yavv hiç kimse benden bahsetmemiş olmadııı
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Konu ile ilgili tek bir isimle genelleme yapmadan şunu söyleyebilirim
Her konuya olgun ve düzeyli yaklaşımları nedeni ile takdirimi kazanmış
üç isim yazabilirim
Bunlar,İsmini bilmediğim Old nikli üye ; serdar23_Bilgem nikli Serdar bey ve darkeagle nikli Muhammet abimiz ...
Bu kişiler her paylaşımı ile ayrı bir renk katıyor siteye ..
@yürekçe bilahere konuyla ilgili görüş alış verişinde bulunuruz. antikçağ felsefi akımları henüz yeni girdiğim bir dönem, dolayısıyla bazen konular arası kafam karışabiliyor. şu sıralar herakleitos ile alakalı düzgün bir kitap arayışındayım.
fireball nedir diyen arkadaş olmuş.
fireball: frp ortamlarında kullanılan 3. derece yıkıcı büyülerden bir tanesidir. güncel anlatımla molotof kokteyli etkisi yaratır diyebiliriz. fireball adres sormaz yakar geçer. bizim nesil için street fighter da kullanılan hadoken (aduket) in asli formatıdır. enerjiyi bir noktaya yoğunlaştırarak yıkıcı bir etki yaratır.
can't be worried about that shit. life goes on man.
evet 'en yakısıklı''yla ilgili bi baslık açalım
hişş ben bugün mausumu kırdım zaten elimden düştü , sol tuş kırıldı , parçasını da bulamadım
Tarla faresi al.Daha sağlam olur.Senin ki hamstermıydı.İğrenç espriler yapıyorum çünkü sevgilim yok.:(
coq dicem çünkü:hem çok güzel bir anlatım biçimi var hemde espirileri çok güzel oyumda onaydı zaten ''coq fans''
Teknik konusunda anladığım kadarıyla çok iyiler
_OLD_ , savaskayan , coq
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
pek popüler olmasada ethemm76 nikli arkadaşım CBF 150 topiğinde her hususta yardımcı oluyor...üşenmeden sayffalarca teknik detay yazıyor...
Bende Savaş Abinin üslubuna hayranım...her ne kadar aramız biraz limonide olsa bu aralar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Klavyeyi bilmem ama kalemim fena değildir..
http://manyaq81.spaces.live.com
http://manyaq81.spaces.live.com/?_c1...ew&_c=BlogPart
Deli Çerkes abide az ama çok sağlam yazılar yazıyor.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)