Turkcell
Avea
Vodafone
Benim hat burada yok??
E-Plus
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Ben anlamam musti..
E-Plus
Ay Yildiz var bende..
Oyumu nereye kullanicam simdi ben??
Yurtdisindakileri unuttunuz yine dimi?
Türkiyeye geldimi hangi hati kullanicam?
Sanirim annemin telini alirim..
Türkcell di sanirim
0539 türkcell dimi???
Hemde hatli.. Konus babam konus.. Babam ödesin hesabi sonra. Banane..
Ben döndükten sonra birsürü küfür eder bana artik babam .
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Hayatımdaki ikinci kızdan Avea yüzünden ayrılınca artık Türkcell.Bu arada aveanın hatrını soranlar çoktur herhalde içimizde.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Bende Hat Var Biri Bedava²³ (: Vodafone dan turkcell e gectım gel kazan kampanyası ıle her 100 kntor yuklememe 1000 kontor alıyorum ve ayda 3-4 kere yukluyorum (: 3 ay boyunca boyle diğer hattım ıse turkcell geçircell tarıfesı (:
telefonu;
%60 İş İçin
%35 Hadi Kanka Nerdesın
%5 De Ya Kanka Bedava Bıtıyo Boş Kalmasın Harcıyalım Barı (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
düne kadar vodafone kullanıyordum bu gün turkcelliyim her yerde çekiyor en güzeli o
ben mektup yazıyorum daha ekonomik üstelik kaybolma derdi yok numarasıda rahat ezberleniyor posta kodu ..... birde karakter sayısı daha fazla postanede tartıyorlar nekadar karakter varsa okadar tutuyor ben biraz küçük yazıyorum 1 sayfaya sığıyor tek sorun gönderdiğimde geri ileti raporu gelmiyor bi o sıkıntı yapıyor .....
Bir telefon evin içinde çekmeyip balkona çıkmak zorunda kalıyorsan alt tarafı bana 20 km. mesafedeki Kartepe'de-Yuvacık'ta bile çekmiyorsa isterse bütün herşeyi BEDAVA olsun neyleyim öyle hattı..(isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum)
O yüzden her zaman her yerde Turkcell'den vazgeçmem arkadaşlar..
hepsi benim dadıma ayrı ayrı baktı şimdi vadofon yeğiyoo tadımıı
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
avea..çünkü turkcell pahalı geliyor.zaten sürekli motor tepesinde oldugum için arayanlara cevap veremiyorum =) hep msj atıyorlar bende müsait oldugumda cevap veriyorum.ee 39 kontore 5000 msj yaptıgım vakit deymeyin keyfime =) oohh bee =))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)