Sigara paketlerine resimli uyarı
-
Sigara tiryakilerin dikkatini daha fazla çekmeyi amaçlayan ''birleşik uyarı'' sigara paketlerine giriyor. 1 Ocak 2010'dan itibaren piyasaya sürülecek sigara paketlerinin ön yüzünde resimli uyarılar yer alacak.
bunun dışında bugün işte arkadaşın sigara paketine gözüm çarptı üstünde kocaman SİGARA İÇMEK SİZE VE ÇEVRENİZDEKİLERE CİDDİ ZARARLAR VERİR yazıyordu bunu göz göre göre içmek pek mantık işi değil gibi ( kendim sigara kullanmadığımdan dolayı böyle rahat yazdım )
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Reklamlar
-
allahtan içmiyorum ( yiyorum )
-
hocam bu uyari burda coktan beri varda.turkiyede yani cikacagini bilmiyordum.ben sigara icmem o yuzden son derece yerinde bi karar.
-
paketin uzerıne ne koyarlarsa koysunlar umrumda deıl seviyorum yahu
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
Ohhh...
-
-
valla cok etkili olacagi kesin ..inan içen cogu insan cigerlerinin bu hale geldiginden habersiz ..
-
Mersin İl Temsilcisi
musti81 adlı üyeden alıntı
Ohhh...
ahanda mustinin mekanı diyecektim ki, gelmiş...
ben 18 temmuz gecesi saat 23,55 ten iibaren ağzıma koymadım ve inşallah da koymayacağım. ama günde 3-4 paket sigara içne biri olarak çok değil, bıraktıktan 15 gün sonra her sigara içen kişi burnuma kültablası gibi kokmaya başladı.
keşke tüm dünyada üretimi durdurulsa...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Anlaşıldı, sigarayı, sigara kılıfları içinde taşıyacağız bundan sonra. Ben bakamam böyle resimlere
-
07 Aralık 2009, 23:09
Dal var sigara var ohhh..Trenden korksak demire binmezdik oooh..
-
07 Aralık 2009, 23:36
özellikle araba kullananlar içmesin
sürekli camdan utumu sigra atıyolar sinir olyorum
-
07 Aralık 2009, 23:41
bir leylek kaldı zaten
ben yine içerim ki ....
şaka bir yana bırakmak lazım ( bırakmam lazım )
-
08 Aralık 2009, 00:23
bırakın arkadaşlar çok kötü kokuyorsunuz çünkü.e sağlığada zararlı
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
08 Aralık 2009, 00:25
VaScO1925 nerden buluyorsun ya böyle animasyonları.Gerçekten sigara konusunda ben de kokusunu sevmem ama öyle annemle otururken yap bir kahve içelim dedik mi mustinin telden çalarım...
-
08 Aralık 2009, 00:27
Ciğer, böbrek resmiyle mi bırakacağız ya saçma şeyler bu kampanyalar,daha etkili bişey en azından damar tıkanıklğını gösterip felç,kangren oranını vs. gösteren bişey yapsınlar.
Google resimlerine baktım hepsi vasat, etkili bişey bulun da bırakalım.
-
08 Aralık 2009, 00:33
Usanmaz bu millet..
Anca
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
08 Aralık 2009, 01:03
yazıydı,resimdi derken ben sigara pakerlerin sade halini unuttum
-
08 Aralık 2009, 01:05
akadaşlar sigara üzerindeki ressimler güzelde. mosiklet içinde geçerli bisey yapılması lazım dikkat düşme tehlikesi var veya dikka şeytan işi binerseniz dedenizi görürsünüz binmeseniz torununuzu görürsünüz gibi ama sigarayla kıyaslanmaz tabi .saygılar ölecegimi bilsem gene binerim heralde.
-
08 Aralık 2009, 01:11
şahsen ben o yazılarada uyuz oluyorum resimlerede uyuz olucam.aslında çok güzel bir uygulama.ama aynı zamanda aptalca.tirkayiler için hiç birşey ifade etmicek.yeni başlamak isteyenleriçin güzel bir mesaj aslında.ben tabakalık kullanıyorum.sırf bu yazılara kıl olduğum için.içerisine 10 adet sigara alıyor,böylelikle 1 paket sigarayı 2 günde içmiş oluyorum.bana faydası buoldu.daha neolsun
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
08 Aralık 2009, 01:35
Sigara sağlığa zararlıdır.sigara içeceğine zift iç kardeşim direkt etkiyi görürsün.Burada bence anlaşılması gereken sigara içmek yada içmemek değil sigara ile yaşamayı kabullenmek ve kabullenen çevrede var olmak.Sigara sağlığa zararlı ise ve sende insan olarak zararlı şeylere karşı isen kendine zarar verebilirsin ama çevrene veremezsin.Kendini zehirle ama çevreni asla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 ----------
Doğu illerimizin birinde sigara paketlerinin üzerinde cinsel gücü azaltır yazılı olanlarının satışlarının çok çok az olduğu görülmüş.Araştırılınca sigara içenlerin bu yazının yazılı olmadığı hatta sigara içmek sizin ömrünüzü kısaltır yazılı paketlerin kullanıldığı görülmüştür.
Ne medeniyet ama
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler