Sewgilisine wermemek için cep telini yuttu :)))
Reklamlar
-
Amerika Birleşik Devletleri'nde bir genç kız tartıştığı sevgilisine vermemek için cep telefonunu yuttu. İhbar üzerine olay yerine giden polisin gördüğü manzara dehşettti.
Blue Springs polisine bu sabaha karşı saat 04.52'de bir ihbar telefonu geldi. Telefon eden kişi, kız arkadaşının nefes almakta zorluk çektiğini söylüyordu.
Polis hemen harekete geçti ve gittikleri evde, boğazına bir cep telefonu takılmış halde 24 yaşında bir kadın buldular.
Polis yetkilisi, erkeğin telefonu istediğini, kız arkadaşının da vermemek için telefonu yuttuğunu, ancak telefonun boğazına takılı kaldığını söyledi.
Soruşturma yok
Acil hastaneye kaldırılan genç kızın sağlık durumu hakkında henüz bilgi verilmedi. Ancak polis, türünün ilk örneği olan olayla ilgili soruşturmayı kapattığını söyledi.
Polis yetkilisi, yutulan telefonun markasını bilmediğini de belirtti.
kesin aldatiyodu elemanı...
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
Reklamlar
-
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
-
ewet ehuehueh
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
-
ne yutması ya,kesin çocuk aldatıldığını anlayınca telefonu kızın boğazına tıkıp temizlemek istemiştir.tabi öyle olmuştur kesin
-
kesin antremanlıdır baksana aldattığını varsayarsak kıs kıs kıs
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
May the Force be with McLaren Mercedes
-
bboy_iced adlı üyeden alıntı
kesin antremanlıdır
baksana aldattığını varsayarsak kıs kıs kıs
muhahahahahhaaa
-
serhat kardeş sen çok yaşa emi....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
25 Aralık 2005, 00:15
entersan olaymış harbiden, ne yazıyodu ki telefonda bu kadar önemli.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
25 Aralık 2005, 02:43
bencede çocuk telefonu kızın ağzına tıkmıştır
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
25 Aralık 2005, 15:38
kız telefonda yazanı sevgilisine gösterdiğinde telefonun gireceği yeri çok iyi bilse gerek ki yutmak daha kolayına gelmiş ama yutunca da suçlu olduğunu bi nevi kabul etmiş şu kızlar yakalanmamak için her türlü olayı yaparlar ama erkek gibi çıkıp yaptım diyemezler...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
-
25 Aralık 2005, 16:15
ama yuttuğu model henüz türkiye de satışa çıkmadı aslında küçük modeli hayrete düşmemek lazım
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
25 Aralık 2005, 16:50
Keşke kırsaydı telefonu
-
25 Aralık 2005, 16:55
bence de adam 'bana hee,yut lan o telefonu o....u' diye zorla yutturmuştur.
ii yapmış eline sağlık...
-
26 Aralık 2005, 22:51
ne yutması ya,kesin çocuk aldatıldığını anlayınca telefonu kızın boğazına tıkıp temizlemek istemiştir.tabi öyle olmuştur kesin
Demekki eleman kıza : O TELEFONU SANA YEDİRİRİM... dedi
__________________________________________________ ________
kız telefonda yazanı sevgilisine gösterdiğinde telefonun gireceği yeri çok iyi bilse gerek ki yutmak daha kolayına gelmiş ama yutunca da suçlu olduğunu bi nevi kabul etmiş şu kızlar yakalanmamak için her türlü olayı yaparlar ama erkek gibi çıkıp yaptım diyemezler...
Mantıklı bir tez...
__________________________________________________ ________
bence de adam 'bana hee,yut lan o telefonu o....u' diye zorla yutturmuştur.
ii yapmış eline sağlık...
1.olanak burda da geçerli
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler