Yazılarını en çok beğendiğiniz site üyesi kim? Ve neden?
Soruyu ben cevaplayarak anketi başlatıyorum;
Mete_Han
Çünkü, kendisine özgü bir tarzı var. Ve olağanüstü samimi. Kendisi ile tanışmadığımı da ekleyeyim.
Yazılarını en çok beğendiğiniz site üyesi kim? Ve neden?
Soruyu ben cevaplayarak anketi başlatıyorum;
Mete_Han
Çünkü, kendisine özgü bir tarzı var. Ve olağanüstü samimi. Kendisi ile tanışmadığımı da ekleyeyim.
askon = seviye+saygı
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
savaskayan diyorum ben ... gerçektende savaş abinin yazıları,konulara yaklaşımı,ve bilgisi tartışılmaz.
Burada olsun diğer yerlerde olsun Mete_Han çok dobra adam, reelde de tanışmak isterdim doğrusu...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
acemi beni utandırdın vallahi şimdi..ben sizlere layık olduğumu bile düşünmezken...
neyse ben bişey yazmıyımda şımarmayım sonra...
17li bende MD den senin hayranınım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
can't be worried about that shit. life goes on man.
Ben de _OLD_ derim. Mustafa abiye özelden bazı konularda sorular sormuştum.Gerçekten bilgili ve saygılı bir abim.Gerçekte tanışmak isterdim.Benim yaşımın 3 katından fazla olan abim benimle gerçekten ilgili bir şekilde sorularımı tek tek yanıtladı.Saygısı ve sevgisine çok teşekkür ederim.
savaskayan
Kendisinin açtığı konuları güzel seviyeli,güzel geziler düzenliyor.diğer site üyelerine karşıda saygılı.
metehan'ın da bi kaç konusu hoşuma gitmişti.
benim sıralamam şöleee
1 METEHAN çok sağlam yazıları ve yerinde tespitleriyle biraz asi biraz yalınyazar kendüleri zaten kendini sitede kanıtlamış bir tombıl arkadaşımız..
2musti81 bu arkadaşımı anlatamıcam iç dünyasını bilmeyen onu anlayamaz oda sitede kandini kanıtlamış gövel ördek tir kendileri
3tasarlan bu arkadaşımızda çok efendidirr
4mezit oda süper
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Klavyesi en güçlüden kast edileni doğru anladıysam Coq ile Donald derim. Bilgi birikimleri açısından takdir ettiğim abilerim kendileri.
Yok yüreği en güçlü diyorsanız Gkn =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
savaskayan
insan acizdir, muhtaçtır, fazla artislik yapmamalıdır.
aslında biraz daha bekleyecektim, şöyle 80-100 mesaj olsun ama kıyamadım size.
mekanın kralı Skullhunter.
gerisine moderatörler kendilerini istedikleri sırayla yazabilirler.
hayır. moderatör gelecek konuya "lan biz niye yokuz" düşüncesinin filizlendiği an fireball neymiş göreceksiniz.
"Alemlerin aslı hayaldir."
can't be worried about that shit. life goes on man.
fireball nedemekk anlamadımm
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Ya benim klavye çok güçlü.Şu anda üstünde birtane tost+kola taşıyorŞaka bir yana Skullhunter da çok beğenerek okuduğum bir üstadım.
aradabi gelip yazsada alfawings i teknik konularda tek geçerim burda görüpte blogunu takip ettigim tek üyedir.ama genel motosiklet üzerine tartışmalarda farklı bakış açısıyla coq u gezi yazılarında savaskayanı , geyik konusunda metehanın üzerine tanımıyorum.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Saçma bir başlık açtığımı düşünmüyorum. Benzer bir başlığın açılmadığını kontrol ettikten sonra Sohbet bölümünde başlığı açtım. "Dude" nikli arkadaşı teskin etmek adına silebilsem bu konuyu ben silerdim hemen. Ama yapamıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)