Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangi Hattı Kullanıyorsunuz..

Katılımcı sayısı
22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Turkcell

13 59.09%
  • Avea

5 22.73%
  • Vodafone

4 18.18%
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Hangi Hattı Kullanıyorsunuz Ne İçin Kullanıyorsunuz..

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    yaa sen öyle san , yeri gelmişken burdan turkcell'i kınıyorum , dağın başında telefonum çekmiyordu , aksam oluyordu bizimkileri arayacaktım iyiyim ben diye , cehennemdere diye bir yer ama cennet gibi süper . telefonum çekmiyordu bende açık alana çıkmaya calısıyordum ama heryer ağaç işte , akarsuyun kenarında oturdum telefonu havaya fln kalıdırıyorum bi baktım çok çokkk az çekiyor , hemen bizikileri aradım ama hiç bişe anlaşılmadı , zar zor konustuk ses çok berbattı ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    racer 200
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa sen öyle san , yeri gelmişken burdan turkcell'i kınıyorum , dağın başında telefonum çekmiyordu , aksam oluyordu bizimkileri arayacaktım iyiyim ben diye , cehennemdere diye bir yer ama cennet gibi süper . telefonum çekmiyordu bende açık alana çıkmaya calısıyordum ama heryer ağaç işte , akarsuyun kenarında oturdum telefonu havaya fln kalıdırıyorum bi baktım çok çokkk az çekiyor , hemen bizikileri aradım ama hiç bişe anlaşılmadı , zar zor konustuk ses çok berbattı ...
    yaaww bacım gittiğin yerin adında meymanat yokki...dağın bası ---cehennemdere...

bide cennet-cehennem mağaraları vardı sanırsam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    evet , cennet - cehenneme de gittim , iki tane yer var birinden giriyosun cennet , merdivenlerden aşağı iniyosun falan , diğeri cehennem oraya kimseyi girdirmiyolar normal insan giremez fln diyolar , ben girerdim izin verselerdi peri bacalarına gittiğimizde de yıkılma tehlikesi fln var diyolardı ama heryere girip çıkıyordum hatta duvara merdiven yapmıslardı ama merdiveni duvarı oyarak yapmıslar ayak basma yerlerini , dim dik bir yer , oraya çıkmıstım ayağa kalkamıyordum tavanı çok engindi ve kapkaranlıktı ... ürkünçç...

neyse çocukluğuma fazla inmeyelim

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kazık turkcell yaşasın vodafone KIRMIZIIIIII

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    racer 200
    evet , cennet - cehenneme de gittim , iki tane yer var birinden giriyosun cennet , merdivenlerden aşağı iniyosun falan , diğeri cehennem oraya kimseyi girdirmiyolar normal insan giremez fln diyolar , ben girerdim izin verselerdi peri bacalarına gittiğimizde de yıkılma tehlikesi fln var diyolardı ama heryere girip çıkıyordum hatta duvara merdiven yapmıslardı ama merdiveni duvarı oyarak yapmıslar ayak basma yerlerini , dim dik bir yer , oraya çıkmıstım ayağa kalkamıyordum tavanı çok engindi ve kapkaranlıktı ... ürkünçç...

neyse çocukluğuma fazla inmeyelim
    senin normal olmadığın belli zaten...
    çocukluguna inelim hadi...bu anormalliğin sebibini bulalım...
    benden de tam deli doktoru olur....

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı racer2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin normal olmadığın belli zaten...
    çocukluguna inelim hadi...bu anormalliğin sebibini bulalım...
    benden de tam deli doktoru olur....
    Bence ateşli bi hastalık geçirmiş ufakkene.

Şu türksel kadar nefret ettiğim hat olmadı yahu kaşıkla verse kepçeyle alıyor hattımın üstüne tanımam..Her şey tek tarife dakikası 3 kontör her yöne günde 100 sms her yöne..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    evt küçükken çok defa ateşli hastalık geçirdim , bi saniye yerimde durmazdım , terli terli soğuk su içerdim bi aralar hiperaktif olduğumu düşünüp doktora götürmüşler , doktor alakası yok sadece yaramaz demiş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    racer 200
    evt küçükken çok defa ateşli hastalık geçirdim , bi saniye yerimde durmazdım , terli terli soğuk su içerdim bi aralar hiperaktif olduğumu düşünüp doktora götürmüşler , doktor alakası yok sadece yaramaz demiş
    iyikide hiperaktif değilmişsin...

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Arkadaşlar ne kadar çok operatör olursa rekabetle beraber biz kullanıcıların lehine olur.

Onun için ben bu rekabetten memnunum.

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı TORAMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ne kadar çok operatör olursa rekabetle beraber biz kullanıcıların lehine olur.

Onun için ben bu rekabetten memnunum.
    Dakikasını 10 kontöre konuştuğumu biliyorum..

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dakikasını 10 kontöre konuştuğumu biliyorum..
    İlginç gerçekten..

Dediğim gibi yıllardır Turkcell'liyim öyle bir harcama tutarıyla karşılaşmadım.

Benim SMS le işim olmaz şu an her yöne nar kampanyasından 50 kontöre karşılık 250 kontör aldım bir hafta boyunca işimi görecek.

Bazen 150 yüklerim bir ay boyunca her yöne 5 dk.sı 2 kontöre konuşurum..

Kampanyaları çok dikkatli takip etmek gerekir o yüzden ara ara sitesine girer bakarım.

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı TORAMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlginç gerçekten..

Dediğim gibi yıllardır Turkcell'liyim öyle bir harcama tutarıyla karşılaşmadım.

Benim SMS le işim olmaz şu an her yöne nar kampanyasından 50 kontöre karşılık 250 kontör aldım bir hafta boyunca işimi görecek.

Bazen 150 yüklerim bir ay boyunca her yöne 5 dk.sı 2 kontöre konuşurum..

Kampanyaları çok dikkatli takip etmek gerekir o yüzden ara ara sitesine girer bakarım.
    Sene 99 mu 2000 mi neydi 100 kontörle 10 dakika konuşuyordum daha sene başına kadar dakikası 4 kontörden konuşuyordum sms 2 kontördü ve türksellilere idi sadece.Şimdi 3 dakikası 1 kontöre ve her yöne konuşuyorum günde 100 sms her yöne..

tuem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sene 99 mu 2000 mi neydi 100 kontörle 10 dakika konuşuyordum daha sene başına kadar dakikası 4 kontörden konuşuyordum sms 2 kontördü ve türksellilere idi sadece.Şimdi 3 dakikası 1 kontöre ve her yöne konuşuyorum günde 100 sms her yöne..
    Hatırlıyorum o günleri kontör almaktan bıkmıştım.Tabi şimdi tarifeler daha uygun ama benim için en iyisi Vodafone..150 kontör yükleyince hem 250 sms geliyor hemde kontörbanka bedava kontör yükleniyor.Nerdeyse elimdeki kontörlerimide harcatmıycak bana
    'ExTReMa'

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı tuem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hatırlıyorum o günleri kontör almaktan bıkmıştım.Tabi şimdi tarifeler daha uygun ama benim için en iyisi Vodafone..150 kontör yükleyince hem 250 sms geliyor hemde kontörbanka bedava kontör yükleniyor.Nerdeyse elimdeki kontörlerimide harcatmıycak bana
    Vefatarifesi var bende 150ye 75 beleş geliyor zaten iş hattı iki günde bir 5 10 kontör geliyorarandıkça ..

Bi zamanlar cep partner vardı konuşmasamda telefon sabaha kadar açık duruyodu.Kontörüm 200-300ün altına düşünce kahrediyodum kendimi
    'ExTReMa'

Motosikleti
    Seyhan 125
    Bi zamanlar cep partner vardı konuşmasamda telefon sabaha kadar açık duruyodu.Kontörüm 200-300ün altına düşünce kahrediyodum kendimi
    Karaborsaya düştü o hatlar sonra ayda 250 kontöre sınırsızdı gece sanırım.Avea maalesef çekmiyor adam gibi pofuduk bi hat..

Karaborsaya düştü o hatlar sonra ayda 250 kontöre sınırsızdı gece sanırım.Avea maalesef çekmiyor adam gibi pofuduk bi hat..
    Yok yahu tövbe zaten Avea kullanmam.Vodafonenindi,hatta o zaman Telsimdi sanırım.Bi ay boyunca istediğin saatte konuşmak ve mesajlaşmak bedavaydı.
    'ExTReMa'

Motosikleti
    Seyhan 125
    Yok yahu tövbe zaten Avea kullanmam.Vodafonenindi,hatta o zaman Telsimdi sanırım.Bi ay boyunca istediğin saatte konuşmak ve mesajlaşmak bedavaydı.
    Bizim arkadaş yuva sahibi oldu o hat yüzünden dyorki çok uuyuya kalıyordum kulağımda tel konuşcam diye..İnsan ne bulur sabahlara kadar konuşcak..

Bizim arkadaş yuva sahibi oldu o hat yüzünden dyorki çok uuyuya kalıyordum kulağımda tel konuşcam diye..İnsan ne bulur sabahlara kadar konuşcak..
    Bulamıyo zaten
    'ExTReMa'

Motosikleti
    Seyhan 125
    Bulamıyo zaten
    Hem o kadar konuştunuz evlenince ne konuşcaksınız ..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler