Anket: Hangi Hattı Kullanıyorsunuz..
- Katılımcı sayısı
- 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Hangi Hattı Kullanıyorsunuz Ne İçin Kullanıyorsunuz..
Reklamlar
-
10 Aralık 2009, 15:15
yaa sen öyle san , yeri gelmişken burdan turkcell'i kınıyorum , dağın başında telefonum çekmiyordu , aksam oluyordu bizimkileri arayacaktım iyiyim ben diye , cehennemdere diye bir yer ama cennet gibi süper . telefonum çekmiyordu bende açık alana çıkmaya calısıyordum ama heryer ağaç işte , akarsuyun kenarında oturdum telefonu havaya fln kalıdırıyorum bi baktım çok çokkk az çekiyor , hemen bizikileri aradım ama hiç bişe anlaşılmadı , zar zor konustuk ses çok berbattı ...
Reklamlar
-
10 Aralık 2009, 16:42
eftelya adlı üyeden alıntı
yaa sen öyle san , yeri gelmişken burdan turkcell'i kınıyorum , dağın başında telefonum çekmiyordu , aksam oluyordu bizimkileri arayacaktım iyiyim ben diye , cehennemdere diye bir yer ama cennet gibi süper . telefonum çekmiyordu bende açık alana çıkmaya calısıyordum ama heryer ağaç işte , akarsuyun kenarında oturdum telefonu havaya fln kalıdırıyorum bi baktım çok çokkk az çekiyor , hemen bizikileri aradım ama hiç bişe anlaşılmadı , zar zor konustuk ses çok berbattı ...
yaaww bacım gittiğin yerin adında meymanat yokki...dağın bası ---cehennemdere...
bide cennet-cehennem mağaraları vardı sanırsam...
-
10 Aralık 2009, 17:13
-
10 Aralık 2009, 17:25
eftelya adlı üyeden alıntı
kazık turkcell yaşasın vodafone KIRMIZIIIIII
-
10 Aralık 2009, 17:54
-
10 Aralık 2009, 18:04
-
10 Aralık 2009, 18:07
-
10 Aralık 2009, 23:40
-
11 Aralık 2009, 00:39
Arkadaşlar ne kadar çok operatör olursa rekabetle beraber biz kullanıcıların lehine olur.
Onun için ben bu rekabetten memnunum.
-
11 Aralık 2009, 00:55
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ne kadar çok operatör olursa rekabetle beraber biz kullanıcıların lehine olur.
Onun için ben bu rekabetten memnunum.
Dakikasını 10 kontöre konuştuğumu biliyorum..
-
11 Aralık 2009, 01:51
-
11 Aralık 2009, 02:16
TORAMAN adlı üyeden alıntı
İlginç gerçekten..
Dediğim gibi yıllardır Turkcell'liyim öyle bir harcama tutarıyla karşılaşmadım.
Benim SMS le işim olmaz şu an her yöne nar kampanyasından 50 kontöre karşılık 250 kontör aldım bir hafta boyunca işimi görecek.
Bazen 150 yüklerim bir ay boyunca her yöne 5 dk.sı 2 kontöre konuşurum..
Kampanyaları çok dikkatli takip etmek gerekir o yüzden ara ara sitesine girer bakarım.
Sene 99 mu 2000 mi neydi 100 kontörle 10 dakika konuşuyordum daha sene başına kadar dakikası 4 kontörden konuşuyordum sms 2 kontördü ve türksellilere idi sadece.Şimdi 3 dakikası 1 kontöre ve her yöne konuşuyorum günde 100 sms her yöne..
-
11 Aralık 2009, 02:57
musti81 adlı üyeden alıntı
Sene 99 mu 2000 mi neydi 100 kontörle 10 dakika konuşuyordum daha sene başına kadar dakikası 4 kontörden konuşuyordum sms 2 kontördü ve türksellilere idi sadece.Şimdi 3 dakikası 1 kontöre ve her yöne konuşuyorum günde 100 sms her yöne..
Hatırlıyorum o günleri kontör almaktan bıkmıştım.Tabi şimdi tarifeler daha uygun ama benim için en iyisi Vodafone..150 kontör yükleyince hem 250 sms geliyor hemde kontörbanka bedava kontör yükleniyor.Nerdeyse elimdeki kontörlerimide harcatmıycak bana
'ExTReMa'
-
11 Aralık 2009, 03:00
tuem adlı üyeden alıntı
Hatırlıyorum o günleri kontör almaktan bıkmıştım.Tabi şimdi tarifeler daha uygun ama benim için en iyisi Vodafone..150 kontör yükleyince hem 250 sms geliyor hemde kontörbanka bedava kontör yükleniyor.Nerdeyse elimdeki kontörlerimide harcatmıycak bana
Vefatarifesi var bende 150ye 75 beleş geliyor zaten iş hattı iki günde bir 5 10 kontör geliyorarandıkça ..
-
11 Aralık 2009, 03:09
-
11 Aralık 2009, 03:12
tuem adlı üyeden alıntı
Bi zamanlar cep partner vardı konuşmasamda telefon sabaha kadar açık duruyodu.Kontörüm 200-300ün altına düşünce kahrediyodum kendimi
Karaborsaya düştü o hatlar sonra ayda 250 kontöre sınırsızdı gece sanırım.Avea maalesef çekmiyor adam gibi pofuduk bi hat..
-
11 Aralık 2009, 03:16
Karaborsaya düştü o hatlar sonra ayda 250 kontöre sınırsızdı gece sanırım.Avea maalesef çekmiyor adam gibi pofuduk bi hat..
Yok yahu tövbe zaten Avea kullanmam.Vodafonenindi,hatta o zaman Telsimdi sanırım.Bi ay boyunca istediğin saatte konuşmak ve mesajlaşmak bedavaydı.
'ExTReMa'
-
11 Aralık 2009, 03:18
tuem adlı üyeden alıntı
Yok yahu tövbe zaten Avea kullanmam.Vodafonenindi,hatta o zaman Telsimdi sanırım.Bi ay boyunca istediğin saatte konuşmak ve mesajlaşmak bedavaydı.
Bizim arkadaş yuva sahibi oldu o hat yüzünden dyorki çok uuyuya kalıyordum kulağımda tel konuşcam diye..İnsan ne bulur sabahlara kadar konuşcak..
-
11 Aralık 2009, 03:20
Bizim arkadaş yuva sahibi oldu o hat yüzünden dyorki çok uuyuya kalıyordum kulağımda tel konuşcam diye..İnsan ne bulur sabahlara kadar konuşcak..
Bulamıyo zaten
'ExTReMa'
-
11 Aralık 2009, 03:23
tuem adlı üyeden alıntı
Bulamıyo zaten
Hem o kadar konuştunuz evlenince ne konuşcaksınız ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler