vaşşş kanuni racer 200 den hiç bi farkı yok...motor harıç...
kardes onla uğrasacağına git 125 lik ybr yada titan al...
Dostum yapmak istediğin şey bir çıplak yaratmak sanırım.Onun için yapılacak şey basit.Sök grenajları al sana çıplak motosiklet.Forumları araştırırsan bulabilirsin.;)
lüzumsuz ve kötü görünen bir ağırlık olacak ve şaseye tutturmak için kesme biçme kaynak yaparak geri dönüşü olmayan bir bozmaya gideceksin.
ille taktım kafayı dersen bolca boru, boru bükme makinası, jet taşı, kaynak makinesi, sacdan kesilmiş kulaklar, somunlar ve civatalar, müsait bir mekan, zaman ve en sonda boyaya ihtiyacın var.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
kelon kardeş boşver öyle şeylerle uğraşmayı.deki düşünce kırılmasın istiyorum diye yazsan sana daha iyi yardımcı olunur,fikir verilir.bence bir tane vespa al her tarafı demir en fazla yamulur düzelttirirsin.sen sat demir motoru al lastik motoru sonrada kırılmasın diye çare ara
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
tamer abi tmmda ben motoru yaptırıyorum satmıycam ama dediğim gibi her yanı demir olunca daha güzel olacak en azından kendi motorum derim herşeyi yenilenyor eğerkidemir yaptırmazsam mevcut kaportamı fiber filan sıfırlıycam
buick 57 modellerin tamponları var onlardan bulursan sanayide çok güzel olur nikelajlarıda cayır cayır parlar ...
motoru versen tamirciye sana o demir grenajları yapmaz.çook para çook
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
çok ağır olur düşüncesindeyim.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Sacma...
Sacma deme nedenlerim:
1-luzumsuz agirlik.
2-kullanim ve ergonomiyi tehlikeye sokmak.
3-motor omru dusecek(gereksiz agirlikla surekli kalkis)
4-goruntu kirliligi.
5-trafigide tehlikeye atma ihtimali var frenajda ve saga sola donuslerde.
6-madem motosikletini korumak istiyon o zaman 2 teker degil 4 teker atv alican illede devirmek korkun ise...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
ya yok burda biri motoruna demir grenaj yaptırmış çok ama çok güzel onun aynısından istiyorum
luzumsuz ağırlık değil zevk meselesi
görüntü kirliliği hiçde değil
trafikte hiçde zorlanmam
insandan insana değişir sağol ginede
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 ----------
doğru ama işte ağırlık veren motorun olunca daha da zevk alırsın aslında hafif leride var yani yada naked görünümüne çevircem
Ben projeni begendim ama bu motosiklet için uygun bir projemidir,orasini bilemeyecegim.
Fakat gidis yolunu onerebilirim.
Oncelikle karenajlari sökmen gerekiyor.
Sasi bir ortaya çiksin ki neler yapilabilecegi de ortaya çiksin.
Bundan sonraki adim, projelendirme adimidir.
Iki yol var.
Birinci yol sasiyi yeniden yaptirirsin ki bu motosikletten daha pahaliya gelecektir.
Ikinci yol ise, sasinin uzerine, karenaj yerine, demir izgara kaplatmaktir ve sanirim butçen yeterli olur.
Ama arkadaslarin agirlikla ilgili uyarilari yerinde uyarilar.
Bu nedenle demir yerine aliminyum malzeme ile bir kaplama projesi daha neseli olur kanaatindeyim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)