şu şu numarayla 30 saniye konuşmuşum , başka bi numarayla 1 dakika konuşmuşum , sonra bakıyo bi numarayla 20 dakika konuşmuşum , o zaman sorguya çekiliyorum işte ama babam öyle çok sıkmaz da sorar işte ... birde telden bana ulaşamazsa bütün arkadaslarımı tek tek arar beni bulana kadar
musti81 adlı üyeden alıntı
Kesin 15 bin smsçilerden bu..
tarifelerden hiç anlamıyorum valla , bu senin dediğinde bi tarife ln galiba : )
-
10 Aralık 2009, 15:10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler