Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Evadan koy hacu hitin olur foruma grmek için bahanemiz olur..
yok ben kazalara dikkat cekmek istiyorum mustafa
deli dolu arkadaslara en azi
hatirlasinlar
imaj olsada
kaza yaptim siz dikkat edin imaji
otursun
Sen onu de hele bu tasarim sana ne anlatiyor
Gayet isabetli olur, şanssız arkadaşlarımız da motosikleti tadabilmeli. Bugün Vosvosla park yerinden kalkarken tatlı bir amca geçti yanımdan tekerlekli iskemlesi ve muhtemelen eşi onu sürüklüyordu. Öyle bakakaldık gülümseştik geçti, onlara sadece güleryüz göstermeniz , bakışlarınızla rahatsız etmeden ve acıma duygunuzu kesinlikle hissettirmeden geçmeniz yeter.
Devletimizin de bu konuya el atıp her türlü kolaylığı motosikletli sandalyelere tanımalarını dilerim.
Bence olmaz.... Nedenini sorma ama bence olmaz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ben kaza yasadim...sen olmaz diyosun ama bi kisi bile bunu aklinin kosesinde yer edinse bu bile kar bana..bir canli kurtarrmak tum kainati kurtarmaktir...
olmazin nedeni nedir acaba?
motosiklette kotu imajmi birakir dusuncesi var sizde?kaza yasadim ama hatali ben degildim o kazada...en azi daha dikatli olmak adina biseylere dikkat cekebilmek maksadim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kanka tek derdin bu mu kaldı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Avatarına değilde imzana koy bence oluyosa tabi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:21 ----------
Ayrıca düşüncen açısından gayette konu içi bi durum bu neden buraya yazdınki
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Napem be kanka bi yasayan bilirden yola cikip ucuk kacik sacma sapan deli dolu makaslar yapanlari-sehir icinde surat yapanlari uyarmak olsunda nasil olursa olsun diye dusundum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------
Eyvallah kardesim sagol...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)